2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
255 ,-Ft
14.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
szia!!!! a top coatra gondolsz???? köszi a választ!!!!
Nem, hanem az easy off top gél-re.
Sziasztok! A karbid maró fej kb mennyi ideig "viszi" jól a körmöt? Mennyi idő után lenne ajánlatos a fejet kicserélnem? Előre is köszönöm a választ! Niki
Szia! Szerintem 1 év, de természetesen attól függ, hogy mennyit használod.
Sziasztok nagyon szeretnék komunikálni itt minden nap valakivel aki persze rá is ér és szivesen el lát tanácsokkal.
Sziasztok! A karbid maró fej kb mennyi ideig "viszi" jól a körmöt? Mennyi idő után lenne ajánlatos a fejet kicserélnem? Előre is köszönöm a választ! Niki
Sziasztok! Akkor én most írok egy egyszerűbbet. A CN anyagok közül bármilyen fényt tehettek akrilra, kivéve a Top Shine-t. Szerintem ez így a legegyszerűbb megfogalmazás. Ellenvetés? :)
ez elég egyszerű, nem is nehéz megjegyezni
top gel = az a leoldható zselécsalád fénye, fixálni kell, és mehet az akrilfestésre. top coat = magas fényű lakk, nincsenek tapasztalataim,h mehet-e az akrilra
Sziasztok! Akkor én most írok egy egyszerűbbet. A CN anyagok közül bármilyen fényt tehettek akrilra, kivéve a Top Shine-t. Szerintem ez így a legegyszerűbb megfogalmazás. Ellenvetés? :)
top gel = az a leoldható zselécsalád fénye, fixálni kell, és mehet az akrilfestésre. top coat = magas fényű lakk, nincsenek tapasztalataim,h mehet-e az akrilra
Szia! Top Shine nem jó rá. Használj top gélt!
Ha a fordulatszámot lejjebb tudod venni, akkor lassabban kezdj neki a reszelésnek(amíg a fényét elveszti a köröm), utána már nem ugrik... legalábbis nekem, mert nincs amin megcsússzon a fej... próbáld ki, hátha bejön :)
Kösz a tppet Andrea :)
Kedves Klaudia! Írtam neked email-t, nem tudom észrevetted-e, de várom rá válaszodat! :)
Kedves Noémi, már este válaszoltam, mielőtt ide írtál volna... :)