2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.08.05 - 09:56
Kis Valentina

Ti mit szóltok a crystal nails base gelhez? Tényleg nem levegösödik fel?

Jancsovics Éva - Válaszolok
2011.08.05 - 09:23
Jancsovics Éva - törölt felhasználó
Válasz Csercsa Vivien - 2011. augusztus 4., csütörtök 14:17 üzenetére

Sziasztok! Nemrég kezdett el érdekelni a műkörömépítés,viszont sajnos még nem végezhetem el a tanfolyamot, és itthon szeretnék műkörmöt építeni magamnak, hobbi szinten, de nem nagyon értek még ehhez. Főképp ott ingok meg, hogy miket vegyek. (CN) Ha valaki segítene igazán örülnék neki. Itt az email címem: rainbowcat@freemail.hu ott beszélgethetünk!

szia!Szerintem mihamarabb végezd el az OKJ-t,ezt saját tapasztalatból mondom.Teljesen más,ha elméletben is tudod,hogy hogy kell a körmöt megépíteni.Szerintem videókból az tud ellesni taktikákat,aki tudja,hogy tulajdonképpen mit is lát. Egyébként sok sikert hozzá,nagyon szép szakma!

2011.08.05 - 07:51
EDO
Válasz Miklós Andrea - 2011. augusztus 1., hétfő 16:25 üzenetére

Sziasztok! Tudja valaki pontosan, hogy mit kell vinni a körmös diplomára? Nagy segítség lenne :) Előre is köszönöm!

szia4 Én telefonálzam és megkérdeztem.Azt mondták mindent :) amid van!

2011.08.04 - 20:45
szigyarto izabella
Válasz Sisa Erika - 2011. augusztus 3., szerda 20:34 üzenetére

Szia. A gel lakk fényét is a kopott 180-as reszelővel szeded le?

többnyire igen, mert előfordult már,h a vadiuj reszelőt eltömítette, vagy fennáll a túlreszelés esélye a lenőtt részen.

2011.08.04 - 17:05
Ady Klaudia
Válasz Csercsa Vivien - 2011. augusztus 4., csütörtök 14:17 üzenetére

Sziasztok! Nemrég kezdett el érdekelni a műkörömépítés,viszont sajnos még nem végezhetem el a tanfolyamot, és itthon szeretnék műkörmöt építeni magamnak, hobbi szinten, de nem nagyon értek még ehhez. Főképp ott ingok meg, hogy miket vegyek. (CN) Ha valaki segítene igazán örülnék neki. Itt az email címem: rainbowcat@freemail.hu ott beszélgethetünk!

Szia. Írtam mailt :)

Csercsa Vivien - Válaszolok
2011.08.04 - 14:17
Csercsa Vivien - vendég

2011.08.03 - 20:34
Sisa Erika
Válasz szigyarto izabella - 2011. augusztus 3., szerda 06:00 üzenetére

hát én nem értem miért nem jön le nektek. Én sima acetont ill tipleoldót használok, nem akril removert és a bőrfeltoló kaparóval simán lejön. Igaz előbb reszelővel leveszem a gel lakk fényét, vatta, tipleoldó, alufólia, 10 perc pihi, kaparás, buffer, ahol kell kis reszelgetés 180as kopott reszelővel, csiszológéppel leszedem a letapadt bőrőket, ujra buffer és jöhet a következő gél lakkozás

Szia. A gel lakk fényét is a kopott 180-as reszelővel szeded le?

2011.08.03 - 10:24
Ady Klaudia

Lehet h abban volt a hiba hogy én nem reszeltem meg a gél lakk fényét.... most majd előbb bemattítom egy kis reszeléssel, és úgy próbálom leoldani.

2011.08.03 - 06:00
szigyarto izabella

hát én nem értem miért nem jön le nektek. Én sima acetont ill tipleoldót használok, nem akril removert és a bőrfeltoló kaparóval simán lejön. Igaz előbb reszelővel leveszem a gel lakk fényét, vatta, tipleoldó, alufólia, 10 perc pihi, kaparás, buffer, ahol kell kis reszelgetés 180as kopott reszelővel, csiszológéppel leszedem a letapadt bőrőket, ujra buffer és jöhet a következő gél lakkozás

2011.08.02 - 19:23
Ady Klaudia
Válasz Szoboszlai Anita - 2011. augusztus 2., kedd 19:21 üzenetére

megértem nem könnyű a helyzet,én erre csak azt mondom a vendégnek hogy jobb egy kis reszelés mint 15 perc áztatás a vegyi anyagban! :)))

:-) Most kaptam egy tanácsot és kipróbálom azt is :) de egy icipici reszelés mindenképp kell majd :)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár