2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.12.04 - 15:27
Kis Valentina
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. december 4., vasárnap 14:27 üzenetére

Szia... az egy olyan technika amit általában a tippes körmöknél alkalmaznak.. oda kell rakni egy kis darabot ahol a tipp össze lett reszelve a természetes körömmel az az kb. ahol a c ív lenne... ad egy tartást az elvékonyodott körmöknek is...ezért gondoltam, hogy talán azt kéne megpróbálnia az Erzsébetnek, mert ha ez a kis szelyemszálacska darab beépítésre kerül akkor nem kell olyan magas c ívet építeni mert ez helyettesíti.. beépítésének menete... alapréteg-lámpa-selyemszál a ragacsos alaprétegbe, narancsfa pálcával elegyengetni és kinyomkodni alóla a levegő buborékokat-rá egy kis zselé és lámpázás megint... ha jól csináljátok akkor nem szabad, hogy látszódjon a selyemszál...

és hol lehet ilyet vennei, vagy van a cn-nek? és köszönöm a választ

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.12.04 - 14:27
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz Kis Valentina - 2011. december 4., vasárnap 14:03 üzenetére

é még egy kérdés hogy milyen az a beépitett selyemszál?

Szia... az egy olyan technika amit általában a tippes körmöknél alkalmaznak.. oda kell rakni egy kis darabot ahol a tipp össze lett reszelve a természetes körömmel az az kb. ahol a c ív lenne... ad egy tartást az elvékonyodott körmöknek is...ezért gondoltam, hogy talán azt kéne megpróbálnia az Erzsébetnek, mert ha ez a kis szelyemszálacska darab beépítésre kerül akkor nem kell olyan magas c ívet építeni mert ez helyettesíti.. beépítésének menete... alapréteg-lámpa-selyemszál a ragacsos alaprétegbe, narancsfa pálcával elegyengetni és kinyomkodni alóla a levegő buborékokat-rá egy kis zselé és lámpázás megint... ha jól csináljátok akkor nem szabad, hogy látszódjon a selyemszál...

2011.12.04 - 14:03
Kis Valentina

é még egy kérdés hogy milyen az a beépitett selyemszál?

2011.12.04 - 14:00
Kis Valentina

Sziasztok? elegendö gel.lacnál csak bufizni vagy reszelövel elö kell reszelni?

2011.12.04 - 09:34
Csifó Erzsébet
Válasz Crystal Nails - 2011. december 4., vasárnap 09:01 üzenetére

Erzsébet, mi a Gél-Lac-ot javasoljuk ennek a vendégnek. A csak zselével való bevonás egy vastag körmöt eredményez, aminek a felületét feltétlenül formára kell reszelni. Ha nincs semekkora C ív a felépítményen, akkor előfordulhat, hogy egy kritikus mozdulatnál eltörik a köröm, rosszabb esetben a saját körömlemezzel együtt, ami vérzéssel és komoly fájdalommal jár. Ennek a gyógyulási ideje átlag 4 nap. Tehát a vendéged ha nem akar "púpos" körmöt, akkor építs neki karcsú, kecses körmöt vagy alkalmazz nála Gél-Lac-ot. Sok sikert kívánunk Neked!

köszönöm! a lényeg a csillámos zselé volna neki mert az a kedvence, de gél lakkal azt még nem próbáltam .egyáltalán lehet-e? ha nem ,akkor megpróbálom valami gél lakkra rábeszélni

2011.12.04 - 09:22
Csifó Erzsébet
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. december 3., szombat 12:52 üzenetére

Szia, egy nagyon pici c ív akkor is kell, ha csak a saját körmét erősíted meg... ha nagyon nem akarja akkor szerintem próbáld meg a selyemszálas technikát...mert annál a beépített selyemszál helyettesíti a c ívet...

köszi szépen!

2011.12.04 - 09:01
Crystal Nails
Válasz Csifó Erzsébet - 2011. december 3., szombat 10:54 üzenetére

sziasztok! egy ismerősöm olyant kér tőlem ,hogy a saját körmét szeretné picit feldobni és erősíteni ,de nem szeretne ,,műkörmöt" vagyis inkább nem szeretné,hogy szerinte olyan púpos legyen a körme:) szerintetek hogyan oldjam meg ezt?én arra gondoltam ,hogy alul vagy base gél vagy építő zselé aztán rá jöhet a csillámos zselé amit szeretne ,és végül a c ív helyett csak vékony zselé réteg,majd fényzselé szerintetek milyen lesz ?egyáltalán tartós lesz-e? ha van valakinek ötlete szívesen veszem! köszi mindenkinek!

Erzsébet, mi a Gél-Lac-ot javasoljuk ennek a vendégnek. A csak zselével való bevonás egy vastag körmöt eredményez, aminek a felületét feltétlenül formára kell reszelni. Ha nincs semekkora C ív a felépítményen, akkor előfordulhat, hogy egy kritikus mozdulatnál eltörik a köröm, rosszabb esetben a saját körömlemezzel együtt, ami vérzéssel és komoly fájdalommal jár. Ennek a gyógyulási ideje átlag 4 nap. Tehát a vendéged ha nem akar "púpos" körmöt, akkor építs neki karcsú, kecses körmöt vagy alkalmazz nála Gél-Lac-ot. Sok sikert kívánunk Neked!

2011.12.04 - 08:57
Crystal Nails
Válasz Nagy Nikolett - 2011. december 3., szombat 11:07 üzenetére

Sziaztok! Ti mit szoktatok az ékszerek felületére rakni ha már kész van? Jó rá a fényzselé? Köszi

Nikolett, szia! Van aki az ékszereket beborítja clear zselével majd Top Shine Gél-lel. Olyan is akad, aki csak színtelen lakkot tesz rá, vagy ha olyan jellegű az ékszer, akkor matt lakkot. Bármelyik verzió különlegesen szép eredményt nyújt!

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.12.03 - 12:52
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz Csifó Erzsébet - 2011. december 3., szombat 10:54 üzenetére

sziasztok! egy ismerősöm olyant kér tőlem ,hogy a saját körmét szeretné picit feldobni és erősíteni ,de nem szeretne ,,műkörmöt" vagyis inkább nem szeretné,hogy szerinte olyan púpos legyen a körme:) szerintetek hogyan oldjam meg ezt?én arra gondoltam ,hogy alul vagy base gél vagy építő zselé aztán rá jöhet a csillámos zselé amit szeretne ,és végül a c ív helyett csak vékony zselé réteg,majd fényzselé szerintetek milyen lesz ?egyáltalán tartós lesz-e? ha van valakinek ötlete szívesen veszem! köszi mindenkinek!

Szia, egy nagyon pici c ív akkor is kell, ha csak a saját körmét erősíted meg... ha nagyon nem akarja akkor szerintem próbáld meg a selyemszálas technikát...mert annál a beépített selyemszál helyettesíti a c ívet...

Nagy Nikolett - Válaszolok
2011.12.03 - 11:07
Nagy Nikolett - törölt felhasználó

Sziaztok! Ti mit szoktatok az ékszerek felületére rakni ha már kész van? Jó rá a fényzselé? Köszi

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár