2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.980 ,-Ft
1.950 ,-Ft
1.800 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Építeni, azaz hosszabbítani akarsz Easy Off-al a természetes köröm hosszán (ilyen volt Wolf Katinak az X-Faktorban, amikor Gabó a piros strasszos körmöt készítette neki :)))), vagy a természetes körmöt szeretnéd megerősíteni vele?
Saját köröm erösitest akarok (francia fehér veggel),csináltam már párszor de valamit biztos elhibázok,mert a francia (easy off white)nem szárad meg es godolom az en hibám.Vagy lehetseges az ufo CN uv lámpa a száradási gond?
Sziasztok! Tudnatok e segiteni? easy off zselés saját köröm epitésnek potos menetét valaki esetlek le tudná irni? Elöre is köszi.
Építeni, azaz hosszabbítani akarsz Easy Off-al a természetes köröm hosszán (ilyen volt Wolf Katinak az X-Faktorban, amikor Gabó a piros strasszos körmöt készítette neki :)))), vagy a természetes körmöt szeretnéd megerősíteni vele?
Sziasztok! Tudnatok e segiteni? easy off zselés saját köröm epitésnek potos menetét valaki esetlek le tudná irni? Elöre is köszi.
Sziasztok!!!! nekem valamiért nem sikerülneki jol a virágok!!!! az ecsetemből valamiért hamar "elfogy" a festék!!! pedig rendesen beledolgozom és crystal nails egy mozdulat ecsetem van!!! plusz one move festékeket használom!! mit csinálhatok rosszul?????
még valami: milyen ecseted van?
Sziasztok!!!! nekem valamiért nem sikerülneki jol a virágok!!!! az ecsetemből valamiért hamar "elfogy" a festék!!! pedig rendesen beledolgozom és crystal nails egy mozdulat ecsetem van!!! plusz one move festékeket használom!! mit csinálhatok rosszul?????
mi az a hamar? 2-3 szirom után ujra kell venni festéket, és előtte nedvesítsd be az ecseted
EDO, ha baj van a tiéddel is, hozd be és megnézzük, cseréljük azt is.
Azt mondták kicserélik,mert nem lett jó az első gyártás!
Halihó!:) Ha valaki tud oktató DVD-t, vagy Keszthelyen tanfolyamot kedvező áron, kérem írjon. Köszönöm
szia!!!! nekem vannak dvd im!!!! ha érdekel irj a j.julianna90@gmail.com email cimre!!!!!
szia!!!! nekem vannak dvd im!!!! ha érdekel irj a j.julianna90@gmail.com email cimre!!!!!
sziasztok! valaki tudd segiteni??? az egy mozdulat technikához csak az one move festékek a jok???? előre is köszi
Sűrűségük és állaguk miatt én is a One Move festékeket javasolnám, már sok fajtát kipróbáltam, de ez jött be a legjobban :)