2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.10.16 - 18:16
Anda Andrea
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. október 16., vasárnap 08:12 üzenetére

*alapnak

Igen kimondottan hajlításra ,problémás körömre fejlesztették ki mely nagyon biztos tapadást biztosít.Töltésnél viszont csak a saját körömre használd,mert én felraktam az egészre és sajna fellevegősődött.

Szabó Nikoletta - Válaszolok
2011.10.16 - 09:24
Szabó Nikoletta - törölt felhasználó
Válasz Lukács Nóri - 2011. október 10., hétfő 15:19 üzenetére

Sziasztok ! Kisebb megszakításokkal 8 éven keresztül volt műkörmöm (tip+zselé), úgy érzem ellestem annyit a mesterségről és van annyi kézügyességem, hogy gondoltam egy nagyot és beszereztem mindent ami házilag a saját körmöm elkészítéséhez szükséges :) Egy dologban viszont nem vagyok teljesen biztos és ebben szeretnék segítséget kérni ! A sorrend ... nem szeretnék valamit kifelejteni vagy folyamatot felcserélni, így kérem valaki írja le nekem a tip+zselé munkamenetét :) Köszönöm szépen !

Ezek szerint mégsem lestél el mindent, ha még neki sem tudsz kezdeni. Menj el tanfolyamra, ott elmondják az építés menetét.

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.10.16 - 08:12
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. október 16., vasárnap 08:12 üzenetére

Sziasztok, ha base gelt használok lapnak akkor lehet majd hajlítani a körmöt?

*alapnak

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.10.16 - 08:12
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó

Sziasztok, ha base gelt használok lapnak akkor lehet majd hajlítani a körmöt?

2011.10.15 - 12:10
Kis Valentina
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. október 15., szombat 06:27 üzenetére

titaniummal nagyon könnyű alapréteget húzni, hiába folyékonyabb, mégis a helyén marad, nekem a c ív nehezebb vele, viszont nagy előnye, hogy nem éget és, hogy nagyon fényesre köt, így zselés díszítésekhez is szuper, illetve ha a vendég nagyon siet, akkor el tudod engedni anélkül, hogy a köröm tetejét még átreszelnéd és fényzseléznéd. Az x-trem eléggé éget, én ezért váltottam, de azzal gyönyörű c íveket lehet építeni. Remélem így tudtam segíteni.

Nagyonszépen köszönöm a választ :)

2011.10.15 - 06:27
Balázsi Szilvia
Válasz Kis Valentina - 2011. október 13., csütörtök 15:25 üzenetére

melyik a jobb zselé az építéshez ti mit gondoltok? a Xtrem Titanium vagy az Xtrem Clear ??? Köszönöm elöre is a segítséget

titaniummal nagyon könnyű alapréteget húzni, hiába folyékonyabb, mégis a helyén marad, nekem a c ív nehezebb vele, viszont nagy előnye, hogy nem éget és, hogy nagyon fényesre köt, így zselés díszítésekhez is szuper, illetve ha a vendég nagyon siet, akkor el tudod engedni anélkül, hogy a köröm tetejét még átreszelnéd és fényzseléznéd. Az x-trem eléggé éget, én ezért váltottam, de azzal gyönyörű c íveket lehet építeni. Remélem így tudtam segíteni.

2011.10.14 - 08:30
Crystal Nails
Válasz Kis Valentina - 2011. október 13., csütörtök 15:25 üzenetére

melyik a jobb zselé az építéshez ti mit gondoltok? a Xtrem Titanium vagy az Xtrem Clear ??? Köszönöm elöre is a segítséget

A Titanium közepesen sűrű, az Xtreme Clear pedig nagyon sűrű. Ez mindenkinél attól függ, ki milyen sűrűségű anyagokkal szeret dolgozni.

2011.10.13 - 15:25
Kis Valentina

2011.10.13 - 04:44
Kovács Tünde

CN-t kérdezem. 3D haladó porci díszítő tanfolyamot keresek, Szolnok megyében, de Pestre, ill 100 km kőrzetben utazom is. Kínálat ???

2011.10.12 - 07:47
Crystal Nails
Válasz Lukács Nóri - 2011. október 11., kedd 08:36 üzenetére

Szia ! A közelünkben egy tanfolyam sincs , már utána néztem ! Azt sejtem, hogy magamnak nem lesz egyszerű, de nem vagyok a feladós fajta :)

Nóri, hol vagy helyileg? Megnézem neked, hol van legközelebb hozzád tanfolyamunk.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár