2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.980 ,-Ft
255 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
sziasztok! egy ismerősöm olyant kér tőlem ,hogy a saját körmét szeretné picit feldobni és erősíteni ,de nem szeretne ,,műkörmöt" vagyis inkább nem szeretné,hogy szerinte olyan púpos legyen a körme:) szerintetek hogyan oldjam meg ezt?én arra gondoltam ,hogy alul vagy base gél vagy építő zselé aztán rá jöhet a csillámos zselé amit szeretne ,és végül a c ív helyett csak vékony zselé réteg,majd fényzselé szerintetek milyen lesz ?egyáltalán tartós lesz-e? ha van valakinek ötlete szívesen veszem! köszi mindenkinek!
Szia! Egy tanfolyam tényleg fontos lenne. Körömelőkészítés a legkritikusabb, figyelj a bolyhozásra és a vízelvonásra. Eszközöket fertőtlenítsd! Valószínűleg egy sűrűbb zselével lenne érdemes próbálkoznod, a CN-esek nagyon jók. Ha boltban vásárolsz, biztos segítenek neked! Szép napot!
Szia Márti! Köszi a válaszod :) Vettem Titanium próbakészletet...életem első körömágyhosszabbítása; szerintem nagyon jól sikerült :)) Az üzeltben valóban nagyon segíőkészek voltak :) Még egyszer köszi, és Neked is szép napot!
Mi rákérdeztünk erre a témára a tanfolyam végén. Rezzenéstelen arccal közölték, hogy áááááááááá, dehogy is, csak a marketingesük ugyanaz. Nem mondom, hogy el is hittük :-))
Én is kérdeztem BB-östől és CN-estől és mindketten mondták, hogy ugyanaz.
Szia! Egy tanfolyam tényleg fontos lenne. Körömelőkészítés a legkritikusabb, figyelj a bolyhozásra és a vízelvonásra. Eszközöket fertőtlenítsd! Valószínűleg egy sűrűbb zselével lenne érdemes próbálkoznod, a CN-esek nagyon jók. Ha boltban vásárolsz, biztos segítenek neked! Szép napot!
a boltban csak szakmabeliek vásárolhatnak!
Szeritem nagyon is. Megvan a katalógus... Totál ugyanaz, termékek, árak, minden.
Mi rákérdeztünk erre a témára a tanfolyam végén. Rezzenéstelen arccal közölték, hogy áááááááááá, dehogy is, csak a marketingesük ugyanaz. Nem mondom, hogy el is hittük :-))
Hallottam valamit: CN=BB???
Szeritem nagyon is. Megvan a katalógus... Totál ugyanaz, termékek, árak, minden.
Szia! Valóban nem végeztem műkörmös tanfolyamot, talán majd egyszer sor kerülhet rá :) Igazából nem is vártam, hogy leírjátok, mit, hogyan kell csinálni, hiszen amit most tudok, arra is magamtól jöttem rá :) Csak tanácsot szerettem volna kérni, hogy melyik típusú zselét vásároljam meg...azért köszi
sziasztok! szeretném a segítségetek kérni abban, hogy hogyan kell helyesen felhelyezni a sablont úgy, hogy ne legyen rés a köröm és a papír között? tudnátok ajánlani típust/márkát? köszönöm előre is!
Szia! Én utoljára a Perfect Nails új lila stilettoját használtam, tuti jól bevált. Én irányíthatom vele a mozdulatokat, és nem fordítva. Kockakörömhöz is jó. 3000.-/500db. Szép napot!
Sziasztok! Most fogok végezni a tanfolyammal, sajnos nem CN nél és nagyon gagyi ecseteket kaptunk :S Szeretnék CNre váltani, melyek azok az ecsetek amik a kezdőknek szükségesek? Szeretnék akril mintákat is festeni. Köszönöm válaszotokat
Zsófia, szia! Kezdőként bizonyosan szükséged lesz zselés és porcelán építő ecsetre,valamint egy zselés díszítő ecsetre és amint mondtad az akril mintákhoz egy akrilfestő ecsetre. Itt minden számodra aktuális terméket megtalálsz és meg is rendelheted: http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-ecset Sok sikert neked a jövőben!
Hallottam valamit: CN=BB???
Jól hallottad. Ugyanaz. Egy két terméket kivéve.