2024. november 16. - Ödön, Margit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Tudja vki,h a CN Titanium zselé kevésbé éget,mint az Xtreme? Nagyon égeti az Xtreme az összes vendégem kezét,van aki meg is könnyezik tőle :(
Szia, én titaniumot használok. És néha éget. Pl, ha a szükségesnél több kerül fel a körömre, vagy most a nagy nyári melgben. De ha égeti a vendéged akkor tegye csak szórt fénybe, vagy amikor érzi, h kezd felmelegedni, húzza ki és tartsa a kezét 4-5mp-ig egyenesen úgy, h a tenyere legyen felül és akkor még a c ivedre is rásegit egy kicsit. Majd tegye vissza a lámpába.
Csak rövid körmök készítésére, mert a hosszabb körmök építéséhez túl rugalmas.
Szia, köszönöm a válaszod. Azóta én is elgondolkodtam és a gumi zselét nem is lehet hajlítani mert vissza rúgja magát, szóval pipe ki is van zárva akkor mert ugye az egy erőteljes hajlítást igénylő forma.
Olvastam a cikket,nagyon köszönöm! :) Bőrre nem folyik,nem is ott éget hanem a körömágyat égeti. Egyébként már egy ideje leragadtam ennél a zselénél,hidegebb időben is éget,de én meg nagyon szeretem. Megvettem a Titaniumot,fedésnek azt fogom kipróbálni,hátha.
Köszönöm a válaszokat! Kipróbálom a Titaniumot sztem,mert sajnos semmi nem segített az ellen,h ne égessen nagyon. Sajnos a szórt fényre is nagyon sziszegnek :( De köszönöm!
Nyáron jobban égethetnek a zselék. Vagy nem ér esetleg a bőrhöz valahol? http://www.mukorom.hu/mukorom-alapanyagok/142-forro-napokra-hutott-otletek
Köszönöm a válaszokat! Kipróbálom a Titaniumot sztem,mert sajnos semmi nem segített az ellen,h ne égessen nagyon. Sajnos a szórt fényre is nagyon sziszegnek :( De köszönöm!
Sziasztok! Tudja vki,h a CN Titanium zselé kevésbé éget,mint az Xtreme? Nagyon égeti az Xtreme az összes vendégem kezét,van aki meg is könnyezik tőle :(
szia! ez valóban így van nagyon éget de a szórt fény valóban segít,ha érzi hogy kezd melegedni ne várja meg még éget hanem húzza ki a lámpa elejére! :) a titánium kevésbé éget!
Tegye 20 mp-ig a szort fényébe és csak utána tegye be a lámpába! Nem kell szenvedtetni szegény vendéget! :)
Sziasztok! Gumi zseléből lehet stiletto és pipe körmöket építeni vagy csak a rövid körmök készítéséhez jó?
Csak rövid körmök készítésére, mert a hosszabb körmök építéséhez túl rugalmas.
Én próbáltam, már a kicserélt változatát! De ez meg annyira sűrű. Azt írták róla, hogy ezt lehet vastagabban is kenni. Ja mert vékonyan nem is lehet!