2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.06.06 - 17:39
Balaton Edit
Válasz Jancsovics Éva - 2011. június 2., csütörtök 05:14 üzenetére

Szia! Én úgy szoktam csinálni,hogy a fényzselé tetejére rakom a köveket.Nem tipragasztóval,hanem egy pöttynyi zselébe.nekem eddig ez lett a legtartósabb,s ráadásul némely tipragasztó megmarja a követ...

Köszönöm szépen! Ezt még nem próbáltam, de jó az ötlet!!!:-))

2011.06.06 - 08:51
Crystal Nails
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. június 3., péntek 21:45 üzenetére

Az Újvári Barbi egész napos tanfolyamai is féláron vannak az Elit Cosmetixnél végzetteknek?

Sziliva, a féláras tanfolyamok közé Újvári Barbi tanfolyamai és azok a képzések nem tartoznak, amik nem egész napos képzések. Ami 9-15-ig tart, az már egész naposnak számít. Remélem tudtam segíteni.

2011.06.04 - 10:55
Balázsi Szilvia
Válasz Kalmár Rita - 2011. június 4., szombat 05:39 üzenetére

Egyik Újvári Barbi tanfolyam sincs féláron!

ohh...de kár:(:(:(:( Pedig úgy mentem volna..köszi a választ:)

2011.06.04 - 05:39
Kalmár Rita
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. június 3., péntek 21:45 üzenetére

Az Újvári Barbi egész napos tanfolyamai is féláron vannak az Elit Cosmetixnél végzetteknek?

Egyik Újvári Barbi tanfolyam sincs féláron!

2011.06.03 - 21:45
Balázsi Szilvia

Jancsovics Éva - Válaszolok
2011.06.02 - 05:14
Jancsovics Éva - törölt felhasználó
Válasz Balaton Edit - 2011. május 31., kedd 21:33 üzenetére

Sziasztok! Mi a hibám ha köveket teszek a műkörömre lepattan a fényzselé a kövek tövénél? Elöre is köszi a segítségeket!

Szia! Én úgy szoktam csinálni,hogy a fényzselé tetejére rakom a köveket.Nem tipragasztóval,hanem egy pöttynyi zselébe.nekem eddig ez lett a legtartósabb,s ráadásul némely tipragasztó megmarja a követ...

2011.06.01 - 21:09
Huszár Jutka
Válasz Balaton Edit - 2011. június 1., szerda 17:08 üzenetére

Többnyire az easy off top- ot használom, bár lehet azt is vastagon kenem:-)) Igyekszem nem ráhúzni a kövekre. Nagyon köszi a választ!

Szia! Most olvastam én is a kérdésed:) Ha köveket teszek műkörömre, akkor vagy beépítem a C-ív alá; vagy pedig a kész, díszített köröm felületére a fényzselé után tipragasztóval felragasztom felületi díszként, így arra már nem kell semmi sem a tetejére.

2011.06.01 - 17:08
Balaton Edit
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. június 1., szerda 04:26 üzenetére

Ráhúzod a kövekre a fényzselét? és melyik fényzselét használod? Top Shine-t nem szabad vastagon kenni, és ha még vékonyan is kened, de a kövekre, akkor a tövében felhalmozódik és lepattog. Top gél-lel vagy az új fényzselével csináld!

Többnyire az easy off top- ot használom, bár lehet azt is vastagon kenem:-)) Igyekszem nem ráhúzni a kövekre. Nagyon köszi a választ!

2011.06.01 - 12:16
Szoboszlai Anita
Válasz Tóth Beáta - 2011. június 1., szerda 10:48 üzenetére

A két véglet: fehér francia vagy ferrari piros! Olyan is előfordul, hogy az egyiket kézre, másikat lábra!:D Viccet félretéve a vendégeim fele ezt kéri! Nagyon meg vagyok elégedve a gél-lakkokkal, egyedül a clear ecsete nem tetszik! Sima zselés ecsetet használok helyette. Először inkább a franciához vásároltam színeket, azóta szépen fejlődik a készletem más színekből is. Ajándékba is kaptam vendégektől! Azért gondolom,h inkább a lágyabb színekkel kezdj, mert hozzám olyan vendégek jöttek gél-lakkra, akik szeretik a szép, szolíd, igényes körmöket, nem annyira a csicsamicsásat. A franciához vettem cleart, fehéret, milky pink-et és a csillámosat (asszem "velvet", a számát most nem tudom) ezekkel tudod kicsit változatosabbá tenni, sztem a piros alap, meg vmi rózsaszín! Aztán ahogy beindul az üzlet, úgy bővítheted a színeket!:) Díszíteni pedig én leginkább körömnyomdával szoktam!:)

SZIA BEA KÖSZI A VÁLASZT! A PIROSBAN ÉS A PINKBEN BIZTOS VOLTAM! MA VETTEM IS! :) KÖSZI A SEGÍTSÉGET! :)

2011.06.01 - 10:48
Tóth Beáta
Válasz Szoboszlai Anita - 2011. június 1., szerda 06:42 üzenetére

sziasztok! mi a véleményetek a gel-lakról? és melyik színeket kérik leggyakrabban? ha van tapasztalat osszátok meg előre is köszi

A két véglet: fehér francia vagy ferrari piros! Olyan is előfordul, hogy az egyiket kézre, másikat lábra!:D Viccet félretéve a vendégeim fele ezt kéri! Nagyon meg vagyok elégedve a gél-lakkokkal, egyedül a clear ecsete nem tetszik! Sima zselés ecsetet használok helyette. Először inkább a franciához vásároltam színeket, azóta szépen fejlődik a készletem más színekből is. Ajándékba is kaptam vendégektől! Azért gondolom,h inkább a lágyabb színekkel kezdj, mert hozzám olyan vendégek jöttek gél-lakkra, akik szeretik a szép, szolíd, igényes körmöket, nem annyira a csicsamicsásat. A franciához vettem cleart, fehéret, milky pink-et és a csillámosat (asszem "velvet", a számát most nem tudom) ezekkel tudod kicsit változatosabbá tenni, sztem a piros alap, meg vmi rózsaszín! Aztán ahogy beindul az üzlet, úgy bővítheted a színeket!:) Díszíteni pedig én leginkább körömnyomdával szoktam!:)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár