2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.09.15 - 06:01
Szoboszlai Anita
Válasz Kiss Izabella - 2011. szeptember 14., szerda 19:13 üzenetére

Sziasztok! Meg tudja valaki mondani, hogy a zseléknek és a porcelánoknak van e szavatossági idejük,és ha igen, mennyi? Eddig egy valakitől kérdeztem,ő azt mondta,hogy a felnyitástól számítva 24 hónap. "romlott" már meg valakinek valamilyen alapanyag,és ez miben nyilvánult meg? köszi

szia! nekem van olyan színes zselém ami már 3 éves és semmi baja az égvilágon! ha köt és jó az állaga akkor nincs baj! :)

Sevecsek Noémi - Válaszolok
2011.09.15 - 04:56
Sevecsek Noémi - törölt felhasználó
Válasz Timár Orsolya - 2011. szeptember 14., szerda 20:56 üzenetére

Szia! Mennyibe kerülne a továbbképzés?

Kedves Orsi! Megadnád az email címedet? Ott részletesebben le tudnám neked írni az infókat! Köszi! Noémi

Timár Orsolya - Válaszolok
2011.09.14 - 20:56
Timár Orsolya - törölt felhasználó
Válasz Sevecsek Noémi - 2011. szeptember 14., szerda 10:54 üzenetére

Kedves lányok! Schmidt Réka porcelános egyéni továbbképzésére keresek 1 társat. Az oktatás október 3-án lenne, 9-től 16 óráig (a 18. kerületben) és csak ketten lennénk ezen a porcelános képzésen, ami azért jó, mert nem lennénk olyan sokan, Schmidt Réka mindkettőnket maximálisan megtud tanítani, oda tud figyelni. Az aznapi tananyagról: - körömágy hosszabítás - hajlítás - gyors szalon körmöt megtanulása - 3D virágok - akril festés Modell szükséges! Akit érdekelnek a további információk, kérem írjon a copperfield@freemail.hu email címre, vagy keressen telefonon: 06/30-552-3738. Véleményem szerint Schmidt Réka egy nagyon jó tanár, hiszen én is nála tanultam a Crystal Nails OKJ-s tanfolyamán. Köszönöm! Sevecsek Noémi

Szia! Mennyibe kerülne a továbbképzés?

2011.09.14 - 19:13
Kiss Izabella

Sziasztok! Meg tudja valaki mondani, hogy a zseléknek és a porcelánoknak van e szavatossági idejük,és ha igen, mennyi? Eddig egy valakitől kérdeztem,ő azt mondta,hogy a felnyitástól számítva 24 hónap. "romlott" már meg valakinek valamilyen alapanyag,és ez miben nyilvánult meg? köszi

2011.09.14 - 12:43
Ágoston Fanni
Válasz Nyitrai Barbara - 2011. szeptember 13., kedd 17:03 üzenetére

Sziasztok! Használ valaki lila profi csiszológépet? Milyen fejet érdemes venni hozzá? Előre is köszi!

Szia! Nekem van, és eddig elég jól működik. Először gyémántfejet vettem hozzá, de lassan ment a csiszolás, mert nagyon melegedett. Kaptam később karbid fejet, és azóta nincs ilyen probléma, villámgyorsan megy a csiszolás:)

Sevecsek Noémi - Válaszolok
2011.09.14 - 10:54
Sevecsek Noémi - törölt felhasználó

Kedves lányok! Schmidt Réka porcelános egyéni továbbképzésére keresek 1 társat. Az oktatás október 3-án lenne, 9-től 16 óráig (a 18. kerületben) és csak ketten lennénk ezen a porcelános képzésen, ami azért jó, mert nem lennénk olyan sokan, Schmidt Réka mindkettőnket maximálisan megtud tanítani, oda tud figyelni. Az aznapi tananyagról: - körömágy hosszabítás - hajlítás - gyors szalon körmöt megtanulása - 3D virágok - akril festés Modell szükséges! Akit érdekelnek a további információk, kérem írjon a copperfield@freemail.hu email címre, vagy keressen telefonon: 06/30-552-3738. Véleményem szerint Schmidt Réka egy nagyon jó tanár, hiszen én is nála tanultam a Crystal Nails OKJ-s tanfolyamán. Köszönöm! Sevecsek Noémi

2011.09.14 - 06:52
szigyarto izabella
Válasz Nyitrai Barbara - 2011. szeptember 13., kedd 17:03 üzenetére

Sziasztok! Használ valaki lila profi csiszológépet? Milyen fejet érdemes venni hozzá? Előre is köszi!

szia, nekem most fáradt el egy év kemény használat után a lila csiszgép, szerény véleményem szerint, nem sok csiszolófejre lesz szűkséged, csak 2-re. kell egy, gyémánt kúp nevű, amivel bolyhozni is tudsz előkészítésnél, meg bőrfeltolás után kaparás helyett szépen lecsíszolod óvatosan a bőrőcskéket a körömlemezről, meg kell egy csíszológyűrűtartó henger, erre meg mindig veszel csiszológyűrűt. Ha valaki másként csinálja én is kiváncsi volnék rá

2011.09.13 - 17:03
Nyitrai Barbara

2011.09.13 - 11:28
Ady Klaudia
Válasz Klinkó Anett - 2011. szeptember 13., kedd 06:02 üzenetére

Sziasztok! Használ valaki base gel-t? Tényleg jó? 1-2 vendégem miatt lehet h vennék, mert a munkája során a mutatós ujjain mindig felválik a zselé, gondoltam hátha a base segítene...? Köszönöm segítségeteket!

Szia. Én már fél éve használom a base gelt, és nekem nagyon bevált. Tényleg erős tapadást biztosít, problémás körmű vendégnél pedig egyenesen kincset ér, nem levegősödik, nem válik fel, nagyon szeretem. Szerintem próbáld ki, én csak ajánlani tudom.

2011.09.13 - 11:25
Ady Klaudia
Válasz Mészáros Tünde - 2011. szeptember 13., kedd 06:55 üzenetére

Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni most vettem Base gelt és nem tudom hogy hogyan kell használni kell e köttetni vagy csak felkenem és jöhet rá a zselé?

Szia Tünde. Vékony rétegben felkened, vigyázva h bőrhöz ne érj, majd 2-3 percig köttetsd lámpában és mehet rá a zselé...

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár