2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
890 ,-Ft
48.800 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Kedves Szilvi! Ilyen már velem is megtörtént, mikor én is lusta voltam a saját körmeim feltölteni, mert a lakásfelújítás miatt nem sok időm lett volna rá. Boszi praktikának algásodásra a nagyanyáim módszerét tudom ajánlani: az ecetes borogatást. Vattára kell ecetet tenni és dunsztkötéssel bekötni az adott helyen. Csak ne maradjon rajta egész nap vagy egész éjszaka, nehogy kimarja a bőröd. De az alga hamarabb eltűnik, mint a gomba. Jobbulást:)
Köszönöm Judit,megfogadom:)
Az én körmömről van szó...bevallom,lusta voltam a fellevegősödött körmöm betölteni,és amikor leszedtem,a közepén pislogott a kis zöld folt...azóta már szépen lenőtt,de még ott van...
Kedves Szilvi! Ilyen már velem is megtörtént, mikor én is lusta voltam a saját körmeim feltölteni, mert a lakásfelújítás miatt nem sok időm lett volna rá. Boszi praktikának algásodásra a nagyanyáim módszerét tudom ajánlani: az ecetes borogatást. Vattára kell ecetet tenni és dunsztkötéssel bekötni az adott helyen. Csak ne maradjon rajta egész nap vagy egész éjszaka, nehogy kimarja a bőröd. De az alga hamarabb eltűnik, mint a gomba. Jobbulást:)
Csiszológép. Én a Moyránál vettem a rózsaszínt, nem olyan rossz, de van jobb is. Rezonál a kezem tőle. Crystal Nails-nél van olyan, ami nem rezegteti a fejet, csak nagyon drága, ez az új fehér.
Köszi!!
Jön vki BB nyílt napra????
Én is tervezem, hogy megyek. Kíváncsi vagyok nagyon hogy mik lesznek.
Szia!Én is megyek:)
énnnnnnn:)
Sziasztok! szeretnék véleményeket kérni csiszológépekkel kapcsolatban,ki milyent használ és van-e olyan aki nem csiszológéppel dolgozik hanem csak reszelőkkel?
Csiszológép. Én a Moyránál vettem a rózsaszínt, nem olyan rossz, de van jobb is. Rezonál a kezem tőle. Crystal Nails-nél van olyan, ami nem rezegteti a fejet, csak nagyon drága, ez az új fehér.
köszi Izabella!! ezek szerint nincs adatlapom:( de ide írhatsz:lizzi74@freemail.hu
Sziasztok! szeretnék véleményeket kérni csiszológépekkel kapcsolatban,ki milyent használ és van-e olyan aki nem csiszológéppel dolgozik hanem csak reszelőkkel?
nincs adatlapod? nemtudok privit küldeni
ha napi 1-2 töltésnél többet szándékozol elvégezni nélkülözhetetlen a csiszológép. a letapadt bőrőket is eltudod vele távolítani, tehát meggyorsítja ez előkészítést, sőt van olyan frézer, amivel bolyhozni is tudsz (gondolom nagyon óvatosan). Szerintem nem érdemes rajta spórólni, tudom nem kis befektetés de főleg töltésnél muszály. nekem jelenleg a crystaltól van a lila csiszológép, de még nincs 1 éves, és kezd fura hangokat adni. (többet majd priviben)