2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
1.980 ,-Ft
890 ,-Ft
1.800 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Ha bufferrel végigmegy a körmön, akkor megtapad a zselé.
Azt a nagyon vékony alapréteget nem lehet megbufizni
Köszi a válaszod! Nagyon vékonyan kenem és ami fontos, hogy csak a köröm oldalán lévő minta nem köt meg, tehát amit nem ér közvetlenül a lámpa fénye. Ez normális?
ilyenkor kérd meg a vendéged,h döntse meg picit az ujjait abba az irányba amerre szükséges (ahol nem köt meg jól az anyag) ez észrevételeim szerint leginkább a körmök külső oldala
Szia! Meg kell hogy kösse az UFo is, főleg, ha most cseréltél benne csövet. Valószínű, hogy vastagon kented. Kb. olyan vékonyan kell kenni, mint a Top Shine-t. Vagy inkább még vastagabban.
Köszi a válaszod! Nagyon vékonyan kenem és ami fontos, hogy csak a köröm oldalán lévő minta nem köt meg, tehát amit nem ér közvetlenül a lámpa fénye. Ez normális?
Sziasztok! Szerintetek mekkora uv lámpát érdemes venni? Csak mert nálam a 2x9w ufo lámpa nem köti meg a giga fehéret pedig most cseréltem ki a csöveket. Köszi! Helga
Szia! Meg kell hogy kösse az UFo is, főleg, ha most cseréltél benne csövet. Valószínű, hogy vastagon kented. Kb. olyan vékonyan kell kenni, mint a Top Shine-t. Vagy inkább még vastagabban.
Sziasztok! Szerintetek mekkora uv lámpát érdemes venni? Csak mert nálam a 2x9w ufo lámpa nem köti meg a giga fehéret pedig most cseréltem ki a csöveket. Köszi! Helga
Sziasztok, a múltkor láttam Gsbó egyik videóját, hogy az alapréteg és a koromágyhossz. után megreszelte a koromágyhosszabbított részt. Nem tudom, én emlékszem e rosszul, hogy ez zselés technika holt...ha az volt, akkor elotte kellett hogy fixálja...de ezután rátapad a kov.réteg zselé? hisz rétegek kozt nem szabad fixálni
Szia! A zselé akkor tapad meg, ha az alábbi feltételek teljesülnek. 1.portalan, zsírtalan, érdes, matt, száraz felületen 2. zselé a zseléhez. Vagyis, ha megreszeled, leportalanítod de nem tapogatod össze (nem lesz zsíros), akkor tapad rá a következő réteg zselé.
Sziasztok, a múltkor láttam Gsbó egyik videóját, hogy az alapréteg és a koromágyhossz. után megreszelte a koromágyhosszabbított részt. Nem tudom, én emlékszem e rosszul, hogy ez zselés technika holt...ha az volt, akkor elotte kellett hogy fixálja...de ezután rátapad a kov.réteg zselé? hisz rétegek kozt nem szabad fixálni
Ha bufferrel végigmegy a körmön, akkor megtapad a zselé.
Azt szeretném kérdezni, hogy akrillal a füsthatást hogyan kell csinálni?
Köszönöm a tanácsot :) csak az a baj hogy nincs pénzem lámpára.. ezért gondoltam elsőnek a porcelánt, azt kevesebből is ki lehet próbálni, de ha sokat gyakorlok előbb-utóbb sikerülhet nem? Majd lehet hogy később el szeretnék végezni egy tanfolyamot de most máshova járok szóval max jövőre.. tehát szerinted a zselés egyszerűbb?
Hát szerintem kezdőként a zselé mindenféleképpen egyszerűbb lenne,ha még soha nem csináltál körmöt.Lehet,hogy az Uv lámpa egy kicsivel nagyobb kiadás,de ott még van esélyed,hogy valami műkörömfélét csinálj elsőre.A porcelán nagyon hamar megköt,lehet mire a saját körmödre raknád,félig megköt a gombóc és már nem tudod eldolgozni.Egyébként a porcelánozáshoz a minimális beruházás,akárhogy is nézzük,szerény számítással is 20 E ft minimum...