2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
11.950 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Gellacra hogyan lehet akrillal vagy aquarellel festeni,mi a menete?Előre is kösz a segítséget!!!
Szia Andrea! A válaszom eléggé egyszerű: gél lakkra festeni lehet, de nem érdemes. A teljesen kész körmöt kell megbufiznod nagyon finoman, ahol hibalehetőségként máris kibufizhatsz egy-egy pici, de éktelenkedő színfoltot. A festést ismét le kell zárnod egy réteg színtelennel, gondolj bele, ez már 5, azaz öt réteg a természetes körmön. Megéri? ha nagyon szeretne a vendég rá valamit, akkor inkább matricát a fedőfényréteg alá, közvetlen a kiköttetett színre, vagy strasszkövet tegyél rá neki.
Sziasztok! Gellacra hogyan lehet akrillal vagy aquarellel festeni,mi a menete?Előre is kösz a segítséget!!!
Elkészíted teljesen a gél lakkot, megbuffizod, majd elkészíted rá a díszítést. Megszárad a festék és 2 réteg átlátszót még rá kell húzni.
Sziasztok egy kérdésem lenne. Már a második vendégem nagyon sietős kedvében van.Szóval az lenne a kérdésem hogy mit csináljak az olyan vendéggel akik a körömépítés felénél azt mondja hogy már nagyon siet és hogy mennie kell szóval ezt hogy kezeljem mert már a második vendégemet nem tudtam normálisan befejezni és ugy ment el, azzal hogy majd legközelebb befejezem. Nem szeretek ilyen munkát kiadni a kezemből!!!!!Mit csináljak?
Előre tájékoztasd korrekten, hogy mennyi idő nálad egy töltés és annak megfelelően szervezze utána a programját. Ha ennek ellenére a töltés közepén jelenti ki, akkor nem tudsz mit csinálni, megmondod neki, hogy ez van:) végig kell ülnie, mert nem mehet el mikor még csak a francia vég elkészítésénél tartasz. Telefonon szóljon az illetőnek, hogy késni fog. Csak határozottan:)
köszi csajok. IBD, és ezt a fajtát kell lámpázni, csak nm tudom,lehet azért mert eléggé igénybe vett volt a köröm de szinte azonnal ledobta. A tanfolyamon meg...azt se tantoták hogy kell a mosoly vonalat kialakítani meg semmi xd TIPzselé az ment...a vizsgámon építettem először zselével,szóval...meg eddig nagyon tartottam a porcitól, de most tökre megszerettem
Anett, szia! Tudnod kell, hogy nehéz helyzetben vagy. Még azt is mondhatnám, hogy csapdában. A sietős vendég mi miatt siet? Hacsak nem amiatt, hogy a másfél órás töltést három óra alatt csinálod meg (gondolom nem ez a helyzet) akkor bizony finoman, de meg kell értetned vele, hogy a műkörömépítés nem megy fél óra alatt. Tudom, nehéz a sietősökkel még csak kommunikálni is, állandóan vibrálnak, kapkodnak, az órájukat nézik... ez bizony idegesítő is lehet a munka végzése alatt. Feltétlen nagyon finoman mondd el nekik, hogy ehhez a munkához minimum ennyi és ennyi időre van szükséged. Az időnyereség miatt nem hagyhatsz ki semmilyen fázist a körömépítésnél, mert akkor lepottyan a körme. (No, ezt egy vendég se akarja) Úgyhogy: szánjon a vendég elég időt rád és magára, hogy szépek legyenek a körmei. Ha ezt nem érti meg, engedd elmenni máshoz, meg fogja tapasztalni, hogy a műkörmözés nem lóveseny. Sok sikert, és kérlek számolj majd be róla, mire jutottál!
Köszönöm a válaszodat mindenképp megpróbálok további türelemmel lenni és mindent tisztázni hogy mi mennyi idő bár eddig is tisztáztam csak sietősek ezek a vendégek és kicsit idegesítenek ezzel:D.Köszönöm válaszod még egyszer és mindenképp beszámolok a következőkről!
Sziasztok egy kérdésem lenne. Már a második vendégem nagyon sietős kedvében van.Szóval az lenne a kérdésem hogy mit csináljak az olyan vendéggel akik a körömépítés felénél azt mondja hogy már nagyon siet és hogy mennie kell szóval ezt hogy kezeljem mert már a második vendégemet nem tudtam normálisan befejezni és ugy ment el, azzal hogy majd legközelebb befejezem. Nem szeretek ilyen munkát kiadni a kezemből!!!!!Mit csináljak?
Anett, szia! Tudnod kell, hogy nehéz helyzetben vagy. Még azt is mondhatnám, hogy csapdában. A sietős vendég mi miatt siet? Hacsak nem amiatt, hogy a másfél órás töltést három óra alatt csinálod meg (gondolom nem ez a helyzet) akkor bizony finoman, de meg kell értetned vele, hogy a műkörömépítés nem megy fél óra alatt. Tudom, nehéz a sietősökkel még csak kommunikálni is, állandóan vibrálnak, kapkodnak, az órájukat nézik... ez bizony idegesítő is lehet a munka végzése alatt. Feltétlen nagyon finoman mondd el nekik, hogy ehhez a munkához minimum ennyi és ennyi időre van szükséged. Az időnyereség miatt nem hagyhatsz ki semmilyen fázist a körömépítésnél, mert akkor lepottyan a körme. (No, ezt egy vendég se akarja) Úgyhogy: szánjon a vendég elég időt rád és magára, hogy szépek legyenek a körmei. Ha ezt nem érti meg, engedd elmenni máshoz, meg fogja tapasztalni, hogy a műkörmözés nem lóveseny. Sok sikert, és kérlek számolj majd be róla, mire jutottál!
Zsuzsanna, szia! Első kérdésedre a válaszom: igen, a savmentes primer "összefér" a porcival. De nem kell lámpázni. Milyen márkájú a savmentes primered? A rózsaszín építő porok általában áttetszőek, ezért az normális, hogy nálad is az marad. A porci köröm építését ugyanúgy kell előkészíteni mint a zselését....dehát ezt hogy nem tanították meg veled az OKJ-s képzésen, nem értem. Ha valamivel nem boldogulsz, írj, és segítünk! Sok sikert!
Sziasztok. most kezdek porcival dolgozni és az lenne a kérdésem hogy a savmentes primer, amit lápázni kell 1percig az összefér e a pocival? vagy milyen anyagokat kell használni a megfelelő alapozáshoz? A másik kérdésem pedig az lenne hogy csak én rakom fel bénán a pink port,vagy az alapban kicsit áttetszöbb marad? köszi a választ
Másik kérdésedre válaszolva, attól függ, melyik Pink port használod. Amit a suliban adtak, az tényleg egy picikét áttetszőbb. :-)