2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
11.950 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Átlagban ennyi a zselé hajlítási ideje. De minden egyes zselénél más-más. Érdemes megnézned, hogy viselkedik az anyag, ha 10mp-nél hajlítod, ha 15mp-nél és ha kettő közt.
Nektek is köszi:)
szia! Én 10-15 másodperc után szoktam kivenni a zselés körmöt a lámpából. Először meghajlítom a sablonon, majd eltávolítom a sablont és ha szükséges, még igazítok a hajlításon. Így folytatom a további lépéseket sablon nélkül:)
Átlagban ennyi a zselé hajlítási ideje. De minden egyes zselénél más-más. Érdemes megnézned, hogy viselkedik az anyag, ha 10mp-nél hajlítod, ha 15mp-nél és ha kettő közt.
szia! Én 10-15 másodperc után szoktam kivenni a zselés körmöt a lámpából. Először meghajlítom a sablonon, majd eltávolítom a sablont és ha szükséges, még igazítok a hajlításon. Így folytatom a további lépéseket sablon nélkül:)
Köszönöm,sokat segítettél:)
Szia, 87.oldal fentről a második...szerintem
Igen, az az, 87. oldal felülről a második. Vagy itt a linken megtaláljátok: http://www.mukorom-alapanyagok.com/Ecsetek/Barbara-ecset.html
Szia Jessica! Képeket szoktam kirakni a vendégváró asztalra ízelítőnek. Egy-két extrém, díszített stiletto érdekességképpen, de mellette minden alkalommal van valami szép hordható is, színekkel vagy csillámokkal bolondított francia. :) Letöltök valami szépet a netről, kisméretű posztert csinálok belőle és kiteszem az asztalra. Így terjed nálunk a pedizselé is. Eleinte féltek tőle, ma már mindenki azt kéri egy kis díszítéssel. ;) Várom már azt az időt, amikor a saját munkáimból csinálhatok posztert. :)
Hát igazából nekem is vannk képek, bár csak a saját munkáimból, de álltalába nálam már eldöntött tényként jönnek csináltatni körmöt. De már diszítésre legláb rá tudok beszélni majdnem mindenkit :) Azért köszönöm :)
Sziasztok! Valaki megtudná nekem mondani hogy ha meg akarom hajlítani a zselét hány mp-nél kell kivenni a lámpából?
Sziasztok! Mondjátok, hogy lehet az, hogy nálam a legtöbben az uncsi francia kockát kérik folyton, nem valami szép extrém körmöt? Pedig műkéz is ki van rakva reklámozom hogy milyen szépek de smmi hatás egyenlőre.Valami rábeszélési technikátok van? :)
Eszembe jutott még valami... Ahogyan a lakkokból csinálsz egy kis bemutatót margaréta segítségével, úgy az egyes műköröm színeket és mintákat is megcsinálhatod egy másik margarétára. Bár lehet, hogy ez már kint is van az asztalodon, ha még a műkezet is feldíszítetted. :)
Szia Jessica! Képeket szoktam kirakni a vendégváró asztalra ízelítőnek. Egy-két extrém, díszített stiletto érdekességképpen, de mellette minden alkalommal van valami szép hordható is, színekkel vagy csillámokkal bolondított francia. :) Letöltök valami szépet a netről, kisméretű posztert csinálok belőle és kiteszem az asztalra. Így terjed nálunk a pedizselé is. Eleinte féltek tőle, ma már mindenki azt kéri egy kis díszítéssel. ;) Várom már azt az időt, amikor a saját munkáimból csinálhatok posztert. :)
Sziasztok! Mondjátok, hogy lehet az, hogy nálam a legtöbben az uncsi francia kockát kérik folyton, nem valami szép extrém körmöt? Pedig műkéz is ki van rakva reklámozom hogy milyen szépek de smmi hatás egyenlőre.Valami rábeszélési technikátok van? :)
Szia, 87.oldal fentről a második...szerintem
Szia!Köszönöm,majd megpróbálok utána járni.