2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.08.06 - 20:42
Miklós Andrea

A Firm Gel ecsetemből jönnek ki a szálak, van, hogy több is egyszerre. Nincs 1 hónapja, h vettem. Eddig minden cn ecsetem rendben volt, most mi lehet a baj?

2011.08.06 - 20:00
Ady Klaudia
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. augusztus 6., szombat 15:49 üzenetére

Szia, köszönöm szépen a válaszod :) Nagyon sokat segítettél ;) Majd úgy egy-két hónap múlva újra jelentkezem, hogy , hogy alakul a sorsom :) Már alig várom, hogy kipróbálhassam a base gel-t :) Sok sok vendéget kívánok Neked is :)

Örülök, hogy segíthettem :) Várom a fejleményeket! Vigyázz magadra, sok szerencsét és vendéget! Pusziii

2011.08.06 - 15:59
Kovács Tünde
Válasz Szoboszlai Anita - 2011. augusztus 6., szombat 09:56 üzenetére

SZIA! SZERINTEM A 175-ÖS ÉS A 127-ES RÓZSASZÍNT NE HAGYD KI! NÁLAM EZ A FAVORIT! LILÁKAT IS NAGYON SZERETIK! SOK SIKERT

Szia, alapszneket feltétlenül: fehér, fekete, piros, rózsaszínből 2-3 árnyalat, lila, sárga. A többit úgy is meglátod .

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.08.06 - 15:50
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz Szoboszlai Anita - 2011. augusztus 6., szombat 09:56 üzenetére

SZIA! SZERINTEM A 175-ÖS ÉS A 127-ES RÓZSASZÍNT NE HAGYD KI! NÁLAM EZ A FAVORIT! LILÁKAT IS NAGYON SZERETIK! SOK SIKERT

Szia, rendben megfogadom a tanácsod ;) Vendégekkel teli szép napot :)

2011.08.06 - 15:49
Válasz Ady Klaudia - 2011. augusztus 6., szombat 09:36 üzenetére

Szia. A Base gelt csak ajánlani tudom, nagyon jó :) Színes zselékből szerintem vedd figyelembe hogy ahol dolgoztál, nagyjából mi az a szín vagy árnyalat amit a legtöbben kértek. Szerencsére nem most kezdted így van már némiképp rálátásod arra, hogy mik a trend színek, és ezekből nyugodtan beszerezhetsz egyet-egyet. A türkizes-pinkes-lilás- loncos vonulat idén nyáron nagyon megy (legalábbis nálam) Aztán ősszel ezek egy kicsit változnak majd... De azt úgyis nyomon követed :) Gél lakkokból is vannak szuper kis készletek amikben sok szín van :) Körömlakkokból pedig a piros, bordó, és francia színek, csillámosak, élénk színek mennek. Legalábbis nálam. Biztos sok véleményt fogsz kapni. Én a saját tapasztalataimat írtam le, átlagban ez van. Remélem segítettem valamit. Sok sikert a vállalkozásodhoz, sok vendéget és örömet leld a munkádban! :)

Szia, köszönöm szépen a válaszod :) Nagyon sokat segítettél ;) Majd úgy egy-két hónap múlva újra jelentkezem, hogy , hogy alakul a sorsom :) Már alig várom, hogy kipróbálhassam a base gel-t :) Sok sok vendéget kívánok Neked is :)

2011.08.06 - 09:56
Szoboszlai Anita
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. augusztus 5., péntek 14:17 üzenetére

Sziasztok eddig alkalmazotti munkaviszonyban dolgoztam egy Angliai szalonban ahol nem használhattam a saját CN-es dolgaim. A hónap végétől viszont egyéni vállalkozó leszek és azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek mi az amire mindenképp szükségem lesz a kezdéshez. Itt most nem az építőzselékre, ecsetekre, előkészítő folyadékokra stb gondolok hanem , hogy kb, hány színű gél-lak és hagyományos lakk kínálatom legyen és hányféle színes zselét vegyek elsőre? Melyek azok a színek amiket a ti vendégeitek gyakran kérnek? Mi a véleményetek a top seal-ről és az új base gélről?

2011.08.06 - 09:36
Ady Klaudia
Válasz Andrea K Szamosi - 2011. augusztus 5., péntek 14:17 üzenetére

Sziasztok eddig alkalmazotti munkaviszonyban dolgoztam egy Angliai szalonban ahol nem használhattam a saját CN-es dolgaim. A hónap végétől viszont egyéni vállalkozó leszek és azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek mi az amire mindenképp szükségem lesz a kezdéshez. Itt most nem az építőzselékre, ecsetekre, előkészítő folyadékokra stb gondolok hanem , hogy kb, hány színű gél-lak és hagyományos lakk kínálatom legyen és hányféle színes zselét vegyek elsőre? Melyek azok a színek amiket a ti vendégeitek gyakran kérnek? Mi a véleményetek a top seal-ről és az új base gélről?

Szia. A Base gelt csak ajánlani tudom, nagyon jó :) Színes zselékből szerintem vedd figyelembe hogy ahol dolgoztál, nagyjából mi az a szín vagy árnyalat amit a legtöbben kértek. Szerencsére nem most kezdted így van már némiképp rálátásod arra, hogy mik a trend színek, és ezekből nyugodtan beszerezhetsz egyet-egyet. A türkizes-pinkes-lilás- loncos vonulat idén nyáron nagyon megy (legalábbis nálam) Aztán ősszel ezek egy kicsit változnak majd... De azt úgyis nyomon követed :) Gél lakkokból is vannak szuper kis készletek amikben sok szín van :) Körömlakkokból pedig a piros, bordó, és francia színek, csillámosak, élénk színek mennek. Legalábbis nálam. Biztos sok véleményt fogsz kapni. Én a saját tapasztalataimat írtam le, átlagban ez van. Remélem segítettem valamit. Sok sikert a vállalkozásodhoz, sok vendéget és örömet leld a munkádban! :)

2011.08.06 - 09:26
Ady Klaudia
Válasz Kis Valentina - 2011. augusztus 5., péntek 09:56 üzenetére

Ti mit szóltok a crystal nails base gelhez? Tényleg nem levegösödik fel?

Szia. Nekem nagyon bejött, nem levegősödik fel sehol, nagyon jó alapot ad a körmöknek, erős és tartós, nem éget, nem folyik, mégis aránylag szépen terül, én alaprétegként mindig ezt használom, imádom!!

2011.08.05 - 22:05
Sisa Erika
Válasz EDO - 2011. augusztus 5., péntek 07:51 üzenetére

szia4 Én telefonálzam és megkérdeztem.Azt mondták mindent :) amid van!

Tényleg annyira szuper oktatás és megéri a pénzt? Tudja valaki, hogy modellt kell-e vinni és ha igen hány órától?

2011.08.05 - 14:17

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár