2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.200 ,-Ft
1.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Értem. Csak mert kicsit furcsán néztem amikor tegnap felrakták a fogamra az ékszert és lámpával köttették meg.Ez mennyire lesz tartós?
Fogorvos vagy kozmetikus készítette? Amúgy változó, nekem min. 3 évig megvolt és fogorvos csinálta. A kozmetikusok csak sima ragasztóval felteszik, az általában pár hét alatt leesik.
Igen, azzal köttetik, ugyanúgy mint, ahogy a tömést is szokták lámpázni.
Értem. Csak mert kicsit furcsán néztem amikor tegnap felrakták a fogamra az ékszert és lámpával köttették meg.Ez mennyire lesz tartós?
Hallottatok olyan fogpiercing ragasztóról ami uv lámpa által köt meg???
Igen, azzal köttetik, ugyanúgy mint, ahogy a tömést is szokták lámpázni.
Sziasztok! Tudnatok e segiteni? easy off zselés saját köröm epitésnek potos menetét valaki esetlek le tudná irni? Elöre is köszi.
Ja és pedikűrnél is tökéletes megoldás saját köröm erősítésre. Átlátszó és átlátszó rózsaszín színekben.
Sziasztok! Tudnatok e segiteni? easy off zselés saját köröm epitésnek potos menetét valaki esetlek le tudná irni? Elöre is köszi.
Saját köröm erősítéséhez készítsd elő a körmöket, mintha műkörmöt építenél. Ezután alkalmazd az Easy Off zselét két rétegben (rétegek között lámpázva)vagy alaprétegnek Base gel-t egy rétegben, majd egy-egy cseppnyi zselével vastagítsd meg a szabad szél feletti részt. Utána jöhet a fehér vég, köttesd lámpában majd leoldható fényzselével borítsd vagy gél lakkból a clear/átlátszó is jó rá.
Hallottatok olyan fogpiercing ragasztóról ami uv lámpa által köt meg???
Köszönöm szépen a tanácsot.
A lámpát több mint 2 éve használom,de csöcsere nem volt nála.És megprobáltam már nagyon vékonnyan is kenni az anyagot,de ugy sem szárad meg sajnos.
HA vékonyan sem, és 2 éve aktívan használod, akkor én javasolnék egy csőcserét.
Az előfordulhat, mivel a fehérben rengeteg a pigment. Mikoriak a csövek a lámpádban? De az is lehet, hogy nagyon vastagon kened. Ilyenkor nem kell olyan vastagon tenni az anyagot, mint amikor építesz. Hiszen itt csak erősítesz.
A lámpát több mint 2 éve használom,de csöcsere nem volt nála.És megprobáltam már nagyon vékonnyan is kenni az anyagot,de ugy sem szárad meg sajnos.
Saját köröm erösitest akarok (francia fehér veggel),csináltam már párszor de valamit biztos elhibázok,mert a francia (easy off white)nem szárad meg es godolom az en hibám.Vagy lehetseges az ufo CN uv lámpa a száradási gond?
Az előfordulhat, mivel a fehérben rengeteg a pigment. Mikoriak a csövek a lámpádban? De az is lehet, hogy nagyon vastagon kened. Ilyenkor nem kell olyan vastagon tenni az anyagot, mint amikor építesz. Hiszen itt csak erősítesz.