2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia, én titaniumot használok. És néha éget. Pl, ha a szükségesnél több kerül fel a körömre, vagy most a nagy nyári melgben. De ha égeti a vendéged akkor tegye csak szórt fénybe, vagy amikor érzi, h kezd felmelegedni, húzza ki és tartsa a kezét 4-5mp-ig egyenesen úgy, h a tenyere legyen felül és akkor még a c ivedre is rásegit egy kicsit. Majd tegye vissza a lámpába.
Az xtreme clear szuper jó, de iszonyúan éget! A titanium meg sárgul, szóval most én is új zselé után kutatok
Csajok, a gumi zselé leoldható? Vagy mi az eltávolításának a mente? Mert én ma olyan nehezen tudtam lereszelni, hogy elment tőle a kedvem :(
nekem az xtreme white csak addig rikít amíg rá nem kerül a borító réteg. Aztán kicsit elszürkül :(
a fehér végre nem teszel rózsaszínt ? az nem ok.
Nem nem teszek rózsaszínt :/
TI melyik fajta fehér zselét használtok mert nekem az xtrem white nem rikit. Melyik fehér rikit?
a fehér végre nem teszel rózsaszínt ? az nem ok.
Porcelánosok, segítsetek légyszi :) Az szeretném megtudni, hogy hogyan csináljátok, ha felületi díszítést csináltok: a sablonra megy a hossz, és utána kágyh. helyett vékonyan porci, vagy mehet is a "kellő" mennyiség? És ha reszelés után megy vékonyan a díszítés, de mégis "puklis" akkor? :) Vagy mindig beépítitek? Nagyon köszönöm... :)
Szia, attól függ mit kér a vendég.Én a legtöbbször alapot építek, és zselével díszítek, vagy akrillal.
Porcelánosok, segítsetek légyszi :) Az szeretném megtudni, hogy hogyan csináljátok, ha felületi díszítést csináltok: a sablonra megy a hossz, és utána kágyh. helyett vékonyan porci, vagy mehet is a "kellő" mennyiség? És ha reszelés után megy vékonyan a díszítés, de mégis "puklis" akkor? :) Vagy mindig beépítitek? Nagyon köszönöm... :)
Szia, én titaniumot használok. És néha éget. Pl, ha a szükségesnél több kerül fel a körömre, vagy most a nagy nyári melgben. De ha égeti a vendéged akkor tegye csak szórt fénybe, vagy amikor érzi, h kezd felmelegedni, húzza ki és tartsa a kezét 4-5mp-ig egyenesen úgy, h a tenyere legyen felül és akkor még a c ivedre is rásegit egy kicsit. Majd tegye vissza a lámpába.
Szia! Köszi,ezt a választ kaptam korábban és írtam,h ez a picit bedugom,majd kihúzom dolog nem működött. Szinte mindenki szó szerint azt mondta rá,h "sunyi anyag",mert bár picit "megkapatja" az ember,attól még ugyanúgy éget,vagy ha bedugják rendesen utána is elkezd igen égetni :) Ha úgy tetszik általában úgy kétszer éget. De lehet a vendégeim érzékenyek :)))
TI melyik fajta fehér zselét használtok mert nekem az xtrem white nem rikit. Melyik fehér rikit?
Nekem ami a galériámba van francia az szinte mind CN Renewed White-al van és én nagyon szeretem. Persze mindenkinek más,sztem ez szép fehér és az állaga is jó.