2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
890 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni most vettem Base gelt és nem tudom hogy hogyan kell használni kell e köttetni vagy csak felkenem és jöhet rá a zselé?
Szia, persze, h meg kell köttetni!
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni most vettem Base gelt és nem tudom hogy hogyan kell használni kell e köttetni vagy csak felkenem és jöhet rá a zselé?
Sziasztok! Használ valaki base gel-t? Tényleg jó? 1-2 vendégem miatt lehet h vennék, mert a munkája során a mutatós ujjain mindig felválik a zselé, gondoltam hátha a base segítene...? Köszönöm segítségeteket!
Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy a kontaktus sáv nélküli edge tipt hogy kell felragasztani?
Nem valószínű :) Kompromisszumként ezt tudom javasolni: csinálj egy clear Easy Off erősítést, a felületére tegyél dekor zselét, majd köttetés után fényt rá. Dekor zselét a kész köröm felületére is lehet tenni. Köttetés után ne fixáld a színt, hanem egyből kend fel a fényt.Így a fényt és a színt ugyan le kell reszelned, de mivel a felületen van, 2 reszelő húzás. Alatta pedig az Easy Off erősítés oldható. z4hx
Köszönöm :)
Te mivel feded be ?
titániummal
Ezt már én is észre vettem :(
a múltkor konkrétan sárga lett a francia vég...nagyon gáz volt, nem volt pofám elkérni a pénzt a vendégtől...
Köszönöm a válszt :)
nagyon szívesen :)
Mennyibe kerül a gel-lac anyag költség 1 vendégen? é mennyibe kerül a zselé anyagköltsége kb 1 vendégen?
Lehet, hogy csacsi a kérdés, mégis felteszem. Oldható marad-e a következő összeállítás: EasyOff vékony alapréteg + színes (dekor) zselé díszítésképpen vagy végnek + EasyOff vastagabb réteg + fényzselé? Napok óta ezen molyolok, mert vannak olyan dekor színek, amiket szívesen használnék saját köröm erősítéséhez is, de nem merem kipróbálni, hátha nem marad oldható. Köszönöm a segítséget.
Nem valószínű :) Kompromisszumként ezt tudom javasolni: csinálj egy clear Easy Off erősítést, a felületére tegyél dekor zselét, majd köttetés után fényt rá. Dekor zselét a kész köröm felületére is lehet tenni. Köttetés után ne fixáld a színt, hanem egyből kend fel a fényt.Így a fényt és a színt ugyan le kell reszelned, de mivel a felületen van, 2 reszelő húzás. Alatta pedig az Easy Off erősítés oldható. z4hx