2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.08.31 - 12:26
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó

jahm, és a top seal-t próbáltátok már? Mi a véleményetek róla?

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.08.31 - 12:25
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó

Sziasztok! Gumi zseléből lehet stiletto és pipe körmöket építeni vagy csak a rövid körmök készítéséhez jó?

2011.08.23 - 11:25
Sisa Erika
Válasz Tuba Bernadett - 2011. augusztus 23., kedd 09:52 üzenetére

Sziasztok! Csütörtökön kezdődik a 3 napos körmös diploma és az lenne a problémám,hogy fogalmam sincs pontosan mit is kell vinni!Légyszi aki volt és tudja h pontosan milyen eszközökre volt szükség írja le ha lehet minél hamarabb,mert hiába kérdeztem telefonon az volt a válasz h ami van vigyem,de nem Pesten lesz az oktatás így nem tudom megvásárolni a helyszínen ami hiányzik,hanem Debrecenben lesz egy gimiben.Porcelánnal nem dolgozom,a alaptanfolyamon használtam kb utoljára úgyhogy inkább ebben kérném a segítségeteket pontosan mire is lesz szükségem,milyen porokat és ecseteket érdemes beszerezni,a zselés építéshez és dízsítéshez minden eszközöm megvan.Tippen vagy saját körmön fogunk gyakorlni?A műkörmöt akkor érdemes leszedni előre?Köszönöm előre a segítséget!!!!

Hívd fel közvetlenül Czentnár Zitát a 06/30/483-3814-es telefonszámon, biztosan elmondja mit érdemes még beszerezned, hisz Ő fogja tartani.

2011.08.23 - 10:55
EDO
Válasz Jancsovics Éva - 2011. augusztus 21., vasárnap 08:47 üzenetére

Nagyon egyet értek veled! Én biztos nem engedném,hogy akárki műkörmös termékeket vegyen!Tuti,hogy bizonyítványhoz kötném! Mert ugye itt jön az,hogy én is megcsinálom úgy,mint a körmösöm,csak aztán azt se tudja,hogy mit csinál...

Ez így igaz! Régen kérték a bizit,az üzletben.

2011.08.23 - 09:52
Tuba Bernadett

Sziasztok! Csütörtökön kezdődik a 3 napos körmös diploma és az lenne a problémám,hogy fogalmam sincs pontosan mit is kell vinni!Légyszi aki volt és tudja h pontosan milyen eszközökre volt szükség írja le ha lehet minél hamarabb,mert hiába kérdeztem telefonon az volt a válasz h ami van vigyem,de nem Pesten lesz az oktatás így nem tudom megvásárolni a helyszínen ami hiányzik,hanem Debrecenben lesz egy gimiben.Porcelánnal nem dolgozom,a alaptanfolyamon használtam kb utoljára úgyhogy inkább ebben kérném a segítségeteket pontosan mire is lesz szükségem,milyen porokat és ecseteket érdemes beszerezni,a zselés építéshez és dízsítéshez minden eszközöm megvan.Tippen vagy saját körmön fogunk gyakorlni?A műkörmöt akkor érdemes leszedni előre?Köszönöm előre a segítséget!!!!

2011.08.22 - 17:01
szigyarto izabella
Válasz Kötelesné Hornyák Tünde - 2011. augusztus 21., vasárnap 09:48 üzenetére

Szeretném kérni a véleményeteket! Most kezdtem el körmözni és rendeltem egy kezdő csomagot a SNC (super nails centrum) nevezetű márkától! Az a kérdésem hogy ha Crystal Nailstől rendelek az én uv gépembe egy égőt erősebb és gyorsabb kötési ideje lesz mert ezzel sajnos majd 10-perc! Igy egy réteg száradása nagyon sok időt vesz igénybe! segítsen aki tud!! Köszi

általában az UV lámpákban azonos a foglalat az égők számára, de az égő hosszúsága és erőssége szokott kűlönbözni. vedd ki a saját lámpádból az égőt, vizsgáld meg és vesd össze megvenni kívánt égővel. ha stimmel megveheted szerintem de lehet,h jobban jársz egy crystalos lámpával, pototm 5-6ezerért már vannak és pedizselézni is jóók (slim v basic)

Tomes Mirjám - Válaszolok
2011.08.22 - 08:25
Tomes Mirjám - vendég
Válasz Tóth Beáta - 2011. augusztus 20., szombat 12:08 üzenetére

Tanfolyamon megmutatják! Mivel jó néhány anyaggal csak professzionális felhasználók foglalkozhatnak! És ennek sajnos megvan az oka!

Nekem sajnos nincs lehetőségem tanfolyamot végezni, és ezért csinálom videók és tanácsok alapján. Am meg saját körömre kellene.

Tomes Mirjám - Válaszolok
2011.08.22 - 08:23
Tomes Mirjám - vendég
Válasz Kovács Jessica - 2011. augusztus 21., vasárnap 07:47 üzenetére

Szia!Csiszolóval szedd le nagyon-nagyon vékonyra az egész anyagot a kőrömről majd a hosszát is szedd kisebbre a vendég kérésétől függően. Majd a lenőtt résznél készítsd elő a körmöket, mint ahogy frissen csináltad. Ajánlatos 3-5 alkalom között friss körmöt felrakni, mert pl stiletto elkarvalyosodik.

köszi :)

Jancsovics Éva - Válaszolok
2011.08.21 - 14:21
Jancsovics Éva - törölt felhasználó

Szia! Az a helyzet,hogy lehet,hogy régi az égő ami benne van,s ezért nem köt meg rendesen. Egyébként mekkora a lámpád teljesítménye? Szerintem ha a műkörömmel is sokszor foglalkozol,akkor érdemes egy minimum 2*7 vagy 2*9 wattos gépbe beruháznod. én erről a márkáról még nem is hallottam.Nem akarlak elkeseríteni,de lehet,hogy az a zselé se nagyon jó.Szerintem jobban járnál,ha valami megbízhatóbb márkát választanál.

Kötelesné Hornyák Tünde

Szeretném kérni a véleményeteket! Most kezdtem el körmözni és rendeltem egy kezdő csomagot a SNC (super nails centrum) nevezetű márkától! Az a kérdésem hogy ha Crystal Nailstől rendelek az én uv gépembe egy égőt erősebb és gyorsabb kötési ideje lesz mert ezzel sajnos majd 10-perc! Igy egy réteg száradása nagyon sok időt vesz igénybe! segítsen aki tud!! Köszi

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár