2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
970 ,-Ft
890 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Ki hogyan rögzíti a swarovsky köveket?
Köszi ,hogy leírtad!érdekesen működnek a dolgok egyes helyeken ,abból vizsgázni amit nem is gyakoroltunk???
az én csoportommal begyakoroltatták és mondták, hogy otthon is gyakoroljuk...nem is volt vele semmi problémám :)) Én csak ajánlani tudom a CN-t...bár talán tanárfüggő, hogy melyik csoportnak mit mutatnak...mit gyakoroltatnak be...de az OM vizsgatételei közt 100%, h szerepel, uh érdemes gyakorolni otthon!
Szia Erzsébet! Én nem CN tanfolyamra jártam:-((( nekünk megmutatták és ennyi,gyakorolni nem gyakoroltuk. Igaza van Andreának ez vizsgakövetelmény,én ki is húztam azt a tételt....féltem tőle,mivel nem gyakoroltuk,de szerencsére nem okozott problémát:-))
Köszi ,hogy leírtad!érdekesen működnek a dolgok egyes helyeken ,abból vizsgázni amit nem is gyakoroltunk???
köszi szépen a részletes leírást neked !!!:)ezt a tanfolyamon megmutatják?
Szia Erzsébet! Én nem CN tanfolyamra jártam:-((( nekünk megmutatták és ennyi,gyakorolni nem gyakoroltuk. Igaza van Andreának ez vizsgakövetelmény,én ki is húztam azt a tételt....féltem tőle,mivel nem gyakoroltuk,de szerencsére nem okozott problémát:-))
Sziasztok! Segítsen valaki! Elkesztem készíteni egyenlőre porcelánból ékszereket! Pár ismerősömnek felkeltettem az érdeklődését,de gőzöm nincs,hogy menyiért adhatnám el ezeket!!?? Tudna valaki segíteni ebbe,hogy mégis mennyit kérhetek érte,tudom,hogy dízítés stb.de még is! :-) Köszi előre is
Szia Erzsébet! Én CN tanfolyamra jártam, ott megmutatták, begyakoroltatták és a vizsga tételként is szerepelt :) De más tanfolyamokon is biztos megmutatják hisz az OM vizsgakövetelményei közt szerepel :)
Szia... az egy olyan technika amit általában a tippes körmöknél alkalmaznak.. oda kell rakni egy kis darabot ahol a tipp össze lett reszelve a természetes körömmel az az kb. ahol a c ív lenne... ad egy tartást az elvékonyodott körmöknek is...ezért gondoltam, hogy talán azt kéne megpróbálnia az Erzsébetnek, mert ha ez a kis szelyemszálacska darab beépítésre kerül akkor nem kell olyan magas c ívet építeni mert ez helyettesíti.. beépítésének menete... alapréteg-lámpa-selyemszál a ragacsos alaprétegbe, narancsfa pálcával elegyengetni és kinyomkodni alóla a levegő buborékokat-rá egy kis zselé és lámpázás megint... ha jól csináljátok akkor nem szabad, hogy látszódjon a selyemszál...
Sziasztok? elegendö gel.lacnál csak bufizni vagy reszelövel elö kell reszelni?
A Gel-Lac-nál elegendő bufizni, nem szükséges kézi reszelőt használni, a lényeg, hogy teljesen matt legyen a természetes körömlemez. Sok sikert kívánunk Neked!
é még egy kérdés hogy milyen az a beépitett selyemszál?
Szia, itt megtalálhatod és meg is tudod rendelni: http://www.mukorom-alapanyagok.com/Az-osszes-termek-megtekintese-az-uzletben.html
és hol lehet ilyet vennei, vagy van a cn-nek? és köszönöm a választ
Szia, a Cn-nél lehet kapni 100% ..