2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Sevecsek Noémi - Válaszolok
2011.09.19 - 20:47
Sevecsek Noémi - törölt felhasználó
Válasz Ady Klaudia - 2011. szeptember 19., hétfő 19:42 üzenetére

lehet h a forgásirány lehet a gond, mert alacsony fordulatszámon is ugyanúgy "megugrik"... Viszont forgásirányt nem tudok állítani a gépemen :(

Kedves Klaudia! Írtam neked email-t, nem tudom észrevetted-e, de várom rá válaszodat! :)

2011.09.19 - 19:56
Miklós Andrea
Válasz Ady Klaudia - 2011. szeptember 19., hétfő 19:42 üzenetére

lehet h a forgásirány lehet a gond, mert alacsony fordulatszámon is ugyanúgy "megugrik"... Viszont forgásirányt nem tudok állítani a gépemen :(

Ha a fordulatszámot lejjebb tudod venni, akkor lassabban kezdj neki a reszelésnek(amíg a fényét elveszti a köröm), utána már nem ugrik... legalábbis nekem, mert nincs amin megcsússzon a fej... próbáld ki, hátha bejön :)

2011.09.19 - 19:42
Ady Klaudia
Válasz Ágoston Fanni - 2011. szeptember 17., szombat 20:25 üzenetére

Nem ugrik...lehet, hogy tényleg a forgásirány a gond...vagy túl nagy a fordulatszám.

2011.09.19 - 19:40
Ady Klaudia
Válasz LuluNAILS Budapest - 2011. szeptember 17., szombat 16:12 üzenetére

én karbidot használok és nincs ilyen bajom...egyedül akkor tapasztalom ezt, ha a forgásirány rosszul van beállítva.

Nekem forgásirányt nem lehet szabályozni :(

2011.09.19 - 19:11
Balázsi Szilvia
Válasz Juhász Julianna - 2011. szeptember 19., hétfő 15:28 üzenetére

sziasztok!nekem olyan problémám van hogy amikor kész a köröm és megreszelem a körömfelületet és ugye akkor festek rá akrilal majd fényzselézem!! de valamiért nem lesz tartós és hamar lekopik amit ráfestettem!!4 ti hogy csináljátok????? tudna valaki tanácsot adni????? mert ha vastagabban kenem a fényzselét akkor ugye összeráncosodik!!! mit csináljak? előre is köszi!!!

Szia! Top Shine nem jó rá. Használj top gélt!

2011.09.19 - 17:36
Anda Andrea
Válasz Ágoston Fanni - 2011. szeptember 17., szombat 20:25 üzenetére

Nem ugrik...lehet, hogy tényleg a forgásirány a gond...vagy túl nagy a fordulatszám.

Sziasztok!Igaz még nagyon új vagyok a szakmában,de eddig én is a csiszolással küzködtem(csiszológyűrű,gyémántfej)melegedett ,égette a vendg körmét,sokáig tartott.Kiprobáltam a karbid fejet ,ég és a föld.Gyors, nem éget ,még a nagyon érzékeny körmöt sem.Addig lassubb még a fényzselé le nem jön,de aztán nagyon jó vele dolgozni.Érdemes beruházni rá!

2011.09.19 - 15:28
Juhász Julianna

sziasztok!nekem olyan problémám van hogy amikor kész a köröm és megreszelem a körömfelületet és ugye akkor festek rá akrilal majd fényzselézem!! de valamiért nem lesz tartós és hamar lekopik amit ráfestettem!!4 ti hogy csináljátok????? tudna valaki tanácsot adni????? mert ha vastagabban kenem a fényzselét akkor ugye összeráncosodik!!! mit csináljak? előre is köszi!!!

2011.09.19 - 14:16
LuluNAILS Budapest
Válasz szigyarto izabella - 2011. szeptember 19., hétfő 06:45 üzenetére

csajok! van itt valaki, aki kézi reszelgetés helyett géppel csíszolja be a kész körmöt? nagyon érdekelne,h lehetséges-e? milyen frézerekkel ? és tükör sima lesz? egyenetlenségek nélkül?

én csak porcelánnál szoktam a bőrredőknél kireszelni, mert oda elég nehéz az erős reszelőkkel beférni úgy, hogy hatásos is legyek, meg ne is reszeljem el az ujját a vendégnek..

Sevecsek Noémi - Válaszolok
2011.09.19 - 12:26
Sevecsek Noémi - törölt felhasználó

Sziasztok lányok! Elnézést, hogy megint kiteszem, de fontos lenne társat találnom erre a továbbképzésre: "Kedves lányok! SCHMIDT RÉKA porcelános egyéni továbbképzésére keresek 1 társat. Az oktatás október 3-án lenne, 9-től 16 óráig (a 18. kerületben) és csak ketten lennénk ezen a porcelános képzésen, ami azért jó, mert Réka mindkettőnket maximálisan megtud tanítani, oda tud figyelni. Az aznapi tananyagról: - körömágy hosszabítás - hajlítás - gyors szalon körmöt megtanulása - 3D virágok - akril festés Modell szükséges! Akit érdekelnek a további információk, kérem írjon a copperfield@freemail.hu email címre vagy telefonszámom: 0630-552-3738."

2011.09.19 - 08:21
Crystal Nails
Válasz Kiss Izabella - 2011. szeptember 14., szerda 19:13 üzenetére

Sziasztok! Meg tudja valaki mondani, hogy a zseléknek és a porcelánoknak van e szavatossági idejük,és ha igen, mennyi? Eddig egy valakitől kérdeztem,ő azt mondta,hogy a felnyitástól számítva 24 hónap. "romlott" már meg valakinek valamilyen alapanyag,és ez miben nyilvánult meg? köszi

Izabella, ez a "felbontástól számított 24 hónap" a szabvány idejük. A tej sem feltétlen romlik meg akkor, ami rá van írva :) Ennél azért sokkal-sokkal több a szavatosságuk. Észre fogod venni, ha valami már "megromlott", vagy a színében vagy az állagában történik akkora minőségi változás, hogy azt nem lehet nem észre venni.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár