2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
1.200 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok...a Crystal Nails és a Brill Bird zseléi led lámpában is megkötnek?
a crystal webshopban a led lámpa leírásában szerintem írja, h mik nem kötnek meg benne. Van olyan crystalos zselé, ami nem köt meg. azt tudom,h a géllakkok megkötnek. én is agyaltam már ezen. érdeklődtem is és ezt a választ kaptam: " Led lámpa köti a gel-lac-ot, de kb. 400 óra (az azért sok) után már nem annyira."
Sztem minden zselé megköt led lámpában. Ha kipróbálod a lámpát, akkor írj, hogy milyen volt:)))))))))))))
és ennél a variációnál nincs alap réteg clear?vagy oda hogy nem ragad csillámpor?vagy azt fixáljátok és utána jön a francia vég újra clear-ből?bocs ,de nem csináltam még ilyent így nem értem pontosan...:) köszi a válaszokat!
szerintem nem kell fixálni az alapot csak lámpázás után kend fel a clear véget a kívánt formára dugd a csillámba ( kb addig amíg szeretnéd, hogy érjen,és amikor kiveszed akkor narancsfa pácával igazíthatsz rajta, eltologathatod a nem kívánt részekről a csillámot.
kimaradt 1 variáns: vékony clear rétegből francia szabadszélt készítesz, mint bármilyen más színből és a köröm végét bedugod a csillámporos tégelybe. annyi csillámpor ragad a körömre,h pont jól átköt, és ha nem lenne tökéletes a mosolyvonal persze lehet igazítani rajta narancsfa pálcával v ecsettel. nekem ez a módszer volt a legpraktikusabb. eztán káh meg borító réteg...stb
és ennél a variációnál nincs alap réteg clear?vagy oda hogy nem ragad csillámpor?vagy azt fixáljátok és utána jön a francia vég újra clear-ből?bocs ,de nem csináltam még ilyent így nem értem pontosan...:) köszi a válaszokat!
hat ha zselés körmöt készítesz akkor az építőt értjük alatta
köszi!:)
Köszönöm a segítségeteket. Én a mártogatós verziót próbáltam eddig ki, de nem lámpáztam meg rendesen és csillámos lett a borító réteg. Most kipróbálom úgy hogy bekeverek csillámot a zselébe.
kimaradt 1 variáns: vékony clear rétegből francia szabadszélt készítesz, mint bármilyen más színből és a köröm végét bedugod a csillámporos tégelybe. annyi csillámpor ragad a körömre,h pont jól átköt, és ha nem lenne tökéletes a mosolyvonal persze lehet igazítani rajta narancsfa pálcával v ecsettel. nekem ez a módszer volt a legpraktikusabb. eztán káh meg borító réteg...stb
aki ezt a variánsot választja az legyen óvatos, hogy amikor kihúzza a körmét a csillámporból akkor lámpázza meg rendesen, majd ha ez megvolt akk mondjuk legyező ecsettel sepregesse le azt a csillámot ami felesleg az az nem ragadt bele a zselébe, mert ha ezt nem teszi meg akkor amikor a csúszó réteget felkeni akkor tele megy az ecsetje csillámmal amit bele visz a zseléjébe és "be piszkítja azt".
ez tetszik!:) clear az a gél lakkhoz használt clear vagy építő zselé?
hat ha zselés körmöt készítesz akkor az építőt értjük alatta
ez tetszik!:) clear az a gél lakkhoz használt clear vagy építő zselé?