2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.09.19 - 06:45
szigyarto izabella

csajok! van itt valaki, aki kézi reszelgetés helyett géppel csíszolja be a kész körmöt? nagyon érdekelne,h lehetséges-e? milyen frézerekkel ? és tükör sima lesz? egyenetlenségek nélkül?

2011.09.17 - 20:25
Ágoston Fanni
Válasz Ady Klaudia - 2011. szeptember 15., csütörtök 08:03 üzenetére

A karbid fej neked nem "ugrik" meg ahogy a zseléhez ér?? Vagy lehet h a mérettel van gond? mert én vettem egy karbid fejet bízva abban hogy gyorsabban megy majd a munka de nem tudom használni, mert annyira erős, hogy szinte "letépi" az anyagot és néha ahogy a zseléhez érek a fejjel akkor "megdobja" a csiszolót, inkább maradok a csiszológyűrűs megoldásnál, de ez lassú és hamar melegszik... Tanácsokat és véleményeket szívesen fogadok. Előre is köszi

Nem ugrik...lehet, hogy tényleg a forgásirány a gond...vagy túl nagy a fordulatszám.

2011.09.17 - 16:12
LuluNAILS Budapest
Válasz Ady Klaudia - 2011. szeptember 15., csütörtök 08:03 üzenetére

A karbid fej neked nem "ugrik" meg ahogy a zseléhez ér?? Vagy lehet h a mérettel van gond? mert én vettem egy karbid fejet bízva abban hogy gyorsabban megy majd a munka de nem tudom használni, mert annyira erős, hogy szinte "letépi" az anyagot és néha ahogy a zseléhez érek a fejjel akkor "megdobja" a csiszolót, inkább maradok a csiszológyűrűs megoldásnál, de ez lassú és hamar melegszik... Tanácsokat és véleményeket szívesen fogadok. Előre is köszi

én karbidot használok és nincs ilyen bajom...egyedül akkor tapasztalom ezt, ha a forgásirány rosszul van beállítva.

2011.09.16 - 06:51
Nyitrai Barbara

Klaudia! Azt meg tudnád nekem mondani,h milyen formájú karbid fejet vegyek? Soha nem dolgoztam még csisz. géppel. Köszönöm!

Timár Orsolya - Válaszolok
2011.09.15 - 11:04
Timár Orsolya - törölt felhasználó
Válasz Sevecsek Noémi - 2011. szeptember 15., csütörtök 10:07 üzenetére

Kedves Ady Klaudia és Timár Orsolya! Elküldtem nektek emailben az információkat a továbbképzésről, remélem megérkezett!

Megérkezett, válaszoltam is. Én veled tartanék :)

Sevecsek Noémi - Válaszolok
2011.09.15 - 10:07
Sevecsek Noémi - törölt felhasználó

Kedves Ady Klaudia és Timár Orsolya! Elküldtem nektek emailben az információkat a továbbképzésről, remélem megérkezett!

2011.09.15 - 08:49
Kiss Izabella
Válasz Szoboszlai Anita - 2011. szeptember 15., csütörtök 06:01 üzenetére

szia! nekem van olyan színes zselém ami már 3 éves és semmi baja az égvilágon! ha köt és jó az állaga akkor nincs baj! :)

Köszönöm szépen a segítséget!

2011.09.15 - 08:03
Ady Klaudia
Válasz Ágoston Fanni - 2011. szeptember 14., szerda 12:43 üzenetére

Szia! Nekem van, és eddig elég jól működik. Először gyémántfejet vettem hozzá, de lassan ment a csiszolás, mert nagyon melegedett. Kaptam később karbid fejet, és azóta nincs ilyen probléma, villámgyorsan megy a csiszolás:)

2011.09.15 - 07:57
Ady Klaudia
Válasz Timár Orsolya - 2011. szeptember 14., szerda 20:56 üzenetére

Szia! Mennyibe kerülne a továbbképzés?

Szia. Érdeklődnék, hogy oklevelet is kapsz róla a végén? Engem is érdekelnének a részletek, légyszíves írd meg, mennyibe kerülne, milyen anyagokat kell vinni? claudia01@vipmail.hu

Timár Orsolya - Válaszolok
2011.09.15 - 07:53
Timár Orsolya - törölt felhasználó
Válasz Sevecsek Noémi - 2011. szeptember 15., csütörtök 04:56 üzenetére

Kedves Orsi! Megadnád az email címedet? Ott részletesebben le tudnám neked írni az infókat! Köszi! Noémi

E-mail címem: timar.orsi@freemail.hu

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár