2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.12.05 - 13:59
Fodróci Hajnalka

Sziasztok! Ki hogyan rögzíti a swarovsky köveket?

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.12.05 - 13:57
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz Csifó Erzsébet - 2011. december 5., hétfő 13:52 üzenetére

Köszi ,hogy leírtad!érdekesen működnek a dolgok egyes helyeken ,abból vizsgázni amit nem is gyakoroltunk???

az én csoportommal begyakoroltatták és mondták, hogy otthon is gyakoroljuk...nem is volt vele semmi problémám :)) Én csak ajánlani tudom a CN-t...bár talán tanárfüggő, hogy melyik csoportnak mit mutatnak...mit gyakoroltatnak be...de az OM vizsgatételei közt 100%, h szerepel, uh érdemes gyakorolni otthon!

2011.12.05 - 13:52
Csifó Erzsébet
Válasz Terenyiné Zsuzsa - 2011. december 5., hétfő 13:42 üzenetére

Szia Erzsébet! Én nem CN tanfolyamra jártam:-((( nekünk megmutatták és ennyi,gyakorolni nem gyakoroltuk. Igaza van Andreának ez vizsgakövetelmény,én ki is húztam azt a tételt....féltem tőle,mivel nem gyakoroltuk,de szerencsére nem okozott problémát:-))

Köszi ,hogy leírtad!érdekesen működnek a dolgok egyes helyeken ,abból vizsgázni amit nem is gyakoroltunk???

Terenyiné Zsuzsa - Válaszolok
2011.12.05 - 13:42
Terenyiné Zsuzsa - törölt felhasználó
Válasz Csifó Erzsébet - 2011. december 5., hétfő 10:51 üzenetére

köszi szépen a részletes leírást neked !!!:)ezt a tanfolyamon megmutatják?

Szia Erzsébet! Én nem CN tanfolyamra jártam:-((( nekünk megmutatták és ennyi,gyakorolni nem gyakoroltuk. Igaza van Andreának ez vizsgakövetelmény,én ki is húztam azt a tételt....féltem tőle,mivel nem gyakoroltuk,de szerencsére nem okozott problémát:-))

Serdültné Csabai Angelika - Válaszolok
2011.12.05 - 13:11
Serdültné Csabai Angelika - törölt felhasználó

Sziasztok! Segítsen valaki! Elkesztem készíteni egyenlőre porcelánból ékszereket! Pár ismerősömnek felkeltettem az érdeklődését,de gőzöm nincs,hogy menyiért adhatnám el ezeket!!?? Tudna valaki segíteni ebbe,hogy mégis mennyit kérhetek érte,tudom,hogy dízítés stb.de még is! :-) Köszi előre is

2011.12.05 - 11:18
Válasz Csifó Erzsébet - 2011. december 5., hétfő 10:51 üzenetére

Szia Erzsébet! Én CN tanfolyamra jártam, ott megmutatták, begyakoroltatták és a vizsga tételként is szerepelt :) De más tanfolyamokon is biztos megmutatják hisz az OM vizsgakövetelményei közt szerepel :)

2011.12.05 - 10:51
Csifó Erzsébet
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. december 4., vasárnap 14:27 üzenetére

Szia... az egy olyan technika amit általában a tippes körmöknél alkalmaznak.. oda kell rakni egy kis darabot ahol a tipp össze lett reszelve a természetes körömmel az az kb. ahol a c ív lenne... ad egy tartást az elvékonyodott körmöknek is...ezért gondoltam, hogy talán azt kéne megpróbálnia az Erzsébetnek, mert ha ez a kis szelyemszálacska darab beépítésre kerül akkor nem kell olyan magas c ívet építeni mert ez helyettesíti.. beépítésének menete... alapréteg-lámpa-selyemszál a ragacsos alaprétegbe, narancsfa pálcával elegyengetni és kinyomkodni alóla a levegő buborékokat-rá egy kis zselé és lámpázás megint... ha jól csináljátok akkor nem szabad, hogy látszódjon a selyemszál...

2011.12.05 - 08:39
Crystal Nails
Válasz Kis Valentina - 2011. december 4., vasárnap 14:00 üzenetére

Sziasztok? elegendö gel.lacnál csak bufizni vagy reszelövel elö kell reszelni?

A Gel-Lac-nál elegendő bufizni, nem szükséges kézi reszelőt használni, a lényeg, hogy teljesen matt legyen a természetes körömlemez. Sok sikert kívánunk Neked!

2011.12.05 - 08:38
Crystal Nails
Válasz Kis Valentina - 2011. december 4., vasárnap 14:03 üzenetére

é még egy kérdés hogy milyen az a beépitett selyemszál?

Szia, itt megtalálhatod és meg is tudod rendelni: http://www.mukorom-alapanyagok.com/Az-osszes-termek-megtekintese-az-uzletben.html

2011.12.04 - 17:36
Válasz Kis Valentina - 2011. december 4., vasárnap 15:27 üzenetére

és hol lehet ilyet vennei, vagy van a cn-nek? és köszönöm a választ

Szia, a Cn-nél lehet kapni 100% ..

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár