2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.06.27 - 10:56
Crystal Nails
Válasz EDO - 2011. június 25., szombat 07:07 üzenetére

Köszönöm!Akkor a coverek között is van sötétebb, mikor azokat a sötétebb körömágyas körmöket látom?

Igen, porcelánban és zselében is van több árnyalata a Cover-nek. Illetve vannak csillámos változatai is.

Váczi Anett - Válaszolok
2011.06.26 - 07:59
Váczi Anett - törölt felhasználó

Szia!Azoknak is féláron van,akik nem Pesten hanem kirendeltségnél végeztek az elite cosmetixnél?

Dobos Erika - Válaszolok
2011.06.26 - 07:43
Dobos Erika - vendég

Sziaszttok!! Érdeklődni szeretnék hogyha többféle zselét használok, az nem változtat e egyik a másik hatásán és hogy reagálhatnak egymásra? vagy muszáj egyfajtának lennie? Mert szeretnék másfajtát is kipróbálni de az előzöből van még és ha keverem a kétféle zselét az nagy baj e? Köszönöm szépen a válaszokat! Erika

Gub Andrea - Válaszolok
2011.06.25 - 19:11
Gub Andrea - vendég

Sziasztok! Vettem egy crystal nailses top seal fényzselét, mi a véleményetek róla, ki használta már és, milyen?

2011.06.25 - 14:35
Péter Niki
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. június 24., péntek 19:58 üzenetére

Óvatosan reszeld meg a tetejét, egy próbát megér, lehet így jó lesz.Amúgy mennyi idő után pattogott le? Nekem vendégen max. 2 hétig bírta...ezért nem is csinálom már, mert nekem nem volt olyan tartós.

Jól van megpróbálom, hát 2 napig ha bírta, nagyon gáz volt, többször is próbálkoztam vele de nem bírta. Köszönöm

2011.06.25 - 07:07
EDO
Válasz Crystal Nails - 2011. június 24., péntek 14:28 üzenetére

Edo, árnyalatnyi különbségek vannak a rózsaszín porok közt. De ezek nem fedő porok,, mint a coverek, csak élénkítik a köröm színét.

Köszönöm!Akkor a coverek között is van sötétebb, mikor azokat a sötétebb körömágyas körmöket látom?

2011.06.24 - 19:58
Balázsi Szilvia
Válasz Péter Niki - 2011. június 24., péntek 11:41 üzenetére

Szia! Tudom hogy a hozzávaló leoldható zselékkel kéne, de azt mondták így is lehet, megmattítottam a mani tip-et de csak durva bufferrel, nem reszelővel mert azt hiszem a reszelő elrontaná a tipet!!???

Óvatosan reszeld meg a tetejét, egy próbát megér, lehet így jó lesz.Amúgy mennyi idő után pattogott le? Nekem vendégen max. 2 hétig bírta...ezért nem is csinálom már, mert nekem nem volt olyan tartós.

2011.06.24 - 17:28
Péter Niki
Válasz Crystal Nails - 2011. június 24., péntek 14:27 üzenetére

A tip élére is rákened az anyagot? Ha nincs lezárva, vagy ha a vendég otthon kicsit megigazítja a köröm élét, mert ő úgy gondolja, hogy pl. hosszú, akkor megszűnik ez a lezárás és pattoghat.

Igen rákenem! Magamnak, meg anyukámnak próbáltam többször is és mi nem reszeltük meg a végét, egyszerűen nem tudom mi lehet a baj!! :(

2011.06.24 - 14:28
Crystal Nails
Válasz EDO - 2011. június 24., péntek 07:16 üzenetére

Köszi :) Lenyugodtam :) A Dark pink porcelán porról lenne még kérdésem.Mivel dark nem sötétebb színűnek kellene lennie?Mert én tegnap kipróbáltam magamon és mikor kibontottam olyan volt mint a builder pink.

Edo, árnyalatnyi különbségek vannak a rózsaszín porok közt. De ezek nem fedő porok,, mint a coverek, csak élénkítik a köröm színét.

2011.06.24 - 14:27
Crystal Nails
Válasz Péter Niki - 2011. június 24., péntek 11:41 üzenetére

Szia! Tudom hogy a hozzávaló leoldható zselékkel kéne, de azt mondták így is lehet, megmattítottam a mani tip-et de csak durva bufferrel, nem reszelővel mert azt hiszem a reszelő elrontaná a tipet!!???

A tip élére is rákened az anyagot? Ha nincs lezárva, vagy ha a vendég otthon kicsit megigazítja a köröm élét, mert ő úgy gondolja, hogy pl. hosszú, akkor megszűnik ez a lezárás és pattoghat.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár