2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Varga Zsuzsa - Válaszolok
2011.11.22 - 13:22
Varga Zsuzsa - törölt felhasználó
Válasz Osvát Olga - 2011. november 21., hétfő 20:57 üzenetére

Szia! Nekem proxon gépem van lassan 4 éve és még semmi gondom nem volt vele... Előfordulhat hogy túl sok port szivott már magába és attól nyekereg vagy tényleg olajozás szükséges...

Köszi, sejtem mi lehet a gond. Olyan képzésen volt szerencsém részt venni, amelyen nem a legújabb cuccokkal dolgoztunk, hanem érzésem szerint raktárkiürítéses jelleggel, és mindent csak ettől a cégtől lehetett megvásárolni. Sajnos a CNre csak félidőben akadtam rá.

2011.11.21 - 20:57
Osvát Olga
Válasz Varga Zsuzsa - 2011. november 21., hétfő 17:54 üzenetére

Sziasztok, kinek mi a tapasztalata a csiszológépei élettartamát illetően? Mert az enyém alig 8 hónapos, és már kikapirgáltam belőle minden emberileg lehetségest, totál darabokra szedtem, de még így is igen nyekergősre veszi néha. Ez intő jel, hogy hamarosan beadja a kulcsot, vagy meg kéne kissé olajozni? Ha igen, azt hogyan???

Szia! Nekem proxon gépem van lassan 4 éve és még semmi gondom nem volt vele... Előfordulhat hogy túl sok port szivott már magába és attól nyekereg vagy tényleg olajozás szükséges...

Varga Zsuzsa - Válaszolok
2011.11.21 - 17:54
Varga Zsuzsa - törölt felhasználó

Sziasztok, kinek mi a tapasztalata a csiszológépei élettartamát illetően? Mert az enyém alig 8 hónapos, és már kikapirgáltam belőle minden emberileg lehetségest, totál darabokra szedtem, de még így is igen nyekergősre veszi néha. Ez intő jel, hogy hamarosan beadja a kulcsot, vagy meg kéne kissé olajozni? Ha igen, azt hogyan???

Egriné Bereczki Beáta
Válasz Crystal Nails - 2011. november 20., vasárnap 16:31 üzenetére

Szia Beáta, a válaszunk, igen, ráteheted az Easy Off Top-ját, de a Top Sealt nem javasoljuk, az műkörömhöz fejlesztett fedő.

Köszönöm szépen!

2011.11.20 - 22:45
Crystal Nails
Válasz szalma brigi - 2011. november 20., vasárnap 19:02 üzenetére

Köszönöm a választ, még azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e alá base gélt kenni?

Szia Brigi! Igen, lehet alá kenni Base Gélt, a legproblémásabb körmű vendégeknél is biztos tapadást eredményez ez a zselés alapozó. További jó munkát kívánunk!

szalma brigi - Válaszolok
2011.11.20 - 19:02
szalma brigi - vendég
Válasz Crystal Nails - 2011. november 20., vasárnap 16:32 üzenetére

Brigi, igen használhatod a borítóréteg kialakítására is a gumizselét! Rugalmas, tartós és kiválóan tapad. Sok sikert kívánunk!

Köszönöm a választ, még azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e alá base gélt kenni?

2011.11.20 - 16:37
Móni
Válasz Kis Valentina - 2011. november 20., vasárnap 16:10 üzenetére

sziasztok kérdezni szeretném hogy szerintetek megéri megvenni az új Trend Magazint+sbs-et ? vélemények???

Én megvettem, szépséges körmök vannak benne :-) Bár, sajnálom, hogy a DVD-n csak 2 köröm elkészítése van, a hóvirágosé, ami az újság elején van és egy másik. Ezek nincsenek benne a füzetben. Minden körömről 6 fotó van és egy egész oldalas finish kép.

2011.11.20 - 16:35
Crystal Nails
Válasz Kis Valentina - 2011. november 20., vasárnap 16:10 üzenetére

sziasztok kérdezni szeretném hogy szerintetek megéri megvenni az új Trend Magazint+sbs-et ? vélemények???

Szia, igen, szerintünk nagyon megéri megvenni az új Trend Magazint! a Facebook Crystal Nails Klub és Crystal Nails Hungary oldalán olvashatsz véleményeket azoktól, akik már megvették. Reméljük Neked is elnyeri a tetszésed és tetszeni fog.

2011.11.20 - 16:32
Crystal Nails
Válasz szalma brigi - 2011. november 20., vasárnap 11:38 üzenetére

Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy a gumi zselét alapként felkenem és a c ív kialakítására is jó-e?

Brigi, igen használhatod a borítóréteg kialakítására is a gumizselét! Rugalmas, tartós és kiválóan tapad. Sok sikert kívánunk!

2011.11.20 - 16:31
Crystal Nails
Válasz Egriné Bereczki Beáta - 2011. november 20., vasárnap 10:48 üzenetére

Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy gel-lac-ra tehetem záró lépésként az easy off top-ot vagy a top sealt? Köszönöm!

Szia Beáta, a válaszunk, igen, ráteheted az Easy Off Top-ját, de a Top Sealt nem javasoljuk, az műkörömhöz fejlesztett fedő.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár