2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Gál Katalin - Válaszolok
2011.07.07 - 06:11
Gál Katalin - törölt felhasználó
Válasz EDO - 2011. július 6., szerda 19:29 üzenetére

Hogy áltok a TOP SEAL -al?????

Én visszavittem a József krt-i boltba,gond nélkül le lehetett vásárolni ,csak bajom volt vele, azóta van egy top shine-om:)

2011.07.06 - 19:29
EDO

Hogy áltok a TOP SEAL -al?????

2011.07.06 - 04:02
Kovács Tünde

Egy régebbi Nailpro újságban részletesen mutatták be a gyűrű alapot porcelánból. Sablonból vágni kell csíkot kb 3 mm, és az ujj vastagságát így állította be, porcit rá kőrbe, és jöhet a dísz. Fémérzékenyeknek is szupi.

2011.07.05 - 15:31
EDO
Válasz Péter Niki - 2011. július 4., hétfő 13:39 üzenetére

Köszönöm!

Tesz-vesz,vatera

2011.07.05 - 06:34
R. ERIKA

Bocsánat Marikának szolt:)

2011.07.05 - 06:33
R. ERIKA
Válasz Fodor Mari - 2011. július 1., péntek 14:38 üzenetére

Sziasztok!Kerdesem az lenne ,probalta e valaki az Akrill festeket tartalmazo nail art rajzolo tollat?

Szia Niki! Én még venni se tudtam a budapesti üzletbe júliusra igérték.Te már tudtál szerezni????

2011.07.04 - 13:39
Péter Niki
Válasz Görögné Balogh Katalin - 2011. július 3., vasárnap 21:33 üzenetére

Szia Niki! Kreatív boltban többféle gyűrűalap is kapható.Én zsugorka fóliából csinálom és ezt illesztem az alaphoz porcelánnal,vagy porciból tetszőleges formát alakítok ki és azt díszítem.Pár ötlet ahonnan rendelni is tudsz:kreatív ötlettár,kreatív ékszer,színes ötletek,hobby-művész.

Köszönöm!

Görögné Balogh Katalin
Válasz Péter Niki - 2011. július 1., péntek 18:32 üzenetére

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!

Szia Niki! Kreatív boltban többféle gyűrűalap is kapható.Én zsugorka fóliából csinálom és ezt illesztem az alaphoz porcelánnal,vagy porciból tetszőleges formát alakítok ki és azt díszítem.Pár ötlet ahonnan rendelni is tudsz:kreatív ötlettár,kreatív ékszer,színes ötletek,hobby-művész.

2011.07.01 - 18:32
Péter Niki
Válasz Huszár Jutka - 2011. július 1., péntek 18:11 üzenetére

Szia Niki! Ékszeralapokat (gyűrűalap, medálalap, fülbevaló alap, csatok és kapcsok), tudsz ékszerésztől rendelni illetve bizonyos vásárlós-hirdetős internetes oldalakról (V-vel és T-V-vel kezdődik, gondolom érted). Létezik többféle formában és méretben, de egyedi megrendelésre is készítenek. Ezek laposak, tehát tudsz rá festeni is illetve porciból 3D-s díszt készíteni.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!

2011.07.01 - 18:11
Huszár Jutka
Válasz Péter Niki - 2011. július 1., péntek 14:31 üzenetére

Sziasztok!! Segítsetek! Ti hol veszitek a gyűrűket, amit az ékszerkészítéshez lehet használni, az csak egy karika, vagy van rajta valami amire teszem az anyagot, vagy hogy kell azt csinálni??

Szia Niki! Ékszeralapokat (gyűrűalap, medálalap, fülbevaló alap, csatok és kapcsok), tudsz ékszerésztől rendelni illetve bizonyos vásárlós-hirdetős internetes oldalakról (V-vel és T-V-vel kezdődik, gondolom érted). Létezik többféle formában és méretben, de egyedi megrendelésre is készítenek. Ezek laposak, tehát tudsz rá festeni is illetve porciból 3D-s díszt készíteni.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár