2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
150 ,-Ft
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Most fogok végezni a tanfolyammal, sajnos nem CN nél és nagyon gagyi ecseteket kaptunk :S Szeretnék CNre váltani, melyek azok az ecsetek amik a kezdőknek szükségesek? Szeretnék akril mintákat is festeni. Köszönöm válaszotokat
Sziasztok!Nekem van egy Perfect Nails-es zsírtalanító 3in1-em,és az lenne a kérdésem,hogy mi a véleményetek róla?Vegyek inkább másikat,ami jobb (ez már régóta megvan,de nem jó vmi sosem)?És mit ajánlotok?Köszi.Inkább olyan válaszoljon,aki használja is az általa ajánlottat! Szép napot :)
Szia Szilvi! Nekem CN van, nem is volt soha másik, nekem bevállt. üdv.: Timcsi
Sziasztok!Nekem van egy Perfect Nails-es zsírtalanító 3in1-em,és az lenne a kérdésem,hogy mi a véleményetek róla?Vegyek inkább másikat,ami jobb (ez már régóta megvan,de nem jó vmi sosem)?És mit ajánlotok?Köszi.Inkább olyan válaszoljon,aki használja is az általa ajánlottat! Szép napot :)
Köszi Hajni!Te probáltad már a titánim gélt, mi a véleményed?
Én az extremet jobban szeretem. Titanium higabb.
Szia Andi! :)) 15 környékén a 4 csöves lámpába. Pusza
Köszi Hajni!Te probáltad már a titánim gélt, mi a véleményed?
Véleményeket szeretnék kérni,hogy ki mikor, hány másodpercnél vagy percnél hajlítja meg a CN-es extrem-et??
Szia Andi! :)) 15 környékén a 4 csöves lámpába. Pusza
hááát...elég kísérteties a hasonlóság :D Szerintem igen!!
nekem is gyanúsak :) pl Lakatos Zsuzsi anno még CN-nél tanított az alapképzésen, most meg ott nyomul :)
sziasztok! szeretném a segítségetek kérni abban, hogy hogyan kell helyesen felhelyezni a sablont úgy, hogy ne legyen rés a köröm és a papír között? tudnátok ajánlani típust/márkát? köszönöm előre is!
Hallottam valamit: CN=BB???
hááát...elég kísérteties a hasonlóság :D Szerintem igen!!
Hallottam valamit: CN=BB???