2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
970 ,-Ft
1.980 ,-Ft
1.800 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!Kerdesem az lenne ,probalta e valaki az Akrill festeket tartalmazo nail art rajzolo tollat?
Sziasztok!! Segítsetek! Ti hol veszitek a gyűrűket, amit az ékszerkészítéshez lehet használni, az csak egy karika, vagy van rajta valami amire teszem az anyagot, vagy hogy kell azt csinálni??
szia...a c íveddel lesz a baj. Nem elég nagy.
Ez így van :) Egy zselé technika tanfolyam segítséget nyújt a megfelelő statika kialakításában. http://www.mukorom-tanfolyam.com/mukormos-tanfolyam/55-zseles-tanfolyam-full.html
Szia! Köszönöm szépen! És lenne még egy kérdésem, hogy az mitől lehet hogy ketté törik a köröm? Vékony réteget teszek a körömre? vagy egyszerűen csak egy kis ütéstől már törhet is? Köszönöm szépen előre is!
szia...a c íveddel lesz a baj. Nem elég nagy.
Szia! Nem muszáj azonos márkájú zseléket használnod. Akár minden réteg lehet másból is (1. alapréteg, 2. k-á.h., 3. színes vég, 4. c-ív). Ami a lényeg: az előkészítő folyadék legyen azonos márkájú azzal a zselével, amivel az alapréteget készíted a maximális tapadás érdekében.
Szia! Köszönöm szépen! És lenne még egy kérdésem, hogy az mitől lehet hogy ketté törik a köröm? Vékony réteget teszek a körömre? vagy egyszerűen csak egy kis ütéstől már törhet is? Köszönöm szépen előre is!
Sziasztok! Ha tudna valaki segíteni annak nagyon örülnék:) Szeretnék venni fényzselét, de a Crystal Nails-nél nincs olyan ami nekem jó lenne( vastagabban kenhető, de nem fixálós)és most nézegettem , az NSI-nél találtam a Glaze'n'go fényzselét. Valaki használja, milyen, azt lehet vastagan kenni?
Szia! Az UV- TopCoat-ot is teheted műkörömre. Vastagon lehet kenni, és nem kell fixálni.
Sziaszttok!! Érdeklődni szeretnék hogyha többféle zselét használok, az nem változtat e egyik a másik hatásán és hogy reagálhatnak egymásra? vagy muszáj egyfajtának lennie? Mert szeretnék másfajtát is kipróbálni de az előzöből van még és ha keverem a kétféle zselét az nagy baj e? Köszönöm szépen a válaszokat! Erika
Szia! Nem muszáj azonos márkájú zseléket használnod. Akár minden réteg lehet másból is (1. alapréteg, 2. k-á.h., 3. színes vég, 4. c-ív). Ami a lényeg: az előkészítő folyadék legyen azonos márkájú azzal a zselével, amivel az alapréteget készíted a maximális tapadás érdekében.
Sziasztok! Ha tudna valaki segíteni annak nagyon örülnék:) Szeretnék venni fényzselét, de a Crystal Nails-nél nincs olyan ami nekem jó lenne( vastagabban kenhető, de nem fixálós)és most nézegettem , az NSI-nél találtam a Glaze'n'go fényzselét. Valaki használja, milyen, azt lehet vastagan kenni?
Szia! A mostani nyári, -40%-os tanfolyamok mindenkienk kedvezményes áron vannak. http://www.mukorom-tanfolyam.com/
Okés,Köszi!
Szia!Azoknak is féláron van,akik nem Pesten hanem kirendeltségnél végeztek az elite cosmetixnél?
Szia! A mostani nyári, -40%-os tanfolyamok mindenkienk kedvezményes áron vannak. http://www.mukorom-tanfolyam.com/