2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.08.01 - 08:08
Crystal Nails
Válasz Nagy Györgyi - 2011. július 31., vasárnap 13:07 üzenetére

Köszönöm a válaszodat és a dícséretet! :) Csak azért érdekelt volna az easy offos építés, mert a gum-gél is elég rugalmas anyag (száradás után kb olyan állaga van, mint az easy off-nak), és abból lehet építeni.

Sziasztok! Ha csak egy-két mm-t akarsz a szabad szélen hosszabbítani, vagy pl. 9 körmét erősíted, de egy le van törve és 1-2 mm-t kell rajta hosszabbítani, hogy az összhatás szebb legyen, akkor erre alkalmas az Easy Off is. Ugyanaz az eljárás, mint mikor körmöt építesz. Előkészíted, felsablonozod... Györgyi, igazad van, a Gum Gel hivatott arra, hogy ennél az 1-2 mm-nél hosszabb körmöt is építs, ami rugalmas. Nem azt mondom, hogy Easy Offal lehetetlen, de.... :))))

Görögné Balogh Katalin

Ez igaz de szerintem kicsit sűrűbb a gumi gél(vagy csak amit én teszteltem)biztosan kevertek valami kis adalékot a boszorkány konyhában bele ,azért lehet vele építeni.

2011.07.31 - 13:07
Nagy Györgyi
Válasz Görögné Balogh Katalin - 2011. július 30., szombat 19:13 üzenetére

Szia Györgyi! A válaszom nem,ha ismereteim jók akkor ez egy lágy zselé ami csak a saját köröm erősítéséhez elegendő.Érdemes a cn katalógust forgatni nagyon sok hasznos információ található benne akár a teljes folyamat hogy mit hogyan csinálj.Építéshez inkább építő zselét használj mert azok nagyon sűrű anyagok és megkönnyítik a munkádat. Szerintem próbálkozni szerettél volna azért tetted fel ezt a kérdést, mert a munkáid gyönyörűek gratulálok hozzájuk.Ügyes vagy és tehetséges szerintem. Kata

Köszönöm a válaszodat és a dícséretet! :) Csak azért érdekelt volna az easy offos építés, mert a gum-gél is elég rugalmas anyag (száradás után kb olyan állaga van, mint az easy off-nak), és abból lehet építeni.

Görögné Balogh Katalin
Válasz Nagy Györgyi - 2011. július 29., péntek 14:08 üzenetére

Easy off zseléből lehet körmöt építeni? Úgy értem.. nem csak saját körömre kenni, hanem rendesen sablonra, mintha sima zselével csinálnám.

Szia Györgyi! A válaszom nem,ha ismereteim jók akkor ez egy lágy zselé ami csak a saját köröm erősítéséhez elegendő.Érdemes a cn katalógust forgatni nagyon sok hasznos információ található benne akár a teljes folyamat hogy mit hogyan csinálj.Építéshez inkább építő zselét használj mert azok nagyon sűrű anyagok és megkönnyítik a munkádat. Szerintem próbálkozni szerettél volna azért tetted fel ezt a kérdést, mert a munkáid gyönyörűek gratulálok hozzájuk.Ügyes vagy és tehetséges szerintem. Kata

2011.07.29 - 14:08
Nagy Györgyi

Easy off zseléből lehet körmöt építeni? Úgy értem.. nem csak saját körömre kenni, hanem rendesen sablonra, mintha sima zselével csinálnám.

2011.07.28 - 17:30
Ady Klaudia

Dunakeszin :(

2011.07.27 - 21:27
Balázsi Szilvia

Pilisvörösvár. :) Nincs közel, bár attól függ merre vagy.:)

2011.07.27 - 19:50
Ady Klaudia
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. július 27., szerda 19:47 üzenetére

ohh:(:(

Fogdokinál kéne nekem is megcsináltatnom. Te hol csináltattad?

2011.07.27 - 19:47
Balázsi Szilvia
Válasz Ady Klaudia - 2011. július 27., szerda 16:53 üzenetére

Kozmetikus.. és már le is esett... :(

ohh:(:(

2011.07.27 - 16:53
Ady Klaudia

Kozmetikus.. és már le is esett... :(

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár