2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.950 ,-Ft
14.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Hogy áltok a TOP SEAL -al?????
Én visszavittem a József krt-i boltba,gond nélkül le lehetett vásárolni ,csak bajom volt vele, azóta van egy top shine-om:)
Hogy áltok a TOP SEAL -al?????
Egy régebbi Nailpro újságban részletesen mutatták be a gyűrű alapot porcelánból. Sablonból vágni kell csíkot kb 3 mm, és az ujj vastagságát így állította be, porcit rá kőrbe, és jöhet a dísz. Fémérzékenyeknek is szupi.
Köszönöm!
Tesz-vesz,vatera
Bocsánat Marikának szolt:)
Sziasztok!Kerdesem az lenne ,probalta e valaki az Akrill festeket tartalmazo nail art rajzolo tollat?
Szia Niki! Én még venni se tudtam a budapesti üzletbe júliusra igérték.Te már tudtál szerezni????
Szia Niki! Kreatív boltban többféle gyűrűalap is kapható.Én zsugorka fóliából csinálom és ezt illesztem az alaphoz porcelánnal,vagy porciból tetszőleges formát alakítok ki és azt díszítem.Pár ötlet ahonnan rendelni is tudsz:kreatív ötlettár,kreatív ékszer,színes ötletek,hobby-művész.
Köszönöm!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!
Szia Niki! Kreatív boltban többféle gyűrűalap is kapható.Én zsugorka fóliából csinálom és ezt illesztem az alaphoz porcelánnal,vagy porciból tetszőleges formát alakítok ki és azt díszítem.Pár ötlet ahonnan rendelni is tudsz:kreatív ötlettár,kreatív ékszer,színes ötletek,hobby-művész.
Szia Niki! Ékszeralapokat (gyűrűalap, medálalap, fülbevaló alap, csatok és kapcsok), tudsz ékszerésztől rendelni illetve bizonyos vásárlós-hirdetős internetes oldalakról (V-vel és T-V-vel kezdődik, gondolom érted). Létezik többféle formában és méretben, de egyedi megrendelésre is készítenek. Ezek laposak, tehát tudsz rá festeni is illetve porciból 3D-s díszt készíteni.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!
Sziasztok!! Segítsetek! Ti hol veszitek a gyűrűket, amit az ékszerkészítéshez lehet használni, az csak egy karika, vagy van rajta valami amire teszem az anyagot, vagy hogy kell azt csinálni??
Szia Niki! Ékszeralapokat (gyűrűalap, medálalap, fülbevaló alap, csatok és kapcsok), tudsz ékszerésztől rendelni illetve bizonyos vásárlós-hirdetős internetes oldalakról (V-vel és T-V-vel kezdődik, gondolom érted). Létezik többféle formában és méretben, de egyedi megrendelésre is készítenek. Ezek laposak, tehát tudsz rá festeni is illetve porciból 3D-s díszt készíteni.