2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Péli Dóra - Válaszolok
2011.11.08 - 20:27
Péli Dóra - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2011. november 6., vasárnap 16:40 üzenetére

Szia Dóra, nem szívesen javasoljuk a reszelővel való eltávolítást, ugyanis nagy az esély, hogy a vendég természetes körömlemezéből is lereszelsz egy réteget. Ez időről időre elvékonyodást eredményezhet. Inkább használj oldó folyadékot, amit itt megtalálsz: http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-folyadek/Acryl-Remover-100ml-1045 Sok sikert!

Köszönöm, kipróbálom, én sem szívesen reszelném.

2011.11.08 - 19:36
szigyarto izabella

sziasztok! van valakinek gumizselés tapasztalata? pl. felxi kagylólapot tudok-e francia végnek beleépíteni? vagy ne is próbálkozzak?

2011.11.08 - 19:29
Crystal Nails
Válasz Nagy Nikolett - 2011. november 7., hétfő 13:41 üzenetére

Sziasztok! CN Euro UV Lámpába milyen fajta UV cső kell? Lehet azt egyáltalán cserélni? Ilyen lámpát szeretnék most venni. Vagy ti melyik pici UV lámpát ajánlanátok? Előre is köszönöm!

Nikolett, szia Igen, lehet az általad kérdezett lámpába cserélni a csöveket, CN Műkörmös Áruházában, illetve viszonteladóinál, de a területi képviselőknél (futár fiúknál) is lehet bele csövet kapni.

2011.11.08 - 17:59
Tóth Beáta
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. november 5., szombat 20:29 üzenetére

Sziasztok....már többször is olvastam, hogy az acryl díszítésre nem ajánljátok a top shinet...hát én már hónapok óta csak top shinet használok az acrylal díszített körmökön is és nem pattog le!

Ha esetleg mégis, nekem bevált a topshine2x, vagy a géllakk fedőlakkja

2011.11.08 - 12:51
Crystal Nails
Válasz Nagy Petra - 2011. november 7., hétfő 15:02 üzenetére

Sziasztok! Porcelánt töltésnél mindig visszareszeljük kb 80 %-ra? és mikor áztatjuk le? töltésnél nem lehetséges? Köszi, Petra

Szia Petra, igen visszareszeljük a körmöt, töltésnél. Az, hogy milyen hányadát, elsősorban a köröm állapota dönti el. Ha levegős, akkor az összes levegős részt. A visszareszelés a francia töltésnél megint csak mást jelent. Ha a köröm állapota hibátlan, csak lenőtt, akkor nyilván egy kis részét távolítjuk el. Ha a minta teljes egészét szeretnénk kicserélni, akkor az alaprétegig csiszoljuk vissza. Leáztatni akkor érdemes, ha a vendég végérvényesen szeretne megszabadulni a műkörmöktől.

Nagy Petra - Válaszolok
2011.11.07 - 15:02
Nagy Petra - vendég

Sziasztok! Porcelánt töltésnél mindig visszareszeljük kb 80 %-ra? és mikor áztatjuk le? töltésnél nem lehetséges? Köszi, Petra

Nagy Nikolett - Válaszolok
2011.11.07 - 13:41
Nagy Nikolett - törölt felhasználó

Sziasztok! CN Euro UV Lámpába milyen fajta UV cső kell? Lehet azt egyáltalán cserélni? Ilyen lámpát szeretnék most venni. Vagy ti melyik pici UV lámpát ajánlanátok? Előre is köszönöm!

2011.11.06 - 16:40
Crystal Nails
Válasz Péli Dóra - 2011. november 4., péntek 12:02 üzenetére

Sziasztok! Gel-lac eltávolítására mi a legalkalmasabb/leggyorsabb anyag, ill. módszer? Köszi!

Szia Dóra, nem szívesen javasoljuk a reszelővel való eltávolítást, ugyanis nagy az esély, hogy a vendég természetes körömlemezéből is lereszelsz egy réteget. Ez időről időre elvékonyodást eredményezhet. Inkább használj oldó folyadékot, amit itt megtalálsz: http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-folyadek/Acryl-Remover-100ml-1045 Sok sikert!

2011.11.06 - 12:42
Kovács Tünde
Válasz Péli Dóra - 2011. november 4., péntek 12:02 üzenetére

Sziasztok! Gel-lac eltávolítására mi a legalkalmasabb/leggyorsabb anyag, ill. módszer? Köszi!

Reszelővel is gyorsan megy, de a tetejét megreszelve az acetonba mártott lapka, alufóliába csomagolt ujjvéggel, az is tuti.

2011.11.05 - 22:26
szigyarto izabella
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. november 5., szombat 20:29 üzenetére

Sziasztok....már többször is olvastam, hogy az acryl díszítésre nem ajánljátok a top shinet...hát én már hónapok óta csak top shinet használok az acrylal díszített körmökön is és nem pattog le!

hát ez az! nekem sem pattog le. csak abban az esetben ha itt-ott vastagabbra sikrül a festékek rétege

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár