2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
150 ,-Ft
1.800 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Hogy kell zselés/porcelán körmöt tölteni?
A Firm Gel ecsetemből jönnek ki a szálak, van, hogy több is egyszerre. Nincs 1 hónapja, h vettem. Eddig minden cn ecsetem rendben volt, most mi lehet a baj?
Andrea, megoldódott azóta a problémád?
Lányok tudja valaki milyen volt a vasárnapi verseny?
Katalin, a főoldalon találsz beszámolót az Európa Kupáról, ha arra gondoltál :)
Sziasztok! Hová lett Újvári Kriszta a műköröm.hu-ról? :(
szia! épp most láttam,h a körömhajón akciós lesz a CN lila 29000ft os gépe, 19000-ért. nekem olyanom van, és állja a sarart
Szia! Sajnos nem tudok elmenni rá,messze van...
Sziasztok! Csiszológpet szeretnék váltani,mert ami most van nagyon nehéz (proxxon nagyobik fajta).Mit ajánlatok?Max 20 ezer ft-om van rá....ha egyáltalán kapok ennyiért.....
szia! épp most láttam,h a körömhajón akciós lesz a CN lila 29000ft os gépe, 19000-ért. nekem olyanom van, és állja a sarart
Sziasztok! Csiszológpet szeretnék váltani,mert ami most van nagyon nehéz (proxxon nagyobik fajta).Mit ajánlatok?Max 20 ezer ft-om van rá....ha egyáltalán kapok ennyiért.....
Esetleg meg lehet tudni melyik nagyker, melyik márka, melyik gép? Hátha majd érdemes erre cserélni a mostanit.
Engem is érdekelnének a részletek:)!
Ha esetleg szükséged volna alapanyagokra, amiket akár az OKJ-nis használhatsz, szívesen eladnám pár cuccomat :) sok sikert!
Köszönöm szépen,de én már áprilisban elvégeztem az OKJ-t.Ezt egy hozzászólásra írtam.