2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
150 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Csajok, orosz mandulát porcelánból vagy zseléből könnyebb építeni, és a sablont milyen formában helyezem fel, mintha stilettót építenék?
Szerintem porciból,de minden szentnek maga falé hajlik....A cn oldalon mintha láttam volna feltöltve hogyan készül talán Gabónál azt biztosan tudom egy picit fölfelé kell állnia a sablonnak.
Csajok, orosz mandulát porcelánból vagy zseléből könnyebb építeni, és a sablont milyen formában helyezem fel, mintha stilettót építenék?
mind 2 lehet de porcival könnyeb dolgozni ilyen formáknál
Sziasztok! Én teljesen kezdő vagyok de szeretnék magamnak műkörmöt csinálni. Azt szeretném kérdezni, hogy a porcelánt vagy a zseléset könnyebb megcsinálni?? Nem szeretnék először lámpát venni mert ha mégsem jön be a dolog nem tudok vele mit csinálni... illetve tudnátok segíteni, hogy mi kell vennem egy "alap induláshoz" mi az ami feltétlenül szükséges? Előre is köszi a válaszokat :)
Üdv. mindenkinek milyen zseléből szerettek dolgozni önterülős vagy sűrű!
Szia! Én önterülős, a Titaniumot használom, ez közepes sűrűségű.
Sziasztok! Mi a véleményetek, erről az akril ceruzáról? Jó? Én igazából arra gondoltam, hogy azzal biztos könnyebb a csipkeminta készítése!?
Sziasztok! Bocsi ha butának tűnik a kérdés, de azt szeretném megtudni hogy a savmentes primert, az úgy kell használni mintha sima savas primert használnék, vagy kell előtte vagy utána még a savas primert is használni? Nektek melyik vált be egyébként? Tényleg jobb a savmentes és tényleg olyan jó erős a tapadása?
Szia! A helyes sorrend: 1. Spray Prep vagy Nail Prep 2. Savas Primer 3. Savmentes Primer. Ha mindhármat ráteszed, akkor teljesen biztos a tapadás. Vagy használd alapozó zselének a BASE gelt, ami szintén kiválóa tapadást biztosít.
Sziasztok! Bocsi ha butának tűnik a kérdés, de azt szeretném megtudni hogy a savmentes primert, az úgy kell használni mintha sima savas primert használnék, vagy kell előtte vagy utána még a savas primert is használni? Nektek melyik vált be egyébként? Tényleg jobb a savmentes és tényleg olyan jó erős a tapadása?
Szilvia, a Körmösnapon ősszel Tip-Box verseny lesz,tavasszal van építő és díszítő.
:( Köszönöm, lehet azt kipróbálom:)
Csajok segítsetek!!! Zseléből lehet pipe körmöt készíteni?
Lehet :)