2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.11.05 - 20:29
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó

Sziasztok....már többször is olvastam, hogy az acryl díszítésre nem ajánljátok a top shinet...hát én már hónapok óta csak top shinet használok az acrylal díszített körmökön is és nem pattog le!

2011.11.05 - 08:56
Andi
Válasz G. Orsi - 2011. november 5., szombat 07:42 üzenetére

Sziasztok! múltkor írta vki( ha jól emlékszem Balázsi Szilvi) hogy akrilra a legjobb 2 rétegben top gél, így nem töredezik ki alóla az akril díszítés. Ebben az esetben felkenem, lámpa, és egyből a 2. réteg? Vagy felkenem, lámpa, fixálás, bufi, és úgy a 2. réteg? ez a módszer jó a matricás díszítéseknél is? mert nekem azok is kitöredeznek időnként. Köszi a segítséget

1. réteg, lámpa 10-15mp-ig, majd 2. réteg 3 perc (vagy amennyi a kötési ideje).

G. Orsi - Válaszolok
2011.11.05 - 07:42
G. Orsi - törölt felhasználó

Sziasztok! múltkor írta vki( ha jól emlékszem Balázsi Szilvi) hogy akrilra a legjobb 2 rétegben top gél, így nem töredezik ki alóla az akril díszítés. Ebben az esetben felkenem, lámpa, és egyből a 2. réteg? Vagy felkenem, lámpa, fixálás, bufi, és úgy a 2. réteg? ez a módszer jó a matricás díszítéseknél is? mert nekem azok is kitöredeznek időnként. Köszi a segítséget

2011.11.04 - 15:36
Kis Valentina
Válasz Péli Dóra - 2011. november 4., péntek 12:02 üzenetére

Sziasztok! Gel-lac eltávolítására mi a legalkalmasabb/leggyorsabb anyag, ill. módszer? Köszi!

Szerintem a legygyorsabb ha reszelövel lereszeled

Péli Dóra - Válaszolok
2011.11.04 - 12:02
Péli Dóra - törölt felhasználó

Sziasztok! Gel-lac eltávolítására mi a legalkalmasabb/leggyorsabb anyag, ill. módszer? Köszi!

2011.11.01 - 09:48
Balázsi Szilvia
Válasz szigyarto izabella - 2011. október 29., szombat 10:05 üzenetére

tudja-e valaki,h a gumi zselé valóban alkalmas alapozni zselé alá? valahol ezt olvastam, de ha valakinek van tapasztalata írja meg plííízzz

Alkalmas, lágy az anyag és gyorsan meg lehet húzni az alapot belőle.

2011.11.01 - 08:30
Móni
Válasz Hézsai Szilvia - 2011. október 29., szombat 13:02 üzenetére

Sziasztok! Szeretnék a tippes műkörömből is szép, halított, íveset, amit pl a versenyeken használnak. Meg tudnátok mondani milyen fajtájúak ezek? Köszönöm.

Szia Szilvi! Erre a tipre gondoltál? Xtreme Competition Clear Tip

2011.10.30 - 08:06
szigyarto izabella
Válasz Terenyiné Zsuzsa - 2011. október 30., vasárnap 07:05 üzenetére

igen...Erős tapadás miatt bármelyik építő zselé alá tehető alaprétegként. Nekem bevált.

köszönöm, ki fogom próbálni :)

Terenyiné Zsuzsa - Válaszolok
2011.10.30 - 07:05
Terenyiné Zsuzsa - törölt felhasználó
Válasz szigyarto izabella - 2011. október 29., szombat 10:05 üzenetére

tudja-e valaki,h a gumi zselé valóban alkalmas alapozni zselé alá? valahol ezt olvastam, de ha valakinek van tapasztalata írja meg plííízzz

igen...Erős tapadás miatt bármelyik építő zselé alá tehető alaprétegként. Nekem bevált.

2011.10.30 - 06:46
Crystal Nails
Válasz Hézsai Szilvia - 2011. október 29., szombat 13:02 üzenetére

Sziasztok! Szeretnék a tippes műkörömből is szép, halított, íveset, amit pl a versenyeken használnak. Meg tudnátok mondani milyen fajtájúak ezek? Köszönöm.

Szilvia, szia! Sajnos nincs igazán jó hírem: tipekből igazán minden körömhöz illeszkedő hajlítottat nem fogsz találni. A Crystal Nails webáruházában sok típusból válogathatsz, de a hajlított versenykörmöt sok sok gyakorlással és építéssel fogsz tudni elérni. Bátran javaslom neked a CN versenyfelkészítő tanfolyamait, ahová többször is érdemes visszalátogatni, s az eredményeden, fejlődéseden Te magad is csodálkozni fogsz! Sok sikert kívánunk!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár