2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.800 ,-Ft
14.900 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Valóban nem végeztem műkörmös tanfolyamot, talán majd egyszer sor kerülhet rá :) Igazából nem is vártam, hogy leírjátok, mit, hogyan kell csinálni, hiszen amit most tudok, arra is magamtól jöttem rá :) Csak tanácsot szerettem volna kérni, hogy melyik típusú zselét vásároljam meg...azért köszi
Sziasztok! Kezdőként kérném segítségeteket. Már párszor csináltam magamnak műkörmöt, eleinte a saját körmömre vittem fel a zselét, majd amikor már teljesen elreszeltem a körmömet (hetente csináltam másikat, már tudom, hogy nem szabad), akkor már tip-re. 2*6 Watt-os lámpám van + kellékek (ecsetek, bufferek, reszelők, pálcák, tipek...), viszont amivel nagy gondban vagyok a kiválasztásnál, az a zselé. Szeretném, ha ajánlanátok valamit, ami szerintetek a legjobb egy kezdőnek. Hangsúlyoznám, hogy a "C" ív kialakításával elég sok gondom van, főként az, hogy nem megy :)) Körömágyhosszabbító zselét még nem használtam...lényegében ugyan az, mint az átlátszó zselé: felviszem az előkészített körömre / tipre? ezer köszi a válaszokért előre is :)
Szia Tímea, először is, talán jól sejtjük, hogy nem végzett műkörmös vagy? Ha így van, akkor javasoljuk, hogy a körmeid és az egészséged érdekében inkább jelentkezz egy műkörmös tanfolyamra, vagy keress egy képzett műkörmöst. Sok bajt okozhatsz magadnak azzal, ha elreszeled a természetes körömlemezed, s beszedsz egy makacs fertőzést. Ha végzett műkörmös vagy, akkor viszont ezeket az alapvető tudnivalókat bizonyosan megtanították neked a képzésen. Sem a C ív kiképzését, sem a körömágyhosszabbító helyes alkalmazását nem igazán lehet így leírni, leginkább gyakorlatban kell megtanulni a helyes eljárást.
Sziasztok! Kezdőként kérném segítségeteket. Már párszor csináltam magamnak műkörmöt, eleinte a saját körmömre vittem fel a zselét, majd amikor már teljesen elreszeltem a körmömet (hetente csináltam másikat, már tudom, hogy nem szabad), akkor már tip-re. 2*6 Watt-os lámpám van + kellékek (ecsetek, bufferek, reszelők, pálcák, tipek...), viszont amivel nagy gondban vagyok a kiválasztásnál, az a zselé. Szeretném, ha ajánlanátok valamit, ami szerintetek a legjobb egy kezdőnek. Hangsúlyoznám, hogy a "C" ív kialakításával elég sok gondom van, főként az, hogy nem megy :)) Körömágyhosszabbító zselét még nem használtam...lényegében ugyan az, mint az átlátszó zselé: felviszem az előkészített körömre / tipre? ezer köszi a válaszokért előre is :)
Szia, igen, szerintünk nagyon megéri megvenni az új Trend Magazint! a Facebook Crystal Nails Klub és Crystal Nails Hungary oldalán olvashatsz véleményeket azoktól, akik már megvették. Reméljük Neked is elnyeri a tetszésed és tetszeni fog.
köszönöm a választ
Én megvettem, szépséges körmök vannak benne :-) Bár, sajnálom, hogy a DVD-n csak 2 köröm elkészítése van, a hóvirágosé, ami az újság elején van és egy másik. Ezek nincsenek benne a füzetben. Minden körömről 6 fotó van és egy egész oldalas finish kép.
köszönöm a választ
Andrea, szia, a CN-es Xtreme Clear zselé hajlítási ideje több dologtól is függ. Az egyik a lámpa csöveinek a száma, több csöves lámpában hamarabb kezdődik meg a kötési folyamat, ott hamarabb kell hajlítani is. Ha hidegebb a zselé és a vendég körme, akkor később kell hajlítani. Általános és bevált szabály az, hogy amikor a vendég érzi a körmén a melegedést, akkor szerencsés hajlítani is. Az Xtreme Clear zselénél azonban sokkal sikeresebben hajlítható a CN Titánium zselé, javasoljuk, próbáld ki azzal is. Sok sikert kívánunk a hajlításhoz!
Köszönöm szépen,ki fogom probálni. Akkor addig tovább probálkozom .
Véleményeket szeretnék kérni,hogy ki mikor, hány másodpercnél vagy percnél hajlítja meg a CN-es extrem-et??
Andrea, szia, a CN-es Xtreme Clear zselé hajlítási ideje több dologtól is függ. Az egyik a lámpa csöveinek a száma, több csöves lámpában hamarabb kezdődik meg a kötési folyamat, ott hamarabb kell hajlítani is. Ha hidegebb a zselé és a vendég körme, akkor később kell hajlítani. Általános és bevált szabály az, hogy amikor a vendég érzi a körmén a melegedést, akkor szerencsés hajlítani is. Az Xtreme Clear zselénél azonban sokkal sikeresebben hajlítható a CN Titánium zselé, javasoljuk, próbáld ki azzal is. Sok sikert kívánunk a hajlításhoz!
Sziasztok!!!! a 3d zselét hogy kell használni??? azt tudom hogy 3d s ecset kell hozzá kifejezetten ehhez a technikához fejlesztett, de az ecsetet külön folyadékba belekell mártani mielőtt felveszem vele az anyagot?? Előre is köszi
Julianna, szia! Igen a 3 D-s zselés ecsetet ki kell törölni Cleanserrel mielőtt felveszed vele a 3 D-s zselét. Ha nagyon nem sikerülne, javasoljuk, hogy válassz ki egy a lakóhelyedhez közel eső 3 D-s zselés díszítő képzést, ahol maradéktalanul minden kérdésedre megkapod a válaszokat. Sok sikert kívánunk!
Véleményeket szeretnék kérni,hogy ki mikor, hány másodpercnél vagy percnél hajlítja meg a CN-es extrem-et??
Sziasztok!!!! a 3d zselét hogy kell használni??? azt tudom hogy 3d s ecset kell hozzá kifejezetten ehhez a technikához fejlesztett, de az ecsetet külön folyadékba belekell mártani mielőtt felveszem vele az anyagot?? Előre is köszi