2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
970 ,-Ft
14.900 ,-Ft
11.950 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
szia! Nekem is salon drill csiszolóm van, és ha jó gépre vágysz, inkább a drágábbakat válaszd. Ne értsd félre jó a gép, lehet vele dolgozni. DE egyetlen egy bakija van, amit engem nagyon idegesít. Sokszor nyomom hogy kapcsoljon be, és nem reagál. Tehát lealább 5-10xer nyomogatom a bekapcsolását, mire hajlandó bekapcsolni. Vendég előtt néha kínos..... Nem tudom ha elvinném a CN be mert van rajta garancia megoldható e ez ha igen mennyi ideig kell bennhagyni, mert ugye majdnem mindennap kell.
Edit, ha garis és behozod az üzletbe, természetesen a szervíz megcsinálja. kb 1 hétig biztosan meg kell válnod a géptől. Ha nem tudod behozni a futárral is felküldheted.
sziasztok! mi a véleményetek a gel-lakról? és melyik színeket kérik leggyakrabban? ha van tapasztalat osszátok meg előre is köszi
Az akciós salon drill csiszológépről valakinek valamilyen infója van? Érdemes venni? Nekem csak tartalék gépnek kellene.
szia! Nekem is salon drill csiszolóm van, és ha jó gépre vágysz, inkább a drágábbakat válaszd. Ne értsd félre jó a gép, lehet vele dolgozni. DE egyetlen egy bakija van, amit engem nagyon idegesít. Sokszor nyomom hogy kapcsoljon be, és nem reagál. Tehát lealább 5-10xer nyomogatom a bekapcsolását, mire hajlandó bekapcsolni. Vendég előtt néha kínos..... Nem tudom ha elvinném a CN be mert van rajta garancia megoldható e ez ha igen mennyi ideig kell bennhagyni, mert ugye majdnem mindennap kell.
Sziasztok! Mi a hibám ha köveket teszek a műkörömre lepattan a fényzselé a kövek tövénél? Elöre is köszi a segítségeket!
Ráhúzod a kövekre a fényzselét? és melyik fényzselét használod? Top Shine-t nem szabad vastagon kenni, és ha még vékonyan is kened, de a kövekre, akkor a tövében felhalmozódik és lepattog. Top gél-lel vagy az új fényzselével csináld!
Szia! Anyagot kell hozni amivel magadon gyakorolni tudod az utántöltést, illetve ehhez szükséges eszközöket. Nem árt, ha lenőtt körömmel érkezel a tanfolyamra. Csiszológépet és fejeket biztosítunk.
Köszönöm, de nem kellett vinni semmit.
Az akciós salon drill csiszológépről valakinek valamilyen infója van? Érdemes venni? Nekem csak tartalék gépnek kellene.
Sziasztok! Mi a hibám ha köveket teszek a műkörömre lepattan a fényzselé a kövek tövénél? Elöre is köszi a segítségeket!
sziasztok! mi a véleményetek a gel-lac-ról? én is gondolkodom rajta! köszi a válaszokat!
Sziasztok! Kapható már az üzleten a ceruzás akril? Köszi
Szia! Még nem kapható az akril ceruza. De amint megérkezik, hírlevélben tájékoztatunk mindenkit.
Sziasztok! A z utántöltés, csiszológép továbbképzésre kell valamit vinni? Csak a sablonszöveget írják, hogy hozd el az eszközeidet, de ezt mindenhová ki szokták írni.
Szia! Anyagot kell hozni amivel magadon gyakorolni tudod az utántöltést, illetve ehhez szükséges eszközöket. Nem árt, ha lenőtt körömmel érkezel a tanfolyamra. Csiszológépet és fejeket biztosítunk.