2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.10.25 - 08:51
Móni
Válasz Róth Zsuzsanna - 2011. október 25., kedd 05:53 üzenetére

Sziasztok. most kezdek porcival dolgozni és az lenne a kérdésem hogy a savmentes primer, amit lápázni kell 1percig az összefér e a pocival? vagy milyen anyagokat kell használni a megfelelő alapozáshoz? A másik kérdésem pedig az lenne hogy csak én rakom fel bénán a pink port,vagy az alapban kicsit áttetszöbb marad? köszi a választ

A savas Primer megszárad a körömlemezen, a savmentes soha nem fog, attól egy kicsit ragacsos lesz a körömlemez felszíne. Ha tutira akarsz menni, akkor mindkettőt használhatod, előbb a savasat, utána a savmentest.

2011.10.25 - 08:39
Balázsi Szilvia
Válasz Róth Zsuzsanna - 2011. október 25., kedd 05:53 üzenetére

Sziasztok. most kezdek porcival dolgozni és az lenne a kérdésem hogy a savmentes primer, amit lápázni kell 1percig az összefér e a pocival? vagy milyen anyagokat kell használni a megfelelő alapozáshoz? A másik kérdésem pedig az lenne hogy csak én rakom fel bénán a pink port,vagy az alapban kicsit áttetszöbb marad? köszi a választ

A primert SOHA nem kell lámpázni......

2011.10.25 - 05:53
Róth Zsuzsanna

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.10.21 - 20:56
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz H. D. Márti - 2011. október 21., péntek 18:56 üzenetére

Bocs de ez tévedés... Zselére szoktam 3D porci díszítést is tenni és OTT MARAD! Ellenben fordítva nem működik. Porcelánra nem lehet zselézni. - én így tudom.

nem a díszítésről volt szó hanem építésről!!! És ott zselére porci nem mehet, mert a zselé rugalmasabb a porcelánnál ezért elválik a két anyag.

2011.10.21 - 18:56
H. D. Márti
Válasz Molnár Zsuzsa - 2011. október 21., péntek 07:11 üzenetére

Szia, porcira lehet tenni zselét, fordítva nem jó. Tehát zselére nem mehet porci.

Bocs de ez tévedés... Zselére szoktam 3D porci díszítést is tenni és OTT MARAD! Ellenben fordítva nem működik. Porcelánra nem lehet zselézni. - én így tudom.

2011.10.21 - 07:11
Molnár Zsuzsa
Válasz Borbély Zsófia - 2011. október 19., szerda 14:56 üzenetére

Sziasztok. Három kérdésem lenne. 1.) Gél lakkal francia körmöt készítek, és a fehér vég kb 1 hét múlva kicsit besárgul. Mitől lehet ez? Már több embernél is előfordult... :( Clear-rel alapozok és fedek. 2.) Csiszológéppel lehet a köröm hosszából is levenni? Ha igen, ennek mi a technikája? (Nagy karbid hengerem van) Ha esetleg más fej szükséges hozzá, az melyik? 3.) Porcelánból épített körömre lehet zselével építeni? Természetesen úgy, hogy előtte az anyag 80%-át lereszeltem. Vagy teljesen el kell távolítani, és új körmöt építeni? Előre is köszönöm a segítséget! :)

Szia, porcira lehet tenni zselét, fordítva nem jó. Tehát zselére nem mehet porci.

2011.10.20 - 19:49
H. D. Márti
Válasz Borbély Zsófia - 2011. október 19., szerda 14:56 üzenetére

Sziasztok. Három kérdésem lenne. 1.) Gél lakkal francia körmöt készítek, és a fehér vég kb 1 hét múlva kicsit besárgul. Mitől lehet ez? Már több embernél is előfordult... :( Clear-rel alapozok és fedek. 2.) Csiszológéppel lehet a köröm hosszából is levenni? Ha igen, ennek mi a technikája? (Nagy karbid hengerem van) Ha esetleg más fej szükséges hozzá, az melyik? 3.) Porcelánból épített körömre lehet zselével építeni? Természetesen úgy, hogy előtte az anyag 80%-át lereszeltem. Vagy teljesen el kell távolítani, és új körmöt építeni? Előre is köszönöm a segítséget! :)

Szia! Én a porcit teljesen leszedném és úgy építenék új zseléset. Karbid hengerrel lehet rövidíteni is, semmi extra technikája nincs, próbáld ki magadon először. (én hossz rövidítésre ettől függetlenül nem használom, csak magamon :) ) Gél lakk ügyben nincs tapasztalatom, nem használom.

2011.10.20 - 19:46
H. D. Márti
Válasz Varga Zsuzsa - 2011. október 20., csütörtök 14:06 üzenetére

Szia, ha jól emlékszem, húzol alapot, megkötteted, húzol nagyon vékony színt, és abba "cseppentesz" cleart pontozóval, merőlegesen, és nagyon lassan emeled fel a körömről. Csak ügyelj, hogy ne legyenek aránytalanok a bubik.

Nagyon köszönöm!!! Meg fogom próbálni!

2011.10.20 - 15:09
Ady Klaudia
Válasz Crystal Nails - 2011. október 17., hétfő 07:12 üzenetére

Így igaz. A Base Gel tökéletes tapadást eredményez hajlításnál is, nem levelősödik a köröm, ami ezzel van alapozva. Viszont ügyelni kell rá, hogy töltésnél csak a természetes körömre kerülhet, anyaghoz nem érhet, mert úgy felválik.

Én is az egészre kentem... :-(

Varga Zsuzsa - Válaszolok
2011.10.20 - 14:06
Varga Zsuzsa - törölt felhasználó
Válasz H. D. Márti - 2011. október 19., szerda 09:55 üzenetére

Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy hogy készíthető el a "buborék" minta??? Remélem tudjátok mire gondolok... :) Ha valaki elárulja nekem a titkot, nagyon köszönöm!!! Még nem láttam élőben senkitől... (még folyékony zselébe belecseppentve pedig nem olyan lesz mint amiket én itt képen láttam)

Szia, ha jól emlékszem, húzol alapot, megkötteted, húzol nagyon vékony színt, és abba "cseppentesz" cleart pontozóval, merőlegesen, és nagyon lassan emeled fel a körömről. Csak ügyelj, hogy ne legyenek aránytalanok a bubik.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár