2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.09.26 - 16:00
Nyitrai Barbara

Csajok segítsetek!!! Zseléből lehet pipe körmöt készíteni?

2011.09.26 - 14:41
Crystal Nails
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. szeptember 26., hétfő 10:56 üzenetére

Nem tudtam máshol kérdezni, úgyhogy itt írok. Szeretnék tanuló műkörömépítés versenyen indulni, de nem találok sehol semmit. Vajon a körmösnapon indul vagy bárhol máshol??Nem tudja valaki?

Szilvia, a Körmösnapon ősszel Tip-Box verseny lesz,tavasszal van építő és díszítő.

2011.09.26 - 10:56
Balázsi Szilvia

Nem tudtam máshol kérdezni, úgyhogy itt írok. Szeretnék tanuló műkörömépítés versenyen indulni, de nem találok sehol semmit. Vajon a körmösnapon indul vagy bárhol máshol??Nem tudja valaki?

2011.09.26 - 10:38
Balázsi Szilvia
Válasz szigyarto izabella - 2011. szeptember 26., hétfő 09:48 üzenetére

jajj de jó,h ez szóba került, első lehetőséggel veszek barbi ecsetet, eddig a P-vel kínlódtam, meg 0-al. a 0-ás hamar elkezdett szétállni, mint 1 mini legyező, a P-t szeretem de nagyon vékony vonalakra valóban nem a leg alkalmasabb

A 0-ás zseléhez való ecset.

2011.09.26 - 10:04
Kiss Éva

Üdv. mindenkinek milyen zseléből szerettek dolgozni önterülős vagy sűrű!

2011.09.26 - 09:48
szigyarto izabella
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. szeptember 25., vasárnap 19:25 üzenetére

Szia! Szerintem a Barbi. A P nem olyan hajlékony, a twixi vastag, a Barbi a tökéletes, az akvarellhez illő hajszálvékony vonalakat is meg tudod festeni.

jajj de jó,h ez szóba került, első lehetőséggel veszek barbi ecsetet, eddig a P-vel kínlódtam, meg 0-al. a 0-ás hamar elkezdett szétállni, mint 1 mini legyező, a P-t szeretem de nagyon vékony vonalakra valóban nem a leg alkalmasabb

Jancsovics Éva - Válaszolok
2011.09.26 - 07:10
Jancsovics Éva - törölt felhasználó
Válasz Nail Beauty körömszalon "crystal nails referencia szalon" - 2011. szeptember 25., vasárnap 16:33 üzenetére

Sziasztok! Segítségeteket kérem, ha nagyon vékony vonalakat szeretnék húzni vagy lehet vékonyan kontúrozni melyik a legjobb ecset a P" vagy a Barbara vagy a Twixi? Elvesztem nem akarom mind a hármat megvenni. Előre is köszi!

Szia!Nekem van Barbara és P ecsetem is.Szerintem kontúrozni a Barbara jobb...Mondjuk én a kontúrokat is mind mind másfajta ecsetekkel festem.de akár kisebb virágok kontúrozásához is jó a Barbi...

2011.09.25 - 19:25
Balázsi Szilvia
Válasz Nail Beauty körömszalon "crystal nails referencia szalon" - 2011. szeptember 25., vasárnap 16:35 üzenetére

Az előzőben rosszul írtam "lehelet" vékonyan szeretnék kontúrozni. Köszi

Szia! Szerintem a Barbi. A P nem olyan hajlékony, a twixi vastag, a Barbi a tökéletes, az akvarellhez illő hajszálvékony vonalakat is meg tudod festeni.

Nail Beauty körömszalon

Az előzőben rosszul írtam "lehelet" vékonyan szeretnék kontúrozni. Köszi

Nail Beauty körömszalon

Sziasztok! Segítségeteket kérem, ha nagyon vékony vonalakat szeretnék húzni vagy lehet vékonyan kontúrozni melyik a legjobb ecset a P" vagy a Barbara vagy a Twixi? Elvesztem nem akarom mind a hármat megvenni. Előre is köszi!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár