2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.06.16 - 05:29
Ildi

Sziasztok! Valaki megtudná nekem mondani hogy ha meg akarom hajlítani a zselét hány mp-nél kell kivenni a lámpából?

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.06.15 - 14:42
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz Jancsovics Éva - 2011. június 15., szerda 10:39 üzenetére

Sziasztok!Az valaki meg tudná nekem mondani,hogy a katalógusban hol találom meg azt az ecsetet,amire az van ráírva,hogy Barbara 2?Már próbáltam és nagyon jó kontúrozni-csak jó lenne beszerezni egyet.

Szia, 87.oldal fentről a második...szerintem

Jancsovics Éva - Válaszolok
2011.06.15 - 10:39
Jancsovics Éva - törölt felhasználó

Sziasztok!Az valaki meg tudná nekem mondani,hogy a katalógusban hol találom meg azt az ecsetet,amire az van ráírva,hogy Barbara 2?Már próbáltam és nagyon jó kontúrozni-csak jó lenne beszerezni egyet.

2011.06.12 - 21:31
Kanda Klaudia

Sziasztok. Le tudna nekem irni valaki az epitett korom feltoltes folyamatat? elore is koszonom...

Geiger Dóra - Válaszolok
2011.06.12 - 10:00
Geiger Dóra - vendég

Halihó!:) Ha valaki tud oktató DVD-t, vagy Keszthelyen tanfolyamot kedvező áron, kérem írjon. Köszönöm

Capriola - Válaszolok
2011.06.12 - 09:08
Capriola - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2011. június 7., kedd 05:40 üzenetére

Akik itt végeztek Budapesten a József krt-n nálunk OKJ-s tanfolyamot, azoknak igen.

Vagyis már annyira nem....:-(

Capriola - Válaszolok
2011.06.12 - 09:05
Capriola - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2011. június 9., csütörtök 08:37 üzenetére

Lányok, most nyáron lesznek tanfolyamok, amik 40%-os nyári kedvezményben lesznek mindenki számára. A következő cn hírlevélben küldjük ki, melyek lesznek ezeka tanfolyamok.

Ez nagyon jó hír!!!!:-)

Görögné Balogh Katalin
Válasz Takács Gabriella - 2011. június 11., szombat 14:50 üzenetére

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy Hozzávetőlegesen hány körmöt (építést és/vagy töltést) fut ki egy porcelán liquid (mondjuk PN 60 ml), egy porcelán áttetsző (13 g ) és egy fehér por (Gyors kötésű porcelán por - Extra White,(13gr), illetve a színtelen zselé (Crystal Clear szintelen építő zselé - 5 g)? Csak egy hozzávetőleges eredményt szeretnék. Köszönöm előre is!

Rengeteg dologtól függ.Pl milyen hosszt építesz,mert a stiletto zabálja az anyagot,mennyire vagy gyakorlott,az ecsetet mennyire húzod le az üveg falán,milyen meleg van mert szerintem akkor hamarabb párolog el.Építő zselénél:láttam már olyan körmös munkáját ahol talán még kevés is volt ez a mennyiség (más oldalon)Azt biztosan tudom a próbakészletek kb 3 szettre elegendőek.

Takács Gabriella - Válaszolok
2011.06.11 - 14:50
Takács Gabriella - vendég

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy Hozzávetőlegesen hány körmöt (építést és/vagy töltést) fut ki egy porcelán liquid (mondjuk PN 60 ml), egy porcelán áttetsző (13 g ) és egy fehér por (Gyors kötésű porcelán por - Extra White,(13gr), illetve a színtelen zselé (Crystal Clear szintelen építő zselé - 5 g)? Csak egy hozzávetőleges eredményt szeretnék. Köszönöm előre is!

2011.06.11 - 11:11
Tóth Beáta
Válasz Crystal Nails - 2011. június 9., csütörtök 08:37 üzenetére

Lányok, most nyáron lesznek tanfolyamok, amik 40%-os nyári kedvezményben lesznek mindenki számára. A következő cn hírlevélben küldjük ki, melyek lesznek ezeka tanfolyamok.

Juhúúú! Csak sokan leszünk:S

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár