2024. november 15. - Albert, Lipót napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
1.800 ,-Ft
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
megéri a befektatést :-)
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, akkor én is befektetek szerintem! :)
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy használja-e valaki a "kugli" nagy karbid fejet? Tényleg nem melegszik fel, amikor töltésnél reszeljük le a rétegeket? Köszi a választ!
Szia! Én használom és nagyon szeretem!:)Nem melegszik és könnyű vele lekapni az anyagot!
Szia, én használom, nagyon jó, viszont azzal is kell vigyázni, mert ha már nagyon vékony a réteg és kicsit tovább tartod egy helyben,az is égethet, de ossze se lehet hasonlítani a papír csiszológyurukkel.
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy használja-e valaki a "kugli" nagy karbid fejet? Tényleg nem melegszik fel, amikor töltésnél reszeljük le a rétegeket? Köszi a választ!
Igen, a cicákat is! Alakul a munka, nagyon is! Tegnap majdnem sírtam,h senki sem jön, ma meg már tele a naptáram!:) Nekem van paraffingépem, én imádom, de nem nagyon van igény rá, én úgy veszem észre, mert sokan nem is ismerik!:S
Szia! Honnan szereztél be zsugorkát?Köszi
Sziasztok! Kapható már az üzleten a ceruzás akril? Köszi
Sziasztok, mi kulonbség van gel-lac és az easy off kozott? cak annyi,hogy az easy off erosít is, viszont nem lehet olyan vékonyan felvinni vagy netán más is?koszi
Sziasztok! A z utántöltés, csiszológép továbbképzésre kell valamit vinni? Csak a sablonszöveget írják, hogy hozd el az eszközeidet, de ezt mindenhová ki szokták írni.
Egy másik márka (master nails) webáruházában találtam csillámtetováláshoz ragasztót, meg sablont! Ismeritek? Ahhoz nem kell vmi speciális csillám? Csak mert konkrétan ahhoz azon az oldalon nem árulnak csillámot
Beáta, í webáruházban találsz csillám tetováló készletet, amiben minden szükséges anyag benne van.Lehet kapni külön testragasztót is, ha elfogy vagy ha csak strasszokat szeretnél ragasztani.