2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Egy új vendégem mindenáron ragaszkodik a lenőtt porcelán körmeihez! Pótolnom és töltenem kéne, de én nem dolgozom porcelánnal, csak a tanfolyamról megmaradt anyagaim vannak. Mit szólnátok, ha a lenőtt porcit porcival pótolnám (már az alapréteget), majd zselével díszíteném és domborítanám? Azt mondja, a zselé mindig lejött, ezért ragaszkodik a porcihoz!
Tök jó ötlet, a szakmai napokon is csinálják a nagyok, sőt, én is!!!
Sziasztok! Egy új vendégem mindenáron ragaszkodik a lenőtt porcelán körmeihez! Pótolnom és töltenem kéne, de én nem dolgozom porcelánnal, csak a tanfolyamról megmaradt anyagaim vannak. Mit szólnátok, ha a lenőtt porcit porcival pótolnám (már az alapréteget), majd zselével díszíteném és domborítanám? Azt mondja, a zselé mindig lejött, ezért ragaszkodik a porcihoz!
Pár helyen már láttam hogy bögréket is díszített ki valaki.Azokat hogyan csináljátok? Vagy tud ötletet valaki esetleg? Zselével van rajta a minta de hogy lehet megköttetve?Vagy akrillal?
Sziasztok! Volt már valaki a körmös Diplomai képzésen? Mit kell vinni?
sziasztok. az új 2011es képzések,pl almási heni zselés díszítő alap képzés is féláron van,ha az elite cosmetixnél végeztem?
Szia Szilvi! Igen, ez is féláron van, ha itt végeztél. Minden tanfolyam, ami nem félnapos, hanem egész napos.
koszonom a segitseget :)! zselerol van szo. a zselet nem lehetseges leaztatni valamien oldoszerrel??es a zseles epitet pl. stiletto korom feltoltesnel szukseges leszedni az egesz zselet es ujbol epiteni a kormot?? elore is koszonom:)
szia! A zselének nincs oldószere. Csiszolóval lekapod a körmöt papírvékonyra és az alaptól kezdve újratöltöd.
koszonom a segitseget :)! zselerol van szo. a zselet nem lehetseges leaztatni valamien oldoszerrel??es a zseles epitet pl. stiletto korom feltoltesnel szukseges leszedni az egesz zselet es ujbol epiteni a kormot?? elore is koszonom:)
sziasztok. az új 2011es képzések,pl almási heni zselés díszítő alap képzés is féláron van,ha az elite cosmetixnél végeztem?
Sziasztok. Meg tudna nekem valaki mondani hogy mivel es hogyan kell eltavolitani a lenott epitett kormoket???
Milyen anyagról beszélünk?Amennyiben zselé akkor vagy lenövesztjük vagy lecsiszoljuk a természetes köröm felületéről,ha porcelán akkor elvékonyítjuk a felületet és leáztatjuk róla az anyagot oldószerrel.(tippoldóval)
Sziasztok. Meg tudna nekem valaki mondani hogy mivel es hogyan kell eltavolitani a lenott epitett kormoket???