2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
1.950 ,-Ft
1.200 ,-Ft
48.800 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! 1.: nem műkörömépítő zselével kell megcsinálni, hanem a hozzá való leoldható zselékkel, de ettől még nem kellene lepattognia.2.: A felragasztott mani tip-et is meg meg kell mattítani ha leoldható zselével csinálod, ha rendessel, akkor meg kell reszelni. Ezt így csináltad?
Szia! Tudom hogy a hozzávaló leoldható zselékkel kéne, de azt mondták így is lehet, megmattítottam a mani tip-et de csak durva bufferrel, nem reszelővel mert azt hiszem a reszelő elrontaná a tipet!!???
Sziasztok! Valaki segítsen!! Miért van az, hogyha mani tip-et teszek,aztán rá 1 réteg CN Builder II. alapot majd Cover Pink betöltve és végül újra CN II.-t aztán Easy Off Top Gel-t és rendesen előkészítek, mégis lepattog a mani tip-ről a fény is és a rendes zselé is!! Mi a baj???
Szia! 1.: nem műkörömépítő zselével kell megcsinálni, hanem a hozzá való leoldható zselékkel, de ettől még nem kellene lepattognia.2.: A felragasztott mani tip-et is meg meg kell mattítani ha leoldható zselével csinálod, ha rendessel, akkor meg kell reszelni. Ezt így csináltad?
Sziasztok! Valaki segítsen!! Miért van az, hogyha mani tip-et teszek,aztán rá 1 réteg CN Builder II. alapot majd Cover Pink betöltve és végül újra CN II.-t aztán Easy Off Top Gel-t és rendesen előkészítek, mégis lepattog a mani tip-ről a fény is és a rendes zselé is!! Mi a baj???
Úgyis lemondtam a top seal-ről, a top gél bevált, nem variálok. A base gélt megveszem. de nyugi:)
Köszi :) Lenyugodtam :) A Dark pink porcelán porról lenne még kérdésem.Mivel dark nem sötétebb színűnek kellene lennie?Mert én tegnap kipróbáltam magamon és mikor kibontottam olyan volt mint a builder pink.
Gellac nekem se jön be igazán, nem fed 2 réteg után sem tkéletesen a celar folyik, a fehérje meg csúszik.... az akril pedig lekopik a tetejéről a clear alatt. Még reménykedem , hogy az anyag összetételét megújítják,és sűrűbb lesz.
Top-Seal vélemény! Már úgy felidegelt hogy legszívesebben csúnyát írnék!!!!!!!! Foltosra köt még 5 perc után is és a második rákenés után is foltos mikor fixálom és kezdhettem újra nem egyszer a díszítést. Szóval már nem elsőre hajítok ki pénzt. Nemszólva néhány gel-lac ról....Hűűű nagyon mérges vagyok!!!!
Úgyis lemondtam a top seal-ről, a top gél bevált, nem variálok. A base gélt megveszem. de nyugi:)
Top-Seal vélemény! Már úgy felidegelt hogy legszívesebben csúnyát írnék!!!!!!!! Foltosra köt még 5 perc után is és a második rákenés után is foltos mikor fixálom és kezdhettem újra nem egyszer a díszítést. Szóval már nem elsőre hajítok ki pénzt. Nemszólva néhány gel-lac ról....Hűűű nagyon mérges vagyok!!!!
Sziasztok! Légyszi valaki segítsen nekem:) Kijöttek az új anyagok, ezzel kapcsolatban érdeklődöm,mégpedig elsőként a Top Seal-ről. Vélemény, milyen, érdemes e venni? Ez olyan ,mint a top gel, csak nem kell fixálni? A másik a Base gel, azt írják róla, hogy gel lakk alá is jó, de vajon ha fölé kenem arra is jó? Erről is szívesen várok véleményt. Műköröm tényleg egy icipicit sem levegősödik?
koszonom a segitseget :)! zselerol van szo. a zselet nem lehetseges leaztatni valamien oldoszerrel??es a zseles epitet pl. stiletto korom feltoltesnel szukseges leszedni az egesz zselet es ujbol epiteni a kormot?? elore is koszonom:)
Szia! Jessica-nak igaz van, én csak kiegészítem:) Az alaptípusokat (kocka, mandula) nem kell leszedni, elég csak az alaprétegig elvékonyítani és mehet rá az alapzselé, majd a többi. Az újabb és extrémebb formákat viszont (stiletto, edge, pipe, gótikus mandula) nem jó tölteni, tanácsos teljesen leszedni és újra építeni, hogy rendesen meglegyen a formája és a statikája a maximális tartás, tartósság és esztétika miatt. Ezek töltéséért a leszedés miatt lehet egy kicsit többet kérni, mint a simákért.
ertem, nagyon szepen koszonom :)!