2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.611 ,-Ft
1.980 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
*alapnak
Igen kimondottan hajlításra ,problémás körömre fejlesztették ki mely nagyon biztos tapadást biztosít.Töltésnél viszont csak a saját körömre használd,mert én felraktam az egészre és sajna fellevegősődött.
Sziasztok ! Kisebb megszakításokkal 8 éven keresztül volt műkörmöm (tip+zselé), úgy érzem ellestem annyit a mesterségről és van annyi kézügyességem, hogy gondoltam egy nagyot és beszereztem mindent ami házilag a saját körmöm elkészítéséhez szükséges :) Egy dologban viszont nem vagyok teljesen biztos és ebben szeretnék segítséget kérni ! A sorrend ... nem szeretnék valamit kifelejteni vagy folyamatot felcserélni, így kérem valaki írja le nekem a tip+zselé munkamenetét :) Köszönöm szépen !
Ezek szerint mégsem lestél el mindent, ha még neki sem tudsz kezdeni. Menj el tanfolyamra, ott elmondják az építés menetét.
Sziasztok, ha base gelt használok lapnak akkor lehet majd hajlítani a körmöt?
*alapnak
Sziasztok, ha base gelt használok lapnak akkor lehet majd hajlítani a körmöt?
titaniummal nagyon könnyű alapréteget húzni, hiába folyékonyabb, mégis a helyén marad, nekem a c ív nehezebb vele, viszont nagy előnye, hogy nem éget és, hogy nagyon fényesre köt, így zselés díszítésekhez is szuper, illetve ha a vendég nagyon siet, akkor el tudod engedni anélkül, hogy a köröm tetejét még átreszelnéd és fényzseléznéd. Az x-trem eléggé éget, én ezért váltottam, de azzal gyönyörű c íveket lehet építeni. Remélem így tudtam segíteni.
Nagyonszépen köszönöm a választ :)
melyik a jobb zselé az építéshez ti mit gondoltok? a Xtrem Titanium vagy az Xtrem Clear ??? Köszönöm elöre is a segítséget
titaniummal nagyon könnyű alapréteget húzni, hiába folyékonyabb, mégis a helyén marad, nekem a c ív nehezebb vele, viszont nagy előnye, hogy nem éget és, hogy nagyon fényesre köt, így zselés díszítésekhez is szuper, illetve ha a vendég nagyon siet, akkor el tudod engedni anélkül, hogy a köröm tetejét még átreszelnéd és fényzseléznéd. Az x-trem eléggé éget, én ezért váltottam, de azzal gyönyörű c íveket lehet építeni. Remélem így tudtam segíteni.
melyik a jobb zselé az építéshez ti mit gondoltok? a Xtrem Titanium vagy az Xtrem Clear ??? Köszönöm elöre is a segítséget
A Titanium közepesen sűrű, az Xtreme Clear pedig nagyon sűrű. Ez mindenkinél attól függ, ki milyen sűrűségű anyagokkal szeret dolgozni.
CN-t kérdezem. 3D haladó porci díszítő tanfolyamot keresek, Szolnok megyében, de Pestre, ill 100 km kőrzetben utazom is. Kínálat ???
Szia ! A közelünkben egy tanfolyam sincs , már utána néztem ! Azt sejtem, hogy magamnak nem lesz egyszerű, de nem vagyok a feladós fajta :)
Nóri, hol vagy helyileg? Megnézem neked, hol van legközelebb hozzád tanfolyamunk.