2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
52.900 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Csak sok vendég mondja hogy azért választotta a gél lakkot mert hallotta vagy épp olvasta hogy nem kell lereszelni, hanem leoldható, és ez tetszett meg benne. De nekem nem jön le, hiába hagyom 15 percig rajta az oldót, és lekaparni se nagyon tudom... :( Marad a reszelés... :(
megértem nem könnyű a helyzet,én erre csak azt mondom a vendégnek hogy jobb egy kis reszelés mint 15 perc áztatás a vegyi anyagban! :)))
Sziasztok! Bealgásodott körömre van vmi boszipraktika,agy marad a türelem és a lenövesztés?
Bealgásodott????? bővebben...!!!
Szia! Küldtem egy privit :)
Köszi :-)
Sziasztok! Bealgásodott körömre van vmi boszipraktika,agy marad a türelem és a lenövesztés?
Ti hogyan oldjátok le a gél lakkot? mert nekem vhogy nem oldódik úgy le még Acryl remover-rel sem, pedig befóliázva hagyom, 15 percig... most vettem áztató gyűszűket, próbálkozok azzal.... Ötletek?
Szia! Küldtem egy privit :)
SZIA KLAUDIA ÉN MARADOK A RESZELÉSNÉL! PIK-PAK MEGVAN ÉS NEM KELL VACAKOLNI VELE! :) SZERINTEM EZ A PRAKTIKUSABB!
Csak sok vendég mondja hogy azért választotta a gél lakkot mert hallotta vagy épp olvasta hogy nem kell lereszelni, hanem leoldható, és ez tetszett meg benne. De nekem nem jön le, hiába hagyom 15 percig rajta az oldót, és lekaparni se nagyon tudom... :( Marad a reszelés... :(
Sziasztok! Ha csak egy-két mm-t akarsz a szabad szélen hosszabbítani, vagy pl. 9 körmét erősíted, de egy le van törve és 1-2 mm-t kell rajta hosszabbítani, hogy az összhatás szebb legyen, akkor erre alkalmas az Easy Off is. Ugyanaz az eljárás, mint mikor körmöt építesz. Előkészíted, felsablonozod... Györgyi, igazad van, a Gum Gel hivatott arra, hogy ennél az 1-2 mm-nél hosszabb körmöt is építs, ami rugalmas. Nem azt mondom, hogy Easy Offal lehetetlen, de.... :))))
Köszi ezt én is kipróbálom.
Sziasztok! Tudja valaki pontosan, hogy mit kell vinni a körmös diplomára? Nagy segítség lenne :) Előre is köszönöm!
Ti hogyan oldjátok le a gél lakkot? mert nekem vhogy nem oldódik úgy le még Acryl remover-rel sem, pedig befóliázva hagyom, 15 percig... most vettem áztató gyűszűket, próbálkozok azzal.... Ötletek?
SZIA KLAUDIA ÉN MARADOK A RESZELÉSNÉL! PIK-PAK MEGVAN ÉS NEM KELL VACAKOLNI VELE! :) SZERINTEM EZ A PRAKTIKUSABB!