2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
1.800 ,-Ft
14.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Az lehetséges hogy a gel-lacon berepedezik a top shine ?
gel lakkra top shine? semmi képpen sem. a gellakk rugalmas anyag, a top shine, meg keményre köt, mint a zselék, nem passzolnak
nekem az xtreme white csak addig rikít amíg rá nem kerül a borító réteg. Aztán kicsit elszürkül :(
Te mivel feded be ?
Az lehetséges hogy a gel-lacon berepedezik a top shine ?
Olyan kérdésem lenne, hogy a Gel-lac tetejére tehetem-é az easy off top-ot? Köszi!
A Prof gyorstokmányos, a Salon beszorítós. Utóbbiba csak bele kell dugni a csiszolófejet, a másikat pedig el kell fordítani, és csak úgy tudsz fejet cserélni benne. Ennyi a különbség. A Prof ezért jobb (a beszorítós előbb-utóbb nem fogja olyan jól a fejet, az elkezdhet ki-be mozogni munka közben -elég kellemetlen)
Nagyon szépen köszönöm! :)
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség a profi és a sima csiszológép között? A lila profi és a salon drill m.csisz. gép között filózok. Melyik jobb szerintetek? Köszi
A Prof gyorstokmányos, a Salon beszorítós. Utóbbiba csak bele kell dugni a csiszolófejet, a másikat pedig el kell fordítani, és csak úgy tudsz fejet cserélni benne. Ennyi a különbség. A Prof ezért jobb (a beszorítós előbb-utóbb nem fogja olyan jól a fejet, az elkezdhet ki-be mozogni munka közben -elég kellemetlen)
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség a profi és a sima csiszológép között? A lila profi és a salon drill m.csisz. gép között filózok. Melyik jobb szerintetek? Köszi
A Titanium sárgul??? :O Ez nekem sem jó hír :(
igen én is észrevettem. :(
Ezt már én is észre vettem :(
Az xtreme clear szuper jó, de iszonyúan éget! A titanium meg sárgul, szóval most én is új zselé után kutatok