2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.200 ,-Ft
11.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Tapasztalatokat szeretnék kérni kéztámaszos porelszívóról! Köszi!
Én nem használtam sose, se körmösöm igen, és neki a ventilátor szélénél elkezdett feljönni a bőr kötés.
Sziasztok! Tapasztalatokat szeretnék kérni kéztámaszos porelszívóról! Köszi!
szerintem nem kell fixálni az alapot csak lámpázás után kend fel a clear véget a kívánt formára dugd a csillámba ( kb addig amíg szeretnéd, hogy érjen,és amikor kiveszed akkor narancsfa pácával igazíthatsz rajta, eltologathatod a nem kívánt részekről a csillámot.
Szia! Igen, igazad van, ennél a variációnál valóban nem kell fixálni, csak egy nagyon vékony réteg zselét tenni az alaprétegbe és úgy belemártani a körmöt a csillámporba. Ezután úgy tovább, ahogy írtátok:) De nagyon fontos, hogy a köröm hátuljáról és mindenhonnan seperjük le a felesleges csilámport, nehogy a köröm többi része és az ecset is olyan legyen. Ha pedig valaki nem szeretne szabályos mosolyvonalat, hanem csak sima színátmenetet, akkor egy erre alkalmas eszköz (pl nagyobb bőrfeltoló) segítségével szórjuk a csillámport óvatosan az alaprétegre kent vékony zselébe, felesleget leseperjük és jól megköttetjük (3-4 perc) a borító réteg előtt.
Csak ez a 4 kivétel van, ami nem köt meg LED lámpában: Builder Clear I., Builder Pink I., French Top Clear, Brilliantok. ez idézet innen: http://www.mukorom-alapanyagok.com/UV-lampak/Led-Lampa.html
szia Izabella :) köszi szépen :)
szóval csak van olyan,ami nem köt meg.
Sziasztok...a Crystal Nails és a Brill Bird zseléi led lámpában is megkötnek?
Csak ez a 4 kivétel van, ami nem köt meg LED lámpában: Builder Clear I., Builder Pink I., French Top Clear, Brilliantok. ez idézet innen: http://www.mukorom-alapanyagok.com/UV-lampak/Led-Lampa.html
nincs mit :) Szólj ha elkészült és tessék feltölteni képet :)
oké! egyenlőre én még csak tanulok és barátnőkön ,unokatesókon gyakorolok:) majd ha már elkezdtem a sulit és sűrűbben gyakorolok akkor lesz több képem is remélem :)
Sziasztok...a Crystal Nails és a Brill Bird zseléi led lámpában is megkötnek?
Andrea, szia, természetesen megkötnek mindkét márka zseléi a LED lámpa alatt.
köszi szépen ,hogy ilyen segítőkész vagy!!!!:)
nincs mit :) Szólj ha elkészült és tessék feltölteni képet :)
szerintem nem kell fixálni az alapot csak lámpázás után kend fel a clear véget a kívánt formára dugd a csillámba ( kb addig amíg szeretnéd, hogy érjen,és amikor kiveszed akkor narancsfa pácával igazíthatsz rajta, eltologathatod a nem kívánt részekről a csillámot.
köszi szépen ,hogy ilyen segítőkész vagy!!!!:)