2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
1.800 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Köszönöm a válaszodat és a dícséretet! :) Csak azért érdekelt volna az easy offos építés, mert a gum-gél is elég rugalmas anyag (száradás után kb olyan állaga van, mint az easy off-nak), és abból lehet építeni.
Sziasztok! Ha csak egy-két mm-t akarsz a szabad szélen hosszabbítani, vagy pl. 9 körmét erősíted, de egy le van törve és 1-2 mm-t kell rajta hosszabbítani, hogy az összhatás szebb legyen, akkor erre alkalmas az Easy Off is. Ugyanaz az eljárás, mint mikor körmöt építesz. Előkészíted, felsablonozod... Györgyi, igazad van, a Gum Gel hivatott arra, hogy ennél az 1-2 mm-nél hosszabb körmöt is építs, ami rugalmas. Nem azt mondom, hogy Easy Offal lehetetlen, de.... :))))
Ez igaz de szerintem kicsit sűrűbb a gumi gél(vagy csak amit én teszteltem)biztosan kevertek valami kis adalékot a boszorkány konyhában bele ,azért lehet vele építeni.
Szia Györgyi! A válaszom nem,ha ismereteim jók akkor ez egy lágy zselé ami csak a saját köröm erősítéséhez elegendő.Érdemes a cn katalógust forgatni nagyon sok hasznos információ található benne akár a teljes folyamat hogy mit hogyan csinálj.Építéshez inkább építő zselét használj mert azok nagyon sűrű anyagok és megkönnyítik a munkádat. Szerintem próbálkozni szerettél volna azért tetted fel ezt a kérdést, mert a munkáid gyönyörűek gratulálok hozzájuk.Ügyes vagy és tehetséges szerintem. Kata
Köszönöm a válaszodat és a dícséretet! :) Csak azért érdekelt volna az easy offos építés, mert a gum-gél is elég rugalmas anyag (száradás után kb olyan állaga van, mint az easy off-nak), és abból lehet építeni.
Easy off zseléből lehet körmöt építeni? Úgy értem.. nem csak saját körömre kenni, hanem rendesen sablonra, mintha sima zselével csinálnám.
Szia Györgyi! A válaszom nem,ha ismereteim jók akkor ez egy lágy zselé ami csak a saját köröm erősítéséhez elegendő.Érdemes a cn katalógust forgatni nagyon sok hasznos információ található benne akár a teljes folyamat hogy mit hogyan csinálj.Építéshez inkább építő zselét használj mert azok nagyon sűrű anyagok és megkönnyítik a munkádat. Szerintem próbálkozni szerettél volna azért tetted fel ezt a kérdést, mert a munkáid gyönyörűek gratulálok hozzájuk.Ügyes vagy és tehetséges szerintem. Kata
Easy off zseléből lehet körmöt építeni? Úgy értem.. nem csak saját körömre kenni, hanem rendesen sablonra, mintha sima zselével csinálnám.
Dunakeszin :(
Pilisvörösvár. :) Nincs közel, bár attól függ merre vagy.:)
ohh:(:(
Fogdokinál kéne nekem is megcsináltatnom. Te hol csináltattad?
Kozmetikus.. és már le is esett... :(
ohh:(:(
Kozmetikus.. és már le is esett... :(