2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Szeretnék a tippes műkörömből is szép, halított, íveset, amit pl a versenyeken használnak. Meg tudnátok mondani milyen fajtájúak ezek? Köszönöm.
Szilvia, szia! Sajnos nincs igazán jó hírem: tipekből igazán minden körömhöz illeszkedő hajlítottat nem fogsz találni. A Crystal Nails webáruházában sok típusból válogathatsz, de a hajlított versenykörmöt sok sok gyakorlással és építéssel fogsz tudni elérni. Bátran javaslom neked a CN versenyfelkészítő tanfolyamait, ahová többször is érdemes visszalátogatni, s az eredményeden, fejlődéseden Te magad is csodálkozni fogsz! Sok sikert kívánunk!
Sziasztok! Szeretnék a tippes műkörömből is szép, halított, íveset, amit pl a versenyeken használnak. Meg tudnátok mondani milyen fajtájúak ezek? Köszönöm.
tudja-e valaki,h a gumi zselé valóban alkalmas alapozni zselé alá? valahol ezt olvastam, de ha valakinek van tapasztalata írja meg plííízzz
Sziasztok! Én még kezdő vagyok, szeretnék körömágyhosszabbítót venni, melyiket érdemes megvenni. Köszönöm válaszotokat
Szia! A CN a Calssic Nails és a 2M Beauty Natural coverjei nagyon jók,ezek jó árban is vannak. Ezek közül én a 2M káh-ját használom és teljesen megvagyok vele elégedve:))
Sziasztok! Én még kezdő vagyok, szeretnék körömágyhosszabbítót venni, melyiket érdemes megvenni. Köszönöm válaszotokat
Ha zselé, nekem az abszolút favoritom a CN Cover Pink :) Nagyon természetes színe van, és szépen fed!
Sziasztok, Debrecenben hol tudok classic nails-es színes porcelánporokat venni?
Szia! Szerintem a classic nails oldalán, nézd meg az üzletkötő telefonszámát.
Zsófi, szia kezdő körmösöknek ugyanúgy a Crystal Nails Cover (körömágyhosszabbító) sorozatából érdemes venni. Porcelánnál és zselénél egyaránt a jó kezelhetőség a jellemző, bizonyosan nem fogsz csalódni egyik anyagfajtában sem.
Sziasztok. Most venném meg az első csiszológépemet, de sajnos nem tudom, hogy milyet kéne vennem. Tudnátok segíteni, hogy melyiket lenne érdemes megvenni vagy hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezzen? Köszi!
Orsolya, szia mi mindenképpen az Xtreme Drill gépet javasoljuk! Elsősorban azért, mert most éppen akciós, nézd meg a webáruházunkban. Másodsorban, ami méginkább nyomós ok, hogy a jelenleg piacon lévő csiszológépek közül a legjobb. A kezdő műkörmösök még bizonytalan kezéhez a legalkalmasabb, a profi körmösök pedig komoly időnyereséget számolhatnak ha ezt használják. Gyorstokmánya segít munka közben a csiszolófejet cserélni, a munka élvezetes, könnyű és gyors vele.
Szerintem nagyban függ attól, hogy mennyit szánsz rá. Mert ha mindegy, akkor Xtreme Drill 3... :)
Köszi szépen!
Szia! Sima Cover Pink szerintem a legjobb, ez mindenkinek passzol. Aztán majd lehet bővíteni a készletet:)