2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
1.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
lehet h a forgásirány lehet a gond, mert alacsony fordulatszámon is ugyanúgy "megugrik"... Viszont forgásirányt nem tudok állítani a gépemen :(
Kedves Klaudia! Írtam neked email-t, nem tudom észrevetted-e, de várom rá válaszodat! :)
lehet h a forgásirány lehet a gond, mert alacsony fordulatszámon is ugyanúgy "megugrik"... Viszont forgásirányt nem tudok állítani a gépemen :(
Ha a fordulatszámot lejjebb tudod venni, akkor lassabban kezdj neki a reszelésnek(amíg a fényét elveszti a köröm), utána már nem ugrik... legalábbis nekem, mert nincs amin megcsússzon a fej... próbáld ki, hátha bejön :)
Nem ugrik...lehet, hogy tényleg a forgásirány a gond...vagy túl nagy a fordulatszám.
én karbidot használok és nincs ilyen bajom...egyedül akkor tapasztalom ezt, ha a forgásirány rosszul van beállítva.
Nekem forgásirányt nem lehet szabályozni :(
sziasztok!nekem olyan problémám van hogy amikor kész a köröm és megreszelem a körömfelületet és ugye akkor festek rá akrilal majd fényzselézem!! de valamiért nem lesz tartós és hamar lekopik amit ráfestettem!!4 ti hogy csináljátok????? tudna valaki tanácsot adni????? mert ha vastagabban kenem a fényzselét akkor ugye összeráncosodik!!! mit csináljak? előre is köszi!!!
Szia! Top Shine nem jó rá. Használj top gélt!
Nem ugrik...lehet, hogy tényleg a forgásirány a gond...vagy túl nagy a fordulatszám.
Sziasztok!Igaz még nagyon új vagyok a szakmában,de eddig én is a csiszolással küzködtem(csiszológyűrű,gyémántfej)melegedett ,égette a vendg körmét,sokáig tartott.Kiprobáltam a karbid fejet ,ég és a föld.Gyors, nem éget ,még a nagyon érzékeny körmöt sem.Addig lassubb még a fényzselé le nem jön,de aztán nagyon jó vele dolgozni.Érdemes beruházni rá!
sziasztok!nekem olyan problémám van hogy amikor kész a köröm és megreszelem a körömfelületet és ugye akkor festek rá akrilal majd fényzselézem!! de valamiért nem lesz tartós és hamar lekopik amit ráfestettem!!4 ti hogy csináljátok????? tudna valaki tanácsot adni????? mert ha vastagabban kenem a fényzselét akkor ugye összeráncosodik!!! mit csináljak? előre is köszi!!!
csajok! van itt valaki, aki kézi reszelgetés helyett géppel csíszolja be a kész körmöt? nagyon érdekelne,h lehetséges-e? milyen frézerekkel ? és tükör sima lesz? egyenetlenségek nélkül?
én csak porcelánnál szoktam a bőrredőknél kireszelni, mert oda elég nehéz az erős reszelőkkel beférni úgy, hogy hatásos is legyek, meg ne is reszeljem el az ujját a vendégnek..
Sziasztok lányok! Elnézést, hogy megint kiteszem, de fontos lenne társat találnom erre a továbbképzésre: "Kedves lányok! SCHMIDT RÉKA porcelános egyéni továbbképzésére keresek 1 társat. Az oktatás október 3-án lenne, 9-től 16 óráig (a 18. kerületben) és csak ketten lennénk ezen a porcelános képzésen, ami azért jó, mert Réka mindkettőnket maximálisan megtud tanítani, oda tud figyelni. Az aznapi tananyagról: - körömágy hosszabítás - hajlítás - gyors szalon körmöt megtanulása - 3D virágok - akril festés Modell szükséges! Akit érdekelnek a további információk, kérem írjon a copperfield@freemail.hu email címre vagy telefonszámom: 0630-552-3738."
Sziasztok! Meg tudja valaki mondani, hogy a zseléknek és a porcelánoknak van e szavatossági idejük,és ha igen, mennyi? Eddig egy valakitől kérdeztem,ő azt mondta,hogy a felnyitástól számítva 24 hónap. "romlott" már meg valakinek valamilyen alapanyag,és ez miben nyilvánult meg? köszi
Izabella, ez a "felbontástól számított 24 hónap" a szabvány idejük. A tej sem feltétlen romlik meg akkor, ami rá van írva :) Ennél azért sokkal-sokkal több a szavatosságuk. Észre fogod venni, ha valami már "megromlott", vagy a színében vagy az állagában történik akkora minőségi változás, hogy azt nem lehet nem észre venni.