2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.05.28 - 16:39
Molnár Zsuzsa

megéri a befektatést :-)

Lőrincz-Turcsoki Andrea - Válaszolok
2011.05.28 - 16:34
Lőrincz-Turcsoki Andrea - törölt felhasználó

Köszönöm szépen a gyors válaszokat, akkor én is befektetek szerintem! :)

Nagy Viktória - Válaszolok
2011.05.28 - 14:10
Nagy Viktória - törölt felhasználó
Válasz Lőrincz-Turcsoki Andrea - 2011. május 28., szombat 09:41 üzenetére

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy használja-e valaki a "kugli" nagy karbid fejet? Tényleg nem melegszik fel, amikor töltésnél reszeljük le a rétegeket? Köszi a választ!

Szia! Én használom és nagyon szeretem!:)Nem melegszik és könnyű vele lekapni az anyagot!

2011.05.28 - 10:24
Molnár Zsuzsa

Szia, én használom, nagyon jó, viszont azzal is kell vigyázni, mert ha már nagyon vékony a réteg és kicsit tovább tartod egy helyben,az is égethet, de ossze se lehet hasonlítani a papír csiszológyurukkel.

Lőrincz-Turcsoki Andrea - Válaszolok
2011.05.28 - 09:41
Lőrincz-Turcsoki Andrea - törölt felhasználó

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy használja-e valaki a "kugli" nagy karbid fejet? Tényleg nem melegszik fel, amikor töltésnél reszeljük le a rétegeket? Köszi a választ!

2011.05.28 - 08:56
Kovács Jessica
Válasz Tóth Beáta - 2011. május 25., szerda 15:35 üzenetére

Igen, a cicákat is! Alakul a munka, nagyon is! Tegnap majdnem sírtam,h senki sem jön, ma meg már tele a naptáram!:) Nekem van paraffingépem, én imádom, de nem nagyon van igény rá, én úgy veszem észre, mert sokan nem is ismerik!:S

Szia! Honnan szereztél be zsugorkát?Köszi

2011.05.28 - 08:54
Kovács Jessica

Sziasztok! Kapható már az üzleten a ceruzás akril? Köszi

2011.05.28 - 08:30
Molnár Zsuzsa

Sziasztok, mi kulonbség van gel-lac és az easy off kozott? cak annyi,hogy az easy off erosít is, viszont nem lehet olyan vékonyan felvinni vagy netán más is?koszi

2011.05.28 - 05:46
Balázsi Szilvia

Sziasztok! A z utántöltés, csiszológép továbbképzésre kell valamit vinni? Csak a sablonszöveget írják, hogy hozd el az eszközeidet, de ezt mindenhová ki szokták írni.

2011.05.26 - 07:19
Crystal Nails
Válasz Tóth Beáta - 2011. május 25., szerda 15:37 üzenetére

Egy másik márka (master nails) webáruházában találtam csillámtetováláshoz ragasztót, meg sablont! Ismeritek? Ahhoz nem kell vmi speciális csillám? Csak mert konkrétan ahhoz azon az oldalon nem árulnak csillámot

Beáta, í webáruházban találsz csillám tetováló készletet, amiben minden szükséges anyag benne van.Lehet kapni külön testragasztót is, ha elfogy vagy ha csak strasszokat szeretnél ragasztani.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár