2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.12.12 - 07:12
szigyarto izabella
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. december 11., vasárnap 16:12 üzenetére

Sziasztok...a Crystal Nails és a Brill Bird zseléi led lámpában is megkötnek?

a crystal webshopban a led lámpa leírásában szerintem írja, h mik nem kötnek meg benne. Van olyan crystalos zselé, ami nem köt meg. azt tudom,h a géllakkok megkötnek. én is agyaltam már ezen. érdeklődtem is és ezt a választ kaptam: " Led lámpa köti a gel-lac-ot, de kb. 400 óra (az azért sok) után már nem annyira."

2011.12.12 - 04:49
Balázsi Szilvia
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. december 11., vasárnap 16:12 üzenetére

Sztem minden zselé megköt led lámpában. Ha kipróbálod a lámpát, akkor írj, hogy milyen volt:)))))))))))))

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.12.11 - 16:12
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó

2011.12.11 - 14:39
Válasz Csifó Erzsébet - 2011. december 11., vasárnap 13:17 üzenetére

és ennél a variációnál nincs alap réteg clear?vagy oda hogy nem ragad csillámpor?vagy azt fixáljátok és utána jön a francia vég újra clear-ből?bocs ,de nem csináltam még ilyent így nem értem pontosan...:) köszi a válaszokat!

szerintem nem kell fixálni az alapot csak lámpázás után kend fel a clear véget a kívánt formára dugd a csillámba ( kb addig amíg szeretnéd, hogy érjen,és amikor kiveszed akkor narancsfa pácával igazíthatsz rajta, eltologathatod a nem kívánt részekről a csillámot.

2011.12.11 - 13:17
Csifó Erzsébet
Válasz szigyarto izabella - 2011. december 10., szombat 12:07 üzenetére

kimaradt 1 variáns: vékony clear rétegből francia szabadszélt készítesz, mint bármilyen más színből és a köröm végét bedugod a csillámporos tégelybe. annyi csillámpor ragad a körömre,h pont jól átköt, és ha nem lenne tökéletes a mosolyvonal persze lehet igazítani rajta narancsfa pálcával v ecsettel. nekem ez a módszer volt a legpraktikusabb. eztán káh meg borító réteg...stb

és ennél a variációnál nincs alap réteg clear?vagy oda hogy nem ragad csillámpor?vagy azt fixáljátok és utána jön a francia vég újra clear-ből?bocs ,de nem csináltam még ilyent így nem értem pontosan...:) köszi a válaszokat!

2011.12.11 - 13:12
Csifó Erzsébet
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. december 10., szombat 16:16 üzenetére

hat ha zselés körmöt készítesz akkor az építőt értjük alatta

köszi!:)

szalma brigi - Válaszolok
2011.12.11 - 12:53
szalma brigi - vendég

Köszönöm a segítségeteket. Én a mártogatós verziót próbáltam eddig ki, de nem lámpáztam meg rendesen és csillámos lett a borító réteg. Most kipróbálom úgy hogy bekeverek csillámot a zselébe.

2011.12.10 - 16:21

kimaradt 1 variáns: vékony clear rétegből francia szabadszélt készítesz, mint bármilyen más színből és a köröm végét bedugod a csillámporos tégelybe. annyi csillámpor ragad a körömre,h pont jól átköt, és ha nem lenne tökéletes a mosolyvonal persze lehet igazítani rajta narancsfa pálcával v ecsettel. nekem ez a módszer volt a legpraktikusabb. eztán káh meg borító réteg...stb

aki ezt a variánsot választja az legyen óvatos, hogy amikor kihúzza a körmét a csillámporból akkor lámpázza meg rendesen, majd ha ez megvolt akk mondjuk legyező ecsettel sepregesse le azt a csillámot ami felesleg az az nem ragadt bele a zselébe, mert ha ezt nem teszi meg akkor amikor a csúszó réteget felkeni akkor tele megy az ecsetje csillámmal amit bele visz a zseléjébe és "be piszkítja azt".

2011.12.10 - 16:16
Válasz Csifó Erzsébet - 2011. december 10., szombat 15:58 üzenetére

ez tetszik!:) clear az a gél lakkhoz használt clear vagy építő zselé?

hat ha zselés körmöt készítesz akkor az építőt értjük alatta

2011.12.10 - 15:58
Csifó Erzsébet

ez tetszik!:) clear az a gél lakkhoz használt clear vagy építő zselé?

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár