2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
1.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Köszönöm!Akkor a coverek között is van sötétebb, mikor azokat a sötétebb körömágyas körmöket látom?
Igen, porcelánban és zselében is van több árnyalata a Cover-nek. Illetve vannak csillámos változatai is.
Szia!Azoknak is féláron van,akik nem Pesten hanem kirendeltségnél végeztek az elite cosmetixnél?
Sziaszttok!! Érdeklődni szeretnék hogyha többféle zselét használok, az nem változtat e egyik a másik hatásán és hogy reagálhatnak egymásra? vagy muszáj egyfajtának lennie? Mert szeretnék másfajtát is kipróbálni de az előzöből van még és ha keverem a kétféle zselét az nagy baj e? Köszönöm szépen a válaszokat! Erika
Sziasztok! Vettem egy crystal nailses top seal fényzselét, mi a véleményetek róla, ki használta már és, milyen?
Óvatosan reszeld meg a tetejét, egy próbát megér, lehet így jó lesz.Amúgy mennyi idő után pattogott le? Nekem vendégen max. 2 hétig bírta...ezért nem is csinálom már, mert nekem nem volt olyan tartós.
Jól van megpróbálom, hát 2 napig ha bírta, nagyon gáz volt, többször is próbálkoztam vele de nem bírta. Köszönöm
Edo, árnyalatnyi különbségek vannak a rózsaszín porok közt. De ezek nem fedő porok,, mint a coverek, csak élénkítik a köröm színét.
Köszönöm!Akkor a coverek között is van sötétebb, mikor azokat a sötétebb körömágyas körmöket látom?
Szia! Tudom hogy a hozzávaló leoldható zselékkel kéne, de azt mondták így is lehet, megmattítottam a mani tip-et de csak durva bufferrel, nem reszelővel mert azt hiszem a reszelő elrontaná a tipet!!???
Óvatosan reszeld meg a tetejét, egy próbát megér, lehet így jó lesz.Amúgy mennyi idő után pattogott le? Nekem vendégen max. 2 hétig bírta...ezért nem is csinálom már, mert nekem nem volt olyan tartós.
A tip élére is rákened az anyagot? Ha nincs lezárva, vagy ha a vendég otthon kicsit megigazítja a köröm élét, mert ő úgy gondolja, hogy pl. hosszú, akkor megszűnik ez a lezárás és pattoghat.
Igen rákenem! Magamnak, meg anyukámnak próbáltam többször is és mi nem reszeltük meg a végét, egyszerűen nem tudom mi lehet a baj!! :(
Köszi :) Lenyugodtam :) A Dark pink porcelán porról lenne még kérdésem.Mivel dark nem sötétebb színűnek kellene lennie?Mert én tegnap kipróbáltam magamon és mikor kibontottam olyan volt mint a builder pink.
Edo, árnyalatnyi különbségek vannak a rózsaszín porok közt. De ezek nem fedő porok,, mint a coverek, csak élénkítik a köröm színét.
Szia! Tudom hogy a hozzávaló leoldható zselékkel kéne, de azt mondták így is lehet, megmattítottam a mani tip-et de csak durva bufferrel, nem reszelővel mert azt hiszem a reszelő elrontaná a tipet!!???
A tip élére is rákened az anyagot? Ha nincs lezárva, vagy ha a vendég otthon kicsit megigazítja a köröm élét, mert ő úgy gondolja, hogy pl. hosszú, akkor megszűnik ez a lezárás és pattoghat.