2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
csajok! van itt valaki, aki kézi reszelgetés helyett géppel csíszolja be a kész körmöt? nagyon érdekelne,h lehetséges-e? milyen frézerekkel ? és tükör sima lesz? egyenetlenségek nélkül?
A karbid fej neked nem "ugrik" meg ahogy a zseléhez ér?? Vagy lehet h a mérettel van gond? mert én vettem egy karbid fejet bízva abban hogy gyorsabban megy majd a munka de nem tudom használni, mert annyira erős, hogy szinte "letépi" az anyagot és néha ahogy a zseléhez érek a fejjel akkor "megdobja" a csiszolót, inkább maradok a csiszológyűrűs megoldásnál, de ez lassú és hamar melegszik... Tanácsokat és véleményeket szívesen fogadok. Előre is köszi
Nem ugrik...lehet, hogy tényleg a forgásirány a gond...vagy túl nagy a fordulatszám.
A karbid fej neked nem "ugrik" meg ahogy a zseléhez ér?? Vagy lehet h a mérettel van gond? mert én vettem egy karbid fejet bízva abban hogy gyorsabban megy majd a munka de nem tudom használni, mert annyira erős, hogy szinte "letépi" az anyagot és néha ahogy a zseléhez érek a fejjel akkor "megdobja" a csiszolót, inkább maradok a csiszológyűrűs megoldásnál, de ez lassú és hamar melegszik... Tanácsokat és véleményeket szívesen fogadok. Előre is köszi
én karbidot használok és nincs ilyen bajom...egyedül akkor tapasztalom ezt, ha a forgásirány rosszul van beállítva.
Klaudia! Azt meg tudnád nekem mondani,h milyen formájú karbid fejet vegyek? Soha nem dolgoztam még csisz. géppel. Köszönöm!
Kedves Ady Klaudia és Timár Orsolya! Elküldtem nektek emailben az információkat a továbbképzésről, remélem megérkezett!
Megérkezett, válaszoltam is. Én veled tartanék :)
Kedves Ady Klaudia és Timár Orsolya! Elküldtem nektek emailben az információkat a továbbképzésről, remélem megérkezett!
szia! nekem van olyan színes zselém ami már 3 éves és semmi baja az égvilágon! ha köt és jó az állaga akkor nincs baj! :)
Köszönöm szépen a segítséget!
Szia! Nekem van, és eddig elég jól működik. Először gyémántfejet vettem hozzá, de lassan ment a csiszolás, mert nagyon melegedett. Kaptam később karbid fejet, és azóta nincs ilyen probléma, villámgyorsan megy a csiszolás:)
Szia! Mennyibe kerülne a továbbképzés?
Szia. Érdeklődnék, hogy oklevelet is kapsz róla a végén? Engem is érdekelnének a részletek, légyszíves írd meg, mennyibe kerülne, milyen anyagokat kell vinni? claudia01@vipmail.hu
Kedves Orsi! Megadnád az email címedet? Ott részletesebben le tudnám neked írni az infókat! Köszi! Noémi
E-mail címem: timar.orsi@freemail.hu