2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
1.980 ,-Ft
255 ,-Ft
52.900 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
szia!Szerintem mihamarabb végezd el az OKJ-t,ezt saját tapasztalatból mondom.Teljesen más,ha elméletben is tudod,hogy hogy kell a körmöt megépíteni.Szerintem videókból az tud ellesni taktikákat,aki tudja,hogy tulajdonképpen mit is lát. Egyébként sok sikert hozzá,nagyon szép szakma!
Ha esetleg szükséged volna alapanyagokra, amiket akár az OKJ-nis használhatsz, szívesen eladnám pár cuccomat :) sok sikert!
Szia! Én az egyik nagykerben vettem 1 univerzális csisz.gépet,amibe lehet tenni kezes és pedis frézert is tenni.Állítható ford.szám,könnyű és jól helyezkedik a kézbe...nem ilyen extradivatos ledes kijelzős ...stb.,de én nagyon szeretem és harmad annyiba kerül,mint más.
Esetleg meg lehet tudni melyik nagyker, melyik márka, melyik gép? Hátha majd érdemes erre cserélni a mostanit.
20 519-3211 vagy kovactun@freemail.hu, ha valaki társul a BB napra.
a BB napra kocsival megyünk, van még 2 hely, Szászberekről indulunk. Valaki társul ?????
Csiszológép. Én a Moyránál vettem a rózsaszínt, nem olyan rossz, de van jobb is. Rezonál a kezem tőle. Crystal Nails-nél van olyan, ami nem rezegteti a fejet, csak nagyon drága, ez az új fehér.
Szia! Én az egyik nagykerben vettem 1 univerzális csisz.gépet,amibe lehet tenni kezes és pedis frézert is tenni.Állítható ford.szám,könnyű és jól helyezkedik a kézbe...nem ilyen extradivatos ledes kijelzős ...stb.,de én nagyon szeretem és harmad annyiba kerül,mint más.
vagy hol lehet beszerezni ?
Nem tudjátok van még cn foszforeszkáló zselé vagy más márkától ?
szerintetek lesz valami kis akció is vagy "csak" bemutató? :)
Csajok, ha ennyien jöttök Bb nyílt napra akkor összekéne hozni egy talit valahol :) És mehetnénk együtt :)
Izabella, van már adatlapom:)!