2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! A CN-es extrem pink-et probálta már valaki hajltani????
én igen, szépen hajlik nagyon.
sziasztok! köszönöm a válaszokat!Még az lenne a kérdésem, hogy ti milyen fényzselét használtok, ami nem sárgítja meg a fehér zselét? most gondolkozom a CN fixálás mentes fényzselén és a CN francia clear tégelyes fényzselén. szerintetek melyik a jobb? köszi előre is!
Sziasztok! Ki hogyan rögzíti a swarovsky köveket?
Szia! Én a kész, megreszelt köröm tetejére teszem 1 csepp műkörömragasztóval, utána fényzselé (a kőre nem!).
ha jó a tipragasztód próbáld ki azzal ragasztani a fény zselé teljes kötése után. Így csillognak a legszebben a kövecskék. és fenn is maradnak. apropo kövecskék. valakitől hallottam olyat,h a körmöse levette a kövecskét, töltés után visszatette és legalább 4 alkalommal sikerűlt megmenteni ugyanazokat a kövecskéket. valaki tud ilyen jellegű fortélyokat? és el is árulja? vagy többe kerül a leves, mint a hús?
Ez most komoly???? Ezen spórol? Szerintem amíg lefeszegeti, ha egyáltalán lejön épségben, az nem 2 perc. Én biztosan nem csinálnám.......
ha jó a tipragasztód próbáld ki azzal ragasztani a fény zselé teljes kötése után. Így csillognak a legszebben a kövecskék. és fenn is maradnak. apropo kövecskék. valakitől hallottam olyat,h a körmöse levette a kövecskét, töltés után visszatette és legalább 4 alkalommal sikerűlt megmenteni ugyanazokat a kövecskéket. valaki tud ilyen jellegű fortélyokat? és el is árulja? vagy többe kerül a leves, mint a hús?
Sziasztok! A CN-es extrem pink-et probálta már valaki hajltani????
én mindíg zselépöttybe köttetem.van aki tipragasztóval.
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata a cupido zseléiről?
A Gel-Lac-nál elegendő bufizni, nem szükséges kézi reszelőt használni, a lényeg, hogy teljesen matt legyen a természetes körömlemez. Sok sikert kívánunk Neked!
Köszönöm a választ :)
Szia...mikor hogy...van, hogy egy csepp zselébe nyomom és megköttetem, van , hogy top shine-ba...