2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
970 ,-Ft
1.980 ,-Ft
1.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Ti milyen épitö zselét használtok? a french top zselével kilehet alakitani a c ívet ?
A french top zselé nem építő zselé, így ezzel nem lehet c-ívet kialakítani. Alapréteg fölé a körömágyi részre kenve ad egy életteli, rózsaszín színt a körömnek.
Ti milyen épitö zselét használtok? a french top zselével kilehet alakitani a c ívet ?
én próbáltam de azért mégis másabb mint ha építenéd de gyors megoldásnak megfelelö
Nóri, teljesen más az, ha neked csinálják, vagy ha te csinálod. Hát még, ha magadnak csinálod! Nem olyan egyszerű a műkörömépítés, ahogy azt sokan gondolják! Nem véletlenül egy szakma. Ha érdekel a körömépítés, akkor javaslom, hogy nézz utána egy műkörömépítő tanfolyamnak. Hozzá nem értéssel akár egy életen át tartó károkat lehet okozni.
Szia ! A közelünkben egy tanfolyam sincs , már utána néztem ! Azt sejtem, hogy magamnak nem lesz egyszerű, de nem vagyok a feladós fajta :)
Sziasztok ! Kisebb megszakításokkal 8 éven keresztül volt műkörmöm (tip+zselé), úgy érzem ellestem annyit a mesterségről és van annyi kézügyességem, hogy gondoltam egy nagyot és beszereztem mindent ami házilag a saját körmöm elkészítéséhez szükséges :) Egy dologban viszont nem vagyok teljesen biztos és ebben szeretnék segítséget kérni ! A sorrend ... nem szeretnék valamit kifelejteni vagy folyamatot felcserélni, így kérem valaki írja le nekem a tip+zselé munkamenetét :) Köszönöm szépen !
Nóri, teljesen más az, ha neked csinálják, vagy ha te csinálod. Hát még, ha magadnak csinálod! Nem olyan egyszerű a műkörömépítés, ahogy azt sokan gondolják! Nem véletlenül egy szakma. Ha érdekel a körömépítés, akkor javaslom, hogy nézz utána egy műkörömépítő tanfolyamnak. Hozzá nem értéssel akár egy életen át tartó károkat lehet okozni.
Sziasztok ! Kisebb megszakításokkal 8 éven keresztül volt műkörmöm (tip+zselé), úgy érzem ellestem annyit a mesterségről és van annyi kézügyességem, hogy gondoltam egy nagyot és beszereztem mindent ami házilag a saját körmöm elkészítéséhez szükséges :) Egy dologban viszont nem vagyok teljesen biztos és ebben szeretnék segítséget kérni ! A sorrend ... nem szeretnék valamit kifelejteni vagy folyamatot felcserélni, így kérem valaki írja le nekem a tip+zselé munkamenetét :) Köszönöm szépen !
Nagyon köszönöm mindenképp kipróbálom és akkor gondolom tegyem alá az előkészítő anyagokat is .
Igen, ugyanúgy elő kell készíteni a körmöt a Base Gel alá is.
Szia! A Base Gelt mindig csak a természetes körömlemezre kell tenni. Ha új körmöt építesz, akkor az egész természetes körömre, ha töltesz, akkor pedig a lenőtt részre. Anyagra nem szabad rátenni. Nem lehet, hogy ez volt a baj? Nekem 7 hetes lenövés után sem volt semmi levegő.
Nagyon köszönöm mindenképp kipróbálom és akkor gondolom tegyem alá az előkészítő anyagokat is .
Csajok! Próbálta már valaki az új xtreme edge tipeket???
Azt a nagyon vékony alapréteget nem lehet megbufizni
Akkor használj reszelőt.