2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
255 ,-Ft
150 ,-Ft
14.900 ,-Ft
48.800 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
sziasztok kérdezni szeretném hogy szerintetek megéri megvenni az új Trend Magazint+sbs-et ? vélemények???
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy a gumi zselét alapként felkenem és a c ív kialakítására is jó-e?
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy gel-lac-ra tehetem záró lépésként az easy off top-ot vagy a top sealt? Köszönöm!
Sziasztok! Gel-lakkal kapcsolatben lenne kérdésem. Hogy lehet szép és tartós eredményt elérni vele? Elég, ha ugyanúgy előkészítem a körmöket, mint a zselénél, és felviszem a lakkot majd lámpázom? Vagy kell hozzá valami más is? Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Kedves Vivien, nagyon egyszerű tartós és szép eredményt elérni a gél lakkokkal, ha megfelelően készíted elő a természetes körömlemezt. Járj el ugyanúgy, mintha például egy zselés körmöt készítenél. Ha szükséges, használj savas primert is, majd a savmentest. Ezt követően a színtelen gél lakk alapozót alkalmazd, vagy a Base Gélt. Mindkettőnek kiváló a tapadása, ezért bátran ajánljuk ezeket. A két réteg szín után a gél lakk fedőjével vond be a körmöt, majd azt is lámpázd ki. Fixálás után tökéletes eredményt kapsz. Sok sikert kívánunk Neked!
Sziasztok! Gel-lakkal kapcsolatben lenne kérdésem. Hogy lehet szép és tartós eredményt elérni vele? Elég, ha ugyanúgy előkészítem a körmöket, mint a zselénél, és felviszem a lakkot majd lámpázom? Vagy kell hozzá valami más is? Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Elég csak bufizni. Ez fontos, hogy ne vékonyítsd el a vendég körmét!
Én úgy készítem elő mint a műkörmöt,aztán 0ás Gel-lacal utána színessel 2rétegben majd befejezem megint 0ás Gel lakkal a körmöt.
Nikolett, szia! Természetesen a dekor porcelán porokkal is kényelmesen és művészien lehet porcelán virágokat készíteni! Sok sikert kívánunk hozzá, s a jól sikerült munkákról várjuk a fotókat!
Köszönöm a választ! Képeket meg mindenképp töltök fel! Üdv! Niki
Szia! Semmi gond nem vettem sértésnek :) Nekem Gabó volt a tanárom még anno, és ő nagyon szereti a porcit ezért megszeretette velem is :) Vannak a végefelé porcis képeim is, de az újabbak inkább zselések, mert pici helyen dolgozom és a kollégáim nem szeretik a likvid szagát sajnos :( Ezért is vettem meg a szagtalant, de azt nem gondoltam hogy megneheziti majd a munkámat... Ha ennyire lassan köt meg akkor még egy virágot is nehezen tudok majd megformázni..Sajna kidobtam már a dobozát úgyhogy biztos nem tudom már visszavinni.... Majd odaadom egy kezdő barátnőmnek vagy megpróbálok túladni rajta, én amúgysem nagyon szeretem a lassan kötő likvidet... Előbb kellett volna kérdezősködnöm :) Köszönöm a válaszodat!
Szia! Én nem a crystalnal végeztem ezért előről kellett kezdenem mindent.Az én tanárom Schmidt Réka volt az alap elvégzése után miatta lettem porcelános és örökké hálás leszek neki érte.
Köszi :)