2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
890 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok. Most venném meg az első csiszológépemet, de sajnos nem tudom, hogy milyet kéne vennem. Tudnátok segíteni, hogy melyiket lenne érdemes megvenni vagy hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezzen? Köszi!
Szerintem nagyban függ attól, hogy mennyit szánsz rá. Mert ha mindegy, akkor Xtreme Drill 3... :)
Sziasztok. Most venném meg az első csiszológépemet, de sajnos nem tudom, hogy milyet kéne vennem. Tudnátok segíteni, hogy melyiket lenne érdemes megvenni vagy hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezzen? Köszi!
Én is vásárlás előtt állok, de az szerintem elég fontos szempont, hogy a kézi egysége könnyű legyen és viszonylag halkan működjön.Főleg, ha szinte egész nap használni fogod :-) Én megnéztem már néhányat és igyekszem elkérni a boltban a kézi egységet, hogy megnézzem, mennyire nehéz. Ja, és nekem az is szempont, hogy gyorstokmányos legyen......
Sziasztok, Debrecenben hol tudok classic nails-es színes porcelánporokat venni?
Sziasztok! Én még kezdő vagyok, szeretnék körömágyhosszabbítót venni, melyiket érdemes megvenni. Köszönöm válaszotokat
Sziasztok!én most rendeltem CN rajzoló akrilceruzát.Kíváncsi leszek rá.Esetleg van valakinek?Tudtok véleményt írni róla?Kinek, hogy vállt be?:) üdv:Timi
Köszi Zizi a választ,lehet kiprobálom mégis csak,majd olyan vendégn aki tűri a probálkozást!
Sziasztok! Gellacra hogyan lehet akrillal vagy aquarellel festeni,mi a menete?Előre is kösz a segítséget!!!
Szia! Én szoktam géllakra akrillal díszíteni és én úgy csinálom hogy a fedő előtt díszítek. így nem kell bufizni meg fixálni sem.. ha pl piros körömre festenék fehér akrillal akkor azt úgy csinálom,hogy azt a területet áttörlöm száraz szálmentes törlőlappal igy a szines koheziós réteg már nem tudja befogni a fehér akrilomat pl. (de értelem szerűen franciánál ez a lépés is kimarad mert nincs ami "befogja" az akrilt..) Azután ha elkészültem a mintával ráhúzom a borítóréteget 1 rétegben és kéééész :) így nincsenek plusz rétegek és nincs plusz munka sem vele... ,D Merem ajánlani próbáld ki nyugodtam, tutira működik! Üdv Zizi
Köszönöm a választ,még nem kérte senki,csak megakarom a vendégeket előzni,így már nyugodtabban beszélem rá más díszítésre!
köszi csajok. IBD, és ezt a fajtát kell lámpázni, csak nm tudom,lehet azért mert eléggé igénybe vett volt a köröm de szinte azonnal ledobta. A tanfolyamon meg...azt se tantoták hogy kell a mosoly vonalat kialakítani meg semmi xd TIPzselé az ment...a vizsgámon építettem először zselével,szóval...meg eddig nagyon tartottam a porcitól, de most tökre megszerettem
Zsuzsi, Hurrááááá, én meg Téged szerettelek meg, mert bátor vagy és kezedbe veszed a porcelánt!!! Sok körmösnek mumus de valljuk be, a legjobban alakítható és kezelhető anyag. Készítsd elő a körmöt ugyanúgy, mint a zselésnél: nail prep, savas primer ha kell, majd savmentes. Az IDB primert valóban kell 1 percig lámpázni, de ha CN-est veszel, még a lámpázás is kimaradhat, azt nem kell kilámpázni. Sok sikert, ha elakadsz, írj, segítünk! :)