2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.10.12 - 07:47
Crystal Nails
Válasz Kis Valentina - 2011. október 11., kedd 15:59 üzenetére

Ti milyen épitö zselét használtok? a french top zselével kilehet alakitani a c ívet ?

A french top zselé nem építő zselé, így ezzel nem lehet c-ívet kialakítani. Alapréteg fölé a körömágyi részre kenve ad egy életteli, rózsaszín színt a körömnek.

2011.10.11 - 15:59
Kis Valentina

Ti milyen épitö zselét használtok? a french top zselével kilehet alakitani a c ívet ?

2011.10.11 - 15:53
Kis Valentina

én próbáltam de azért mégis másabb mint ha építenéd de gyors megoldásnak megfelelö

Lukács Nóri - Válaszolok
2011.10.11 - 08:36
Lukács Nóri - vendég
Válasz Crystal Nails - 2011. október 11., kedd 06:53 üzenetére

Nóri, teljesen más az, ha neked csinálják, vagy ha te csinálod. Hát még, ha magadnak csinálod! Nem olyan egyszerű a műkörömépítés, ahogy azt sokan gondolják! Nem véletlenül egy szakma. Ha érdekel a körömépítés, akkor javaslom, hogy nézz utána egy műkörömépítő tanfolyamnak. Hozzá nem értéssel akár egy életen át tartó károkat lehet okozni.

Szia ! A közelünkben egy tanfolyam sincs , már utána néztem ! Azt sejtem, hogy magamnak nem lesz egyszerű, de nem vagyok a feladós fajta :)

2011.10.11 - 06:53
Crystal Nails
Válasz Lukács Nóri - 2011. október 10., hétfő 15:19 üzenetére

Sziasztok ! Kisebb megszakításokkal 8 éven keresztül volt műkörmöm (tip+zselé), úgy érzem ellestem annyit a mesterségről és van annyi kézügyességem, hogy gondoltam egy nagyot és beszereztem mindent ami házilag a saját körmöm elkészítéséhez szükséges :) Egy dologban viszont nem vagyok teljesen biztos és ebben szeretnék segítséget kérni ! A sorrend ... nem szeretnék valamit kifelejteni vagy folyamatot felcserélni, így kérem valaki írja le nekem a tip+zselé munkamenetét :) Köszönöm szépen !

Nóri, teljesen más az, ha neked csinálják, vagy ha te csinálod. Hát még, ha magadnak csinálod! Nem olyan egyszerű a műkörömépítés, ahogy azt sokan gondolják! Nem véletlenül egy szakma. Ha érdekel a körömépítés, akkor javaslom, hogy nézz utána egy műkörömépítő tanfolyamnak. Hozzá nem értéssel akár egy életen át tartó károkat lehet okozni.

Lukács Nóri - Válaszolok
2011.10.10 - 15:19
Lukács Nóri - vendég

Sziasztok ! Kisebb megszakításokkal 8 éven keresztül volt műkörmöm (tip+zselé), úgy érzem ellestem annyit a mesterségről és van annyi kézügyességem, hogy gondoltam egy nagyot és beszereztem mindent ami házilag a saját körmöm elkészítéséhez szükséges :) Egy dologban viszont nem vagyok teljesen biztos és ebben szeretnék segítséget kérni ! A sorrend ... nem szeretnék valamit kifelejteni vagy folyamatot felcserélni, így kérem valaki írja le nekem a tip+zselé munkamenetét :) Köszönöm szépen !

2011.10.10 - 10:01
Crystal Nails
Válasz R. ERIKA - 2011. október 9., vasárnap 17:50 üzenetére

Nagyon köszönöm mindenképp kipróbálom és akkor gondolom tegyem alá az előkészítő anyagokat is .

Igen, ugyanúgy elő kell készíteni a körmöt a Base Gel alá is.

2011.10.09 - 17:50
R. ERIKA
Válasz Crystal Nails - 2011. október 3., hétfő 12:29 üzenetére

Szia! A Base Gelt mindig csak a természetes körömlemezre kell tenni. Ha új körmöt építesz, akkor az egész természetes körömre, ha töltesz, akkor pedig a lenőtt részre. Anyagra nem szabad rátenni. Nem lehet, hogy ez volt a baj? Nekem 7 hetes lenövés után sem volt semmi levegő.

Nagyon köszönöm mindenképp kipróbálom és akkor gondolom tegyem alá az előkészítő anyagokat is .

2011.10.08 - 09:50
Péter Niki

Csajok! Próbálta már valaki az új xtreme edge tipeket???

2011.10.06 - 18:40
Andi
Válasz Molnár Zsuzsa - 2011. október 6., csütörtök 13:17 üzenetére

Azt a nagyon vékony alapréteget nem lehet megbufizni

Akkor használj reszelőt.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár