2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.200 ,-Ft
14.900 ,-Ft
48.800 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Én úgy szoktam csinálni,hogy a fényzselé tetejére rakom a köveket.Nem tipragasztóval,hanem egy pöttynyi zselébe.nekem eddig ez lett a legtartósabb,s ráadásul némely tipragasztó megmarja a követ...
Köszönöm szépen! Ezt még nem próbáltam, de jó az ötlet!!!:-))
Az Újvári Barbi egész napos tanfolyamai is féláron vannak az Elit Cosmetixnél végzetteknek?
Sziliva, a féláras tanfolyamok közé Újvári Barbi tanfolyamai és azok a képzések nem tartoznak, amik nem egész napos képzések. Ami 9-15-ig tart, az már egész naposnak számít. Remélem tudtam segíteni.
Egyik Újvári Barbi tanfolyam sincs féláron!
ohh...de kár:(:(:(:( Pedig úgy mentem volna..köszi a választ:)
Az Újvári Barbi egész napos tanfolyamai is féláron vannak az Elit Cosmetixnél végzetteknek?
Egyik Újvári Barbi tanfolyam sincs féláron!
Sziasztok! Mi a hibám ha köveket teszek a műkörömre lepattan a fényzselé a kövek tövénél? Elöre is köszi a segítségeket!
Szia! Én úgy szoktam csinálni,hogy a fényzselé tetejére rakom a köveket.Nem tipragasztóval,hanem egy pöttynyi zselébe.nekem eddig ez lett a legtartósabb,s ráadásul némely tipragasztó megmarja a követ...
Többnyire az easy off top- ot használom, bár lehet azt is vastagon kenem:-)) Igyekszem nem ráhúzni a kövekre. Nagyon köszi a választ!
Szia! Most olvastam én is a kérdésed:) Ha köveket teszek műkörömre, akkor vagy beépítem a C-ív alá; vagy pedig a kész, díszített köröm felületére a fényzselé után tipragasztóval felragasztom felületi díszként, így arra már nem kell semmi sem a tetejére.
Ráhúzod a kövekre a fényzselét? és melyik fényzselét használod? Top Shine-t nem szabad vastagon kenni, és ha még vékonyan is kened, de a kövekre, akkor a tövében felhalmozódik és lepattog. Top gél-lel vagy az új fényzselével csináld!
Többnyire az easy off top- ot használom, bár lehet azt is vastagon kenem:-)) Igyekszem nem ráhúzni a kövekre. Nagyon köszi a választ!
A két véglet: fehér francia vagy ferrari piros! Olyan is előfordul, hogy az egyiket kézre, másikat lábra!:D Viccet félretéve a vendégeim fele ezt kéri! Nagyon meg vagyok elégedve a gél-lakkokkal, egyedül a clear ecsete nem tetszik! Sima zselés ecsetet használok helyette. Először inkább a franciához vásároltam színeket, azóta szépen fejlődik a készletem más színekből is. Ajándékba is kaptam vendégektől! Azért gondolom,h inkább a lágyabb színekkel kezdj, mert hozzám olyan vendégek jöttek gél-lakkra, akik szeretik a szép, szolíd, igényes körmöket, nem annyira a csicsamicsásat. A franciához vettem cleart, fehéret, milky pink-et és a csillámosat (asszem "velvet", a számát most nem tudom) ezekkel tudod kicsit változatosabbá tenni, sztem a piros alap, meg vmi rózsaszín! Aztán ahogy beindul az üzlet, úgy bővítheted a színeket!:) Díszíteni pedig én leginkább körömnyomdával szoktam!:)
SZIA BEA KÖSZI A VÁLASZT! A PIROSBAN ÉS A PINKBEN BIZTOS VOLTAM! MA VETTEM IS! :) KÖSZI A SEGÍTSÉGET! :)
sziasztok! mi a véleményetek a gel-lakról? és melyik színeket kérik leggyakrabban? ha van tapasztalat osszátok meg előre is köszi
A két véglet: fehér francia vagy ferrari piros! Olyan is előfordul, hogy az egyiket kézre, másikat lábra!:D Viccet félretéve a vendégeim fele ezt kéri! Nagyon meg vagyok elégedve a gél-lakkokkal, egyedül a clear ecsete nem tetszik! Sima zselés ecsetet használok helyette. Először inkább a franciához vásároltam színeket, azóta szépen fejlődik a készletem más színekből is. Ajándékba is kaptam vendégektől! Azért gondolom,h inkább a lágyabb színekkel kezdj, mert hozzám olyan vendégek jöttek gél-lakkra, akik szeretik a szép, szolíd, igényes körmöket, nem annyira a csicsamicsásat. A franciához vettem cleart, fehéret, milky pink-et és a csillámosat (asszem "velvet", a számát most nem tudom) ezekkel tudod kicsit változatosabbá tenni, sztem a piros alap, meg vmi rózsaszín! Aztán ahogy beindul az üzlet, úgy bővítheted a színeket!:) Díszíteni pedig én leginkább körömnyomdával szoktam!:)