2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.10.03 - 12:30
Crystal Nails
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. október 3., hétfő 12:04 üzenetére

értem, köszi a választ legalább nem kell ezen agyalnom, hogy akkor , hogy is van ez?! :))

Nincs mit :) Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok

2011.10.03 - 12:29
Crystal Nails
Válasz R. ERIKA - 2011. október 3., hétfő 07:53 üzenetére

Sziasztok tud valaki segiteni a Base gelt használtam kb 10 vendégemnél a jobb tapadás érdekében abból 4 esetben a körömről szinte levált az anyag. Tapasztalta ezt rajtam kivül valaki miért lehet ???Rendesen elő van készitve a köröm !!!Ez elé is kell tenni savas primert???

Szia! A Base Gelt mindig csak a természetes körömlemezre kell tenni. Ha új körmöt építesz, akkor az egész természetes körömre, ha töltesz, akkor pedig a lenőtt részre. Anyagra nem szabad rátenni. Nem lehet, hogy ez volt a baj? Nekem 7 hetes lenövés után sem volt semmi levegő.

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.10.03 - 12:04
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2011. október 3., hétfő 07:37 üzenetére

Andrea, versenyfelkészítőre azok jönnek általában, akik nem az Olimpiára tréningelnek. Ők is jöhetnek, perseze :) De ott már általában van akkora versenyrutin, hogy ők maguk is képesek kontrollálni magukat, látni a hibáikat és javítani azokat. Ha megfigyeled, Gabó, Heni (mivel te is őket említetted) nem indulnak el a megyei iparkamara versenyein, az valóban nem lenne fair. Az EB előselejtezőn és a VB-n is van kezdő és profi kategória, így itt sem kell feltétlen velük együtt indulni. A verseny pedig azért verseny, hogy összemérjék a tudásukat az indulók. Azoknak a sportolóknak sem mondják, hogy ne induljanak többé, akik már egyszer álltak a dobogó tetején. :)

értem, köszi a választ legalább nem kell ezen agyalnom, hogy akkor , hogy is van ez?! :))

2011.10.03 - 12:03
Válasz R. ERIKA - 2011. október 3., hétfő 07:53 üzenetére

Sziasztok tud valaki segiteni a Base gelt használtam kb 10 vendégemnél a jobb tapadás érdekében abból 4 esetben a körömről szinte levált az anyag. Tapasztalta ezt rajtam kivül valaki miért lehet ???Rendesen elő van készitve a köröm !!!Ez elé is kell tenni savas primert???

igen, kell :)

2011.10.03 - 07:53
R. ERIKA

2011.10.03 - 07:37
Crystal Nails
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. október 2., vasárnap 12:38 üzenetére

az jutott az eszembe, hogy tök felesleges a versenyfelkészítő tanfolyam mert mivel a tanárok ( pl. Gabó, Almási Heni stb. ) is versenyeznek így sokaknak esélye sincs a dobogóra. És a felkészítésbe fektetett pénz és a nevezési díj más markát üti.. A matematika versenyen sem indul a tanár! :S Csak én gondolom úgy, hogy ez nem fair?

Andrea, versenyfelkészítőre azok jönnek általában, akik nem az Olimpiára tréningelnek. Ők is jöhetnek, perseze :) De ott már általában van akkora versenyrutin, hogy ők maguk is képesek kontrollálni magukat, látni a hibáikat és javítani azokat. Ha megfigyeled, Gabó, Heni (mivel te is őket említetted) nem indulnak el a megyei iparkamara versenyein, az valóban nem lenne fair. Az EB előselejtezőn és a VB-n is van kezdő és profi kategória, így itt sem kell feltétlen velük együtt indulni. A verseny pedig azért verseny, hogy összemérjék a tudásukat az indulók. Azoknak a sportolóknak sem mondják, hogy ne induljanak többé, akik már egyszer álltak a dobogó tetején. :)

2011.10.02 - 12:38

az jutott az eszembe, hogy tök felesleges a versenyfelkészítő tanfolyam mert mivel a tanárok ( pl. Gabó, Almási Heni stb. ) is versenyeznek így sokaknak esélye sincs a dobogóra. És a felkészítésbe fektetett pénz és a nevezési díj más markát üti.. A matematika versenyen sem indul a tanár! :S Csak én gondolom úgy, hogy ez nem fair?

2011.10.02 - 08:29
szigyarto izabella
Válasz Péter Zsófia - 2011. október 1., szombat 16:47 üzenetére

Köszönöm a tanácsot :) csak az a baj hogy nincs pénzem lámpára.. ezért gondoltam elsőnek a porcelánt, azt kevesebből is ki lehet próbálni, de ha sokat gyakorlok előbb-utóbb sikerülhet nem? Majd lehet hogy később el szeretnék végezni egy tanfolyamot de most máshova járok szóval max jövőre.. tehát szerinted a zselés egyszerűbb?

szia szerintem is egyszerűbb a zselé, mert majdhogynem lakkozó mozdulatokkal felviheted a körmödre, de a porciból eltalálni a helyes likvid - por arányt, ami ráadásul kevesebb mint fél perc alatt meg is köt, és mindenféle ismeret nélkül... hát... egész olcsón is lehet lámpát kapni, ami a te célodnak megfelel, és szerintem olcsóbb alapanyag a zselé, olcsóbb a zselés ecset is, meg bereszelni is könnyebb. gondold át. menj el 1 profihoz, tetess körmöt, less el pár trükköt és aztán próbálkozz, de arra mindenképp vigyázz,h ne reszeld szét a saját körmöd

Péter Zsófia - Válaszolok
2011.10.01 - 16:47
Péter Zsófia - vendég
Válasz Jancsovics Éva - 2011. október 1., szombat 16:23 üzenetére

Szia!Szerintem kezdetnek semmi esetre se próbálkozz a porcelánnal,mert valószínű megkötne,mire körülbelülre eltalálod,hogy hova kellene raknod.És azért mondom,hogy körülbelülre,mert a műkörömépítés nem olyan egyszerű dolog,mint amilyennek látszik...sokan még a tanfolyam elvégzése után se tudnak magabiztosan körmöt építeni.Anélkül meg ,hát hogy is mondjam,nehézkes...

Köszönöm a tanácsot :) csak az a baj hogy nincs pénzem lámpára.. ezért gondoltam elsőnek a porcelánt, azt kevesebből is ki lehet próbálni, de ha sokat gyakorlok előbb-utóbb sikerülhet nem? Majd lehet hogy később el szeretnék végezni egy tanfolyamot de most máshova járok szóval max jövőre.. tehát szerinted a zselés egyszerűbb?

Jancsovics Éva - Válaszolok
2011.10.01 - 16:23
Jancsovics Éva - törölt felhasználó
Válasz Péter Zsófia - 2011. szeptember 30., péntek 20:58 üzenetére

Sziasztok! Én teljesen kezdő vagyok de szeretnék magamnak műkörmöt csinálni. Azt szeretném kérdezni, hogy a porcelánt vagy a zseléset könnyebb megcsinálni?? Nem szeretnék először lámpát venni mert ha mégsem jön be a dolog nem tudok vele mit csinálni... illetve tudnátok segíteni, hogy mi kell vennem egy "alap induláshoz" mi az ami feltétlenül szükséges? Előre is köszi a válaszokat :)

Szia!Szerintem kezdetnek semmi esetre se próbálkozz a porcelánnal,mert valószínű megkötne,mire körülbelülre eltalálod,hogy hova kellene raknod.És azért mondom,hogy körülbelülre,mert a műkörömépítés nem olyan egyszerű dolog,mint amilyennek látszik...sokan még a tanfolyam elvégzése után se tudnak magabiztosan körmöt építeni.Anélkül meg ,hát hogy is mondjam,nehézkes...

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár